Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Adamların hergün kafasına bomba yemesi yetmezmiş gibi bir de deprem vurmuş.

İran'da 5,5 büyüklüğünde deprem İran'ın başkenti Tahran'da, Kum'da ve Semnan eyaletlerinde hissedilen 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Scudo
Gitmek tek yoldur, birileri kalsın diye,
Nefret tek çıkıştır, huzur bulsun diye,
Yalnızlık bir çaredir, kimse üzülmesin,
Bazı acılar da başkasına gülümsemesin diye...
Neden bu melankolik durum, kardeş.
Ben senin en sevdiğin sanatçıyı dur tahmin edeyim: Cem Adrian

Hızlı giderken virajlarda yatıyorum diz açma tekniği falan çocukluktan biliyorum ama bisikletin tekeri ince olduğu için kayacak gibi geliyor popom yemiyor.

Bı kere çok hızlı değilken çok kesin viraj aldım. 30-40 falanla gidiyordum. O kadar yattım ki pedal değdi yere. Yılların tecrübesi ile kurtardım yola devam ettim kazasız belasız.

viraj içinde yağ vs var ise hiç şansınız yok dikkat edin
Geçmiş olsun. Mudanya tarafları mıydı?
sağolun hocam yok gemlik den kurşunlu istikametine gidiyordum

Bir köylü-kentli turnusolü olarak MAZOT...

Köylü traktörünün deposuna mazot, kentli arabasının deposuna motorin koyar.

Neden bu melankolik durum, kardeş.
Ben senin en sevdiğin sanatçıyı dur tahmin edeyim: Cem Adrian
Bilemiyorum abi, yaşamın kendisidir belki de. İnan benim de istediğim bir durum değil. Bazen, özellikle geceleri, ben ben gibi olamıyorum pek ya da ben ben gibi oluyorum ama bu normalde maskelerin ardına saklanan kişi olmuyor.
Bu arad Cem Adrian'ın birkaç eserini sevsem de Farid Farjad'ın keman soloları ilk aklıma gelenler.

(link)

Abisi savunmasında "Fatih Sultan Mehmed Han'ın 1453 tarihli 'Kardeş katli vacibtir' fermanına uydum" dese beraat eder mi acaba?
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bütün kardeşleri birbirine kırdıracaksın.

Kendimi tutmakta çok zorlanıyorum, o zaman hemen bi bisiklet foruma uygun Depardieu esprisi patlatayım.

Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.

(Allahım inşallah siteden şutlanmam :()
0019756546be3dad54c790c047419325.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Eğer dediğiniz kişi alttaki konudaki kişi ise en sonra Hindistan taraflarındaydı, İran'dan olaylar başlamadan önce ayrılmıştı.
Samsun'dan Nepal'e bikepacking
Bir de bu arkadaş var kendisi en son İran'da bisikletten motora geçiş yapmıştı.
(link)
Bisikletin tadını aldıktan sonra sağlık sorunu yoksa tabii motorsiklete grxmektbana garip geliyor

İran ve Hindistan'da bok mu var? Hindistan'da bok da var. Bi BMW Gs cilerin fetişidir Hindistan'a gitmek bi de bazı bisikletçilerin.Sıkıntılı bölgelere gitmeyiverin, oraları da görmeyiverin.

İran ve Hindistan'da bok mu var? Hindistan'da bok da var. Bi BMW Gs cilerin fetişidir Hindistan'a gitmek bi de bazı bisikletçilerin.Sıkıntılı bölgelere gitmeyiverin, oraları da görmeyiverin.
Burda bisikletini temizleme derdinden çamura girmeye erinen adam Hindistan’da bok püsür içinde bisiklet sürme hayali kuruyor :(

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Her fani Hindistan sokak lezzetlerini tatmalıdır... O sokak yemeklerinin tadına bakmadan ölmemeli insan; tadına bakarken ölmeli :)
"Yeme de yanında yat" durumu.
Eğer ki yersen bir daha uyanamama ihtimalin, yatıp da uyanamama ihtimalinden milyon kat daha yüksek.

Buradan sonrasını hamileler, hassas kişiler ve okb rahatsızlığından muzdarip forumdaşlar okumasın lütfen.
@Mehmet Altuğ Bir de Dostoyevsky'ye gel ulan diyelim oturduğun yerden betimleme yapmak kolay. Gel de şu Hindistan sokak yemeklerini betimle. 3 yıldır yıkanmayan beyaz atletiyle,kıçını kaşıdığı pis elleriyle, kurum bağlamış tavada, zift gibi olmuş yağda kendinden geçmiş kokan yumurta ile envayi çeşit baharatla yapılan pis yapraklarla servis edilen şu şeyi betimle. Dostoyevsky devre yakardı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
tam olarak böyle düşünüyorum zaten bizim ülke de İsviçre Norveç değil, yeterince pisliğe, gereksiz tipe, pis yemeğe burada da ulaşabiliyoruz

Ürünlerin düşen kalitesi inanılmaz boyuta ulaşmış durumda 8 senede Sony kulaklık bu hale gelmiş altta yorumda insanlar iyi bile gitmiş benimki 4. senede bozuldu diyorlar.
r/playstation - the front of the headset.

tam olarak böyle düşünüyorum zaten bizim ülke de İsviçre Norveç değil, yeterince pisliğe, gereksiz tipe, pis yemeğe burada da ulaşabiliyoruz

Geçtiğimiz babalar gününde sahil yolunun hâli adım başı içi çamaşırı, çorap, mangal kalıntısı kemik dışkı dahi vardı ama belki köpeklerin olabilir hayvanlar malûm ayı kadar köpek dolu her yer.

Bugün de biri evin önüne bira şişelerini dizmiş gitmiş 10 metre ileride çöp var.

Dosyalar

• IMG_20250615_191042.jpg
    IMG_20250615_191042.jpg
    108,3 KB · Okunma: 17
Geri