Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Emin olun yanlız değilsinizdir,
Kesinlikle ben de çok kötü hissettim, yaprak sarmış, vestiyerdeki en temiz terlikleri çıkarmıştım 3i Atlas'ın dünyamızı ziyaret edecek uzaylıların mekiği olduğunu düşünerek, oysa sadece kuyruklu yıldızmış. 🥺

Scudo
Kesinlikle ben de çok kötü hissettim, yaprak sarmış, vestiyerdeki en temiz terlikleri çıkarmıştım 3i Atlas'ın dünyamızı ziyaret edecek uzaylıların mekiği olduğunu düşünerek, oysa sadece kuyruklu yıldızmış. 🥺
Sizin durum fena vahimmiş 😂😂😂

• Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
Çakma bisiklet forum net açılınca; kendimi sabah uyandığında dükkanının yanında Bim açılan bakkal esnafı gibi hissetmiştim: Öylesine çaresiz öylesine umutsuz.

Büyük hapları (1000 mg gibi) yutmakta zorlanıyorsanız başınızı sola çevirip içerseniz rahat içersiniz.

Büyük hapları (1000 mg gibi) yutmakta zorlanıyorsanız başınızı sola çevirip içerseniz rahat içersiniz.
Bir an devamı "fitil formunda kullanın" diye gelecek sandım, neyseki değilmiş. :krktm:

Hapı ortadaki çentiğinden ikiye bölüp iki parça yutsak olma mı?

ilaçların içerdikleri etken madde mg cinsinden değeri ile fiziksel büyüklüğü arasında bir korelasyon yok

Bir an devamı "fitil formunda kullanın" diye gelecek sandım, neyseki değilmiş. :krktm:

Hapı ortadaki çentiğinden ikiye bölüp iki parça yutsak olma mı?
bazı haplar için uygun değilmiş
geç erime durumu istenen zamanlar varmış
mideyi bozabilir deniyor
üzerinde ki kaplama ile alakalı vs
çok detaylı bir bilgim yok
bölmeden yutmak daha iyi deniyor

Ben sola çevirmem, biliyorsam kıbleye bilmiyorsam hiçbir tarafa çevirmemeyi tercih ederim.

Anlamlı bir paragraf🤔

Dosyalar

• IMG_6662.jpeg
    IMG_6662.jpeg
    104,3 KB · Okunma: 28
Çok şık olmuş
1763808553073.png

Tanımadığım, bilmediğim, ne ara peydahlandığını da anlamadığım bir marka daha. Önce Harmann sonra da Samsung alana kadar pek esamesi de okunan bi firma değilmiş zaten anladığım kadarıyla.

Herşey olması gerektiği gibi ama bu gıcırtı çıt sesleri nereden geliyor:mad:

Tanımadığım, bilmediğim, ne ara peydahlandığını da anlamadığım bir marka daha. Önce Harmann sonra da Samsung alana kadar pek esamesi de okunan bi firma değilmiş zaten anladığım kadarıyla.
Allah belasını versin bu firmanın diye bitireceksin diye korktum valla :D Harman orta seviyeyse bu onun bir üstü kalite mesela mercedes ve Bmwde xlira verirsen harman 2x verirsen bowers alırsın, e ve 5 serisinden sonra opsiyonlarda olur genelde. Bu kulaklığın eskisi kablosuzlar içerisinde iyi bir yere sahipti bu daha iyi deniliyor, eskisini denemiştim baya iyiydi sesi.

İki gözümün çiçeği geri geldi ❤️

Geri