Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şahsen elektrikli bisikletleri sadece bacaklarımı kullanamadığım zaman düşünürüm. Yani pedal çevirme işlemini yapamıyorsam o zaman alırım sadece. 😁
aslında güzel yahu tanısan seversin bence :) bende pek sıcak bakmıyordum ama yaş ilerledi dizde çift menüsküs sol omuzda yırtık olunca bir şans vereyim dedim

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Şahsen elektrikli bisikletleri sadece bacaklarımı kullanamadığım zaman düşünürüm. Yani pedal çevirme işlemini yapamıyorsam o zaman alırım sadece. 😁
elektrikli bisikletler sen çevirmeyince gitmiyor diye biliyorum senin kastettiğin e bike elektrikli motor gibi bir şey sanırım

ha bide sağ dizde çapraz bağlar yok :)

aslında güzel yahu tanısan seversin bence :) bende pek sıcak bakmıyordum ama yaş ilerledi dizde çift menüsküs sol omuzda yırtık olunca bir şans vereyim dedim
Bir nevi anlatmaya çalıştığım bu işte. Sağlık sorunlarım olmadığı sürece beni o şeyin üzerine bindiremezsiniz.
Böyleyken bir şey olmuyor, onunla hiç yorulmam, tıkanmam, kan bacaklarıma süzül... bazen oluyor böyle, fazla yükleniyoruz sanırım Cemal'e. 😁

elektrikli bisikletler sen çevirmeyince gitmiyor diye biliyorum senin kastettiğin e bike elektrikli motor gibi bir şey sanırım
yazmayı unuttum biz de deli gibi pedal basıyoruz yahu kendi gitmiyo meret

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
yazmayı unuttum biz de deli gibi pedal basıyoruz yahu kendi gitmiyo meret
Destek vsr ama. 😅 Yorulsanız salarsınız. Karadüzen olunca sen çevirmedikçe gidemeyeceğinizi biliyorsunuz. 😁

Destek vsr ama. 😅 Yorulsanız salarsınız. Karadüzen olunca sen çevirmedikçe gidemeyeceğinizi biliyorsunuz. 😁
tabi ama söyle söyliyeyim ilk başlarda açarım motoru uçarım kaçarım gibi geliyordu fakat bindikçe insan anlıyor ki sürüşte %20 gibi bir avantaj sağlıyor bisikletin ağırlığı faydasını biraz azaltırken 25 kilometrelik hız sınırlaması düz yolda kullanmaya gerek bırakmıyor fakat yokuşlarda işte o zaman verdiğim paraya helal olsun diyorum :)
ya aslında bunlar her platformda tartışılan konuşulan şeyler belki biraz daha genç olsaydım yada bisiklete daha erken yaşta başlamış olsaydım yada hatun kişisini kıskanmasaydım almazdım ama aldık bir kere şimdi mecbur binicez

Tarihe not düşülsün. Monseur Çelik, elektrikli bisikletlere uzağım gibi birşeyler dedi. Bacakları pedal çeviriyor iken iki gün sonra elektrikli bisiklet bakınır. :snzdglsn:

Tarihe not düşülsün desem ne olacak, forumun karanlık dehlizlerinde bu da kaybolacak.

Tarihe not düşülsün. Monseur Çelik, elektrikli bisikletlere uzağım gibi birşeyler dedi. Bacakları pedal çeviriyor iken iki gün sonra elektrikli bisiklet bakınır. :snzdglsn:

Tarihe not düşülsün desem ne olacak, forumun karanlık dehlizlerinde bu da kaybolacak.
İstemem...
Sakin gezilerde bana rahat mı verecekmiş, daha az pedal mı çevirtecekmiş, onların olsun rahat, istemem!
Yokuşlarda beni Poğaça mı yapacakmış, istemem!
Millet kan, ter içinde sürerken Cemal rahat mı edecekmiş, istemem, onların olsun rahatlık.
Ben Cemal'e eziyet ettikçe mutlu oluyorum, biliyorum bu mazoşist bir tavır ancak istemem, ben deli değilim. Her insan kadar kendimi önemserim.
Tamam tamam, belki birazcık daha az.
Ancak Cemal acıyla güçlenir, öldürmeyen şey güçlendirir.
İstemem onların olsun motor desteği, ben rüzgar desteğini bile istemiyorum.
Gerard DEPARDIEU'ye bir göndermedir. 😅
...

Son düzenleme:
İstemem...
Sakin gezilerde bana rahat mı verecekmiş, daha az pedal mı çevirtecekmiş, onların olsun rahat, istemem!
Millet kan, ter içinde sürerken Cemal rahat mı edecekmiş, istemem, onların olsun rahatlık.
Ben Cemal'e eziyet ettikçe mutlu oluyorum, biliyorum bu mazoşist bir tavır ancak istemem, ben deli değilim. Her insan kadar kendimi önemserim.
...

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Şu an; iş yerimdeyim. Son kez. Eşyalarımı topluyorum. Baktığım her yerde bin anı var. 9.5 senedir aynı bina, aynı iki masa, aynı soyunma dolabı, aynı camlı teçhizat dolabı, aynı koltular. Yanımda ki çalışma arkadaşları defaatle değişti ama ben iş yerim için en uzun mesai yapan insandım.

Ve şimdi sıra bende;

İçim lime lime. Herkes ayrı ayrı uğurluyor. Hoş bir intiba bırakabilmiş olmak ile azcık huzur buluyorum ama cidden içim çok dağlanmış haldeyim. Burada büyüttüm büyük kızımı ona bir sürü şey öğrettim burada, oğlumun olacağı haberini hemen şu kapının önünde öğrendim vs vs.

Bugünün geleceğini hep biliyordum içten içe ama bu kadar vuracağını asla hesap edememiştim.

Birazdan iş arkaşıma anahtarımı teslim edip ayrılacağım, ve sonsuza kadar bitecek.

Nereye kafamı çevirsem öbek öbek anı!

Karnıma ağrılar giriyor.

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Big joy sitesinde, elektrolitli on the go jeller banka havalesi ile indirimli geliyor. 20 tanesine 610 küsür ödedim.. Hazır yüzyılın Turkiyesinde, mazot ve benzin fiyatları sahlanistayken hamdolsun, ben bütçemi jelden yana kullandım elhamdülillah 🇹🇷 🤤

Zeytinlik Yasası (Vahşi Madencilik Yasası) iktidar partisi milletvekillerince yasalaştırılmış

Mustafa Yıldızdoğandan gelsin
Sesim kötü ama ses veriyorum iktidar destekçilerine
"Düzlüğüne yokuşuna, ırmağının akışına ölürüm Türkiyem"

Elin Conisi, Tonisi ile söylersiniz artık

Zeytinlik Yasası (Vahşi Madencilik Yasası) iktidar partisi milletvekillerince yasalaştırılmış

Mustafa Yıldızdoğandan gelsin
Sesim kötü ama ses veriyorum iktidar destekçilerine
"Düzlüğüne yokuşuna, ırmağının akışına ölürüm Türkiyem"

Elin Conisi, Tonisi ile söylersiniz artık
Hepsinin telefonu böyle çalıyor abi , hani görünce milliyetçi vatansever olduğunu anlayamazsan şayet, biyiktan tespihten ayikamazsan , telefonu çalınca , " dikkat milliyetçi vatansever " ya da " dikkat! yerli ve milli mal varlığı " ifadesi belirmesi an meselesi olur hamdolsun

davarca zeytin toplayan çiftçiler=sağ el bileğinde kırık alçı 45 gün off sağ diz ve sol kol da asfalt yanıkları yeni alınan eldiven sağ içi parçalandı (eldiven işini yaptı) bisiklet de sağ gidon sargısı parçalandı çok şükür başka bir sey yok :) kış olur etrafı çamura bularlar yaz olur yolları zeytin yaparlar denetleyen yok nasıl olsa devamm..

davarca zeytin toplayan çiftçiler=sağ el bileğinde kırık alçı 45 gün off sağ diz ve sol kol da asfalt yanıkları yeni alınan eldiven sağ içi parçalandı (eldiven işini yaptı) bisiklet de sağ gidon sargısı parçalandı çok şükür başka bir sey yok :) kış olur etrafı çamura bularlar yaz olur yolları zeytin yaparlar denetleyen yok nasıl olsa devamm..

ankara yoluna(sıcak asfalt) çıksak taciz
köy yollarına gitsek(soğuk asfalt gravel yollar) köpek artı diğer saçma işler
ne olacak bilmiyorum
Son zamanlarda evde trainer de fazla vakit geçirmeye başladım :(
Dışarı çıkmak istemiyorum artık

Geçmiş olsun, Geçen ben de şişhanede yürürken yerdeki çukuru görmedim bildiğin duba gibi düştüm omzum ve dirseğimi çarptım allahtan kafam filan vurmadım, Cemal çnin ahı mı tuttu bilmem :) 2 kadeh içince ağrım geçti ama ortopedist en azından bir süre bisiklete binme dedi. Bu pazar perhizimi bozucam. daha önce de kaldırım taşı çöküp yan bağımı yırtmıştım, orhan veli gibi ölmem inşallah bu ülkenin kalitesizliğinden.

Son düzenleme:
ankara yoluna(sıcak asfalt) çıksak taciz
köy yollarına gitsek(soğuk asfalt gravel yollar) köpek artı diğer saçma işler
ne olacak bilmiyorum
Son zamanlarda evde trainer de fazla vakit geçirmeye başladım :(
Dışarı çıkmak istemiyorum artık
valla benim sonum bisikletle yollarda ölmek bile olsa dışarıda sürüyor olacagım ben :(
Geçmiş olsun, Geçen ben de şişhanede yürürken yerdeki çukuru görmedim bildiğin duba gibi düştüm omzum ve dirseğimi çarptım allahtan kafam filan vurmadım, Cemal çnin ahı mı tuttu bilmem :) 2 kadeh içince ağrım geçti ama ortopedist en azından bir süre bisiklete binme dedi. Bu pazar perhizimi bozucam. daha öncede kaldırım taşı çöküp yan bağımı yırtmıştım, orhan veli gibi ölmem inşallah bu ülkenin kalitesizliğinden.
teşekkürler abi sana da geçmiş olsun virajı dönüyordum ben zeytin ve türevleri dökülmüş davar çiftçilerin traktörlerinden yer yağ olmuş ön teker kaydı sağıma duştum bu şerefsizler yüzünden ilk defa düşmüyorum ama bu sefer bilek kırıldı malesef tayt forma eldiven hepsi sıfır ilk gün giymiştim forma tayt da hiç bir sey yok :) ama eldiven cidden işini yaptı komple soyuldu ama elimin içini korudu çok şükür shımano rc7 ayakkabım sag tarafı sürtünmeden dolayı biraz deforme olmuş ama onda da yırtılma yok spd yazlık kılıf giyiyorum sürekli ama o gün giymeyecegim tuttu ..

İstemem...
...
Kendimi tutmakta çok zorlanıyorum, o zaman hemen bi bisiklet foruma uygun Depardieu esprisi patlatayım.

Gerard Depardieu, ben sprint diyorum.

(Allahım inşallah siteden şutlanmam :()

Geri