her yerde L dediğin gibi uzun diye geçiyor, ön tekerden arka tekere mesafe. Audi'nin resmi sitesinde bile lounge tabiri yok.
a8L L: long wheelbase 13cm daha uzun
Geçen ben fırça attım bir damacana yakmıştır. 😁Yapay zekanın mucidi yapay zekaya teşekkür etmeyin.Çünkü her teşekkür ettiğinizde sistem extra enerji tüketiyor dedi.Yani milyonlarca insan teşekkür etse extradan milyonlarca dolarlık enerrji kaybı oluyormuş.Saygılar Ramiz Bey🫡
(link) fiyat listesine göre düz A8 ve selvi boylu modeli arasında 4220€ fiyat varkı var. Arada13 cm fark varsa, arabanın her santimi 325€ tutuyor.a8L L: long wheelbase 13cm daha uzun
Mercedes Aliciğimi sana yedirtmem, Bro.Uzunlardan hoşlanan Audi Ali'nin bir bildiği varmış.
Trainer tercihi yapmadan önce kendinize sormanız gereken bir soru var : antrenman yaptığım yere orta boy bir jet uçağı inse gürültüden rahatsız olacak biri olur muydu?Bisikletin tekerini çıkarmadan direkt olarak sabitleyerek kullanabileceğim bir trainer arayışı içindeyim ve uygun fiyatlı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Trainer tercihi yapmadan önce kendinize sormanız gereken bir soru var : antrenman yaptığım yere orta boy bir jet uçağı inse gürültüden rahatsız olacak biri olur muydu?
Buna cevabınız hayır ise, yani müstakil evde yaşayan şanslı azınlıktansanız, ya da binanın bodrumunda müsait bir spor alanı vs varsa veya tüm ev ahalisi ile birlikte alt komşunuz da işitme sorunu çekiyorsa dediğiniz tipte manyetik dirençli, teker sürtünmesi ile çalışan bir trainer makul.
Yok standart Türk tipi bir evde yaşayıp komşunuzun anlattığı fıkraya gülüyorsanız o zaman ucuzundan da olsa bir adet göbekten bağlanan trainer şart. Bu tipteki trainerlar genellikle akıllı da oldukları için mywoosh gibi yazılımlarla eşletirilip antrenmanı keyifli hale getirme imkanı da sunuyorlar.
Bunlar içinde tekeri değiştirmek gerekmiyor mu? Yani yine tekeri söküp ve hatta daha çok zahmet çekmeyecek miyiz?manyetik dirençli, teker sürtünmesi ile çalışan
tekeri söküp zinciri trainerda takılı rubleye takıyorsunBunlar içinde tekeri değiştirmek gerekmiyor mu? Yani yine tekeri söküp ve hatta daha çok zahmet çekmeyecek miyiz?
Ben hamster mıyım da trainer kullanacağım diyordu sayın Çelik. E tabii dediğin gibi "Çelik" de değiştiBunlar içinde tekeri değiştirmek gerekmiyor mu? Yani yine tekeri söküp ve hatta daha çok zahmet çekmeyecek miyiz?
O eskidendi, artık devir değişti, e tabi Çelik'de değişti...😅