Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

İstemem...
Sakin gezilerde bana rahat mı verecekmiş, daha az pedal mı çevirtecekmiş, onların olsun rahat, istemem!
Yokuşlarda beni Poğaça mı yapacakmış, istemem!
Millet kan, ter içinde sürerken Cemal rahat mı edecekmiş, istemem, onların olsun rahatlık.
Ben Cemal'e eziyet ettikçe mutlu oluyorum, biliyorum bu mazoşist bir tavır ancak istemem, ben deli değilim. Her insan kadar kendimi önemserim.
Tamam tamam, belki birazcık daha az.
Ancak Cemal acıyla güçlenir, öldürmeyen şey güçlendirir.
İstemem onların olsun motor desteği, ben rüzgar desteğini bile istemiyorum.
Gerard DEPARDIEU'ye bir göndermedir. 😅
...
Kendimi tutmakta çok zorlanıyorum, o zaman hemen bi bisiklet foruma uygun Depardieu esprisi patlatayım.

Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.

(Allahım inşallah siteden şutlanmam :()

Scudo
valla benim sonum bisikletle yollarda ölmek bile olsa dışarıda sürüyor olacagım ben :(

teşekkürler abi sana da geçmiş olsun virajı dönüyordum ben zeytin ve türevleri dökülmüş davar çiftçilerin traktörlerinden yer yağ olmuş ön teker kaydı sağıma duştum bu şerefsizler yüzünden ilk defa düşmüyorum ama bu sefer bilek kırıldı malesef tayt forma eldiven hepsi sıfır ilk gün giymiştim forma tayt da hiç bir sey yok :) ama eldiven cidden işini yaptı komple soyuldu ama elimin içini korudu çok şükür shımano rc7 ayakkabım sag tarafı sürtünmeden dolayı biraz deforme olmuş ama onda da yırtılma yok spd yazlık kılıf giyiyorum sürekli ama o gün giymeyecegim tuttu ..
Geçmiş olsun. Mudanya tarafları mıydı?

Hızlı giderken virajlarda yatıyorum diz açma tekniği falan çocukluktan biliyorum ama bisikletin tekeri ince olduğu için kayacak gibi geliyor popom yemiyor.

Bı kere çok hızlı değilken çok kesin viraj aldım. 30-40 falanla gidiyordum. O kadar yattım ki pedal değdi yere. Yılların tecrübesi ile kurtardım yola devam ettim kazasız belasız.

Hızlı giderken virajlarda yatıyorum diz açma tekniği falan çocukluktan biliyorum ama bisikletin tekeri ince olduğu için kayacak gibi geliyor popom yemiyor.

Bı kere çok hızlı değilken çok kesin viraj aldım. 30-40 falanla gidiyordum. O kadar yattım ki pedal değdi yere. Yılların tecrübesi ile kurtardım yola devam ettim kazasız belasız.

Pedal yere değdiyse diz açma tekniğini yanlış uyguluyorsun demek

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ricochet
Pedal yere değdiyse diz açma tekniğini yanlış uyguluyorsun demek
Dizi daha çok açmam gerekiyordu biliyorum. Üzerimde kask bile yoktu. Dizim yere surtmesin diye biraz çekmiştim

yaklasik iki haftadır e bike sürüyorum sehirde sürmekten hala çok korkuyorum sürekli kendimi saga ya da kaldırıma atıyorum en ufak seyde. trafikte yerin yok gibi. e bike satip 125 motor almalı miyim? yoksa inat edip trafikte sürmeye başlayınca alisir miyim. bana daha çok Cekirge 1 sıçrar 2 sıçrar gibi geliyor artık
Trafikte yer alma bence elinden geldiği kadar zaten. Bu ülkede trafiğe büyükşehirlerde çıkmak akıllı işi değil maalesef.
Bir soru sormak istiyorum. Bisikletiyle viraj alırken örneğin sağa doğru bir virajsa sol pedala son gücümle basıp sağ pedalı yukarı konuma alıyorum. Sonrasında gerektiği kadar kontra veriyorum. Kontra verirken sol ayaklığa ağırlığımı vermeye devam ediyorum fakat bisikletten ne sarkıyorum ne de bacak açıyorum. Burada bir hata mı yapıyorum ? Saygılar.

Su o kadar soğuk ki, defalarca gitmeme rağmen alışamadım

Dosyalar

• IMG_20250619_085935.jpg
    IMG_20250619_085935.jpg
    96,1 KB · Okunma: 23
  • Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: MakRo ve M.İhsan
her izlediğimde gülecek farklı bir nokta yakalıyorum. Adamın sigarasının düşmemesi, en baştan tek ayakkabılı olması, araçtaki tek kaskın iksininde kafasında olmaması, hem linea hem motorun boş yere dönen adamı suçlaması, motorcunun arkadaşının durumuyla hiç ilglenmemesi.

Hesap sahibinin "yol ortasında aniden duran" diyerek Linea'yı suçlaması da apayrı bir garabet, nasıl durursa dursun motorsikletli de durmak zorunda önündeki duruyorsa.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
arkadaslar uzun tur yapmayı dusunuyorum. daha once kısa turlarım oldu ama bu sefer bursadan başlayıp Ege kiyilarini bisiklet ile gezmek isitiyorum. bunu daha once tecrübe etmiş arkadaslar nerelerde kalıyordunuz? ogretmenvinde kalmak daha mi mantıklı. Gunde kaç kilometre yapmak lazım gibi tipler verirseniz buradan ya da özelden mesaj atabilirsiniz.

arkadaslar uzun tur yapmayı dusunuyorum. daha once kısa turlarım oldu ama bu sefer bursadan başlayıp Ege kiyilarini bisiklet ile gezmek isitiyorum. bunu daha once tecrübe etmiş arkadaslar nerelerde kalıyordunuz? ogretmenvinde kalmak daha mi mantıklı. Gunde kaç kilometre yapmak lazım gibi tipler verirseniz buradan ya da özelden mesaj atabilirsiniz.
Ege kıyılarında, öğretmen evinde, yaz mevsiminde yer bulmak için bakan çocuğu filan olmanız gerekir. Ayrıca yaz aylarında ege kıyıları 45° bulur buna dayanabilirseniz ne alâ...

Kayıt disiligi denetleme, yakalama, haklama vb konularında dünyaya ders veren hükümetimizin yeni uygulamasi yürürlüğe giriyor hamdolsun elhamdülillah.. kredi kartıyla bahşiş ödeme imkanı (zorunluluğu) getirildi... Kimse , namus, alın teri , dürüstlük , omurga yamuksuzlugumuzu sınamaya kalkmasın 🇹🇷🤤

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve MakRo
Yarın Yks sınavı varmış sanırım. Umarım herkesin istediği gibi geçer, her şey gönüllerince olur. Şimdiden başarılar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Geri