ali_ihsan21
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.718
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Neden bu melankolik durum, kardeş.Gitmek tek yoldur, birileri kalsın diye,
Nefret tek çıkıştır, huzur bulsun diye,
Yalnızlık bir çaredir, kimse üzülmesin,
Bazı acılar da başkasına gülümsemesin diye...
viraj içinde yağ vs var ise hiç şansınız yok dikkat edinHızlı giderken virajlarda yatıyorum diz açma tekniği falan çocukluktan biliyorum ama bisikletin tekeri ince olduğu için kayacak gibi geliyor popom yemiyor.
Bı kere çok hızlı değilken çok kesin viraj aldım. 30-40 falanla gidiyordum. O kadar yattım ki pedal değdi yere. Yılların tecrübesi ile kurtardım yola devam ettim kazasız belasız.
sağolun hocam yok gemlik den kurşunlu istikametine gidiyordumGeçmiş olsun. Mudanya tarafları mıydı?
Bilemiyorum abi, yaşamın kendisidir belki de. İnan benim de istediğim bir durum değil. Bazen, özellikle geceleri, ben ben gibi olamıyorum pek ya da ben ben gibi oluyorum ama bu normalde maskelerin ardına saklanan kişi olmuyor.Neden bu melankolik durum, kardeş.
Ben senin en sevdiğin sanatçıyı dur tahmin edeyim: Cem Adrian
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bütün kardeşleri birbirine kırdıracaksın.(link)
Abisi savunmasında "Fatih Sultan Mehmed Han'ın 1453 tarihli 'Kardeş katli vacibtir' fermanına uydum" dese beraat eder mi acaba?
en sondaki davar büyük oyunu bozmuş
Eğer dediğiniz kişi alttaki konudaki kişi ise en sonra Hindistan taraflarındaydı, İran'dan olaylar başlamadan önce ayrılmıştı.İrandan geçen Türk bir bisikletçi vardı umarım o İrandan çıkmıştır
Bisikletin tadını aldıktan sonra sağlık sorunu yoksa tabii motorsiklete grxmektbana garip geliyorEğer dediğiniz kişi alttaki konudaki kişi ise en sonra Hindistan taraflarındaydı, İran'dan olaylar başlamadan önce ayrılmıştı.
Samsun'dan Nepal'e bikepacking
Bir de bu arkadaş var kendisi en son İran'da bisikletten motora geçiş yapmıştı.
(link)
Burda bisikletini temizleme derdinden çamura girmeye erinen adam Hindistan’da bok püsür içinde bisiklet sürme hayali kuruyorİran ve Hindistan'da bok mu var? Hindistan'da bok da var. Bi BMW Gs cilerin fetişidir Hindistan'a gitmek bi de bazı bisikletçilerin.Sıkıntılı bölgelere gitmeyiverin, oraları da görmeyiverin.
Her fani Hindistan sokak lezzetlerini tatmalıdır... O sokak yemeklerinin tadına bakmadan ölmemeli insan; tadına bakarken ölmeliSıkıntılı bölgelere gitmeyiverin, oraları da görmeyiverin.
"Yeme de yanında yat" durumu.Her fani Hindistan sokak lezzetlerini tatmalıdır... O sokak yemeklerinin tadına bakmadan ölmemeli insan; tadına bakarken ölmeli![]()
tam olarak böyle düşünüyorum zaten bizim ülke de İsviçre Norveç değil, yeterince pisliğe, gereksiz tipe, pis yemeğe burada da ulaşabiliyoruzİran ve Hindistan'da bok mu var? Hindistan'da bok da var. Bi BMW Gs cilerin fetişidir Hindistan'a gitmek bi de bazı bisikletçilerin.Sıkıntılı bölgelere gitmeyiverin, oraları da görmeyiverin.
tam olarak böyle düşünüyorum zaten bizim ülke de İsviçre Norveç değil, yeterince pisliğe, gereksiz tipe, pis yemeğe burada da ulaşabiliyoruz