Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

O esnada sayın Özgür Özel : "Onun dışında şimdi ben artık bundan sonra telef meselesi üzerine benim şahsım söyleyecek bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanı'nın açtığı telefon o açıda bir değer taşıyor sonuçta. Ben geçmiş olsun telefonunu kale alıp o telef sözünün de geri alındığını düşünüyorum."
"Kalabalıkta efelik edenin, tenhada özrü kabul olmaz" diye bir söz var. Telefonda senin kulağına özür dilediğini fısıldamış olabilir (ki onu bile yaptığı şüpheli), lakin Özgür efendi şunu anlasın artık: O tokat sana atılmadı, senin şahsında ülkedeki haksızlıklara, hukuksuzluklara isyan ettiği için tepki gösteren, sokaklara inen milyonlara atıldı. Öyle koftiden bir "özür dilediler, affettim"le geçiştirilebilecek bir şey değil bu.

Ülkenin birinci partisinin liderine hiçkimse tokat A-TA-MAZ! Bunu normalleştirirseniz, şamar oğlanına çevirirler partiyi.

Scudo
Ülkenin birinci partisinin liderine hiçkimse tokat A-TA-MAZ! Bunu normalleştirirseniz, şamar oğlanına çevirirler partiyi.
Normalleştirme yapıldığına katılmıyorum. Ayrıca, maydanoz partisi bile olsa, sıfatı "X partisinin genel başkanı" olan bir kişi, halka açık yerde, çevresi korumalarla etten duvar örülmeden bulunmamalı. Burası Almanya değil ki parti başkanı otobüse binsin, Burger King'de sıraya girsin. Saçma sapan bir cesaret örneğiydi yapılan şey.

araçların kalabalığından bisiklet süremiyoruz artık.

• Beğen
Tepkiler: P1n0ky0

Dosyalar

• IMG_20250506_170709.jpg
    IMG_20250506_170709.jpg
    136,1 KB · Okunma: 33
Motorlar da vurulmayacak gibi değil yav, heryerden çıkıp hiç bi kurala uymuyor adamlar, bisikletlilerle bir tutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve P1n0ky0
aynen öyle bi sınırlama gelmesi lazım artık kelle koltukta spor yapıyoruz
Ben zorunda kalmasam asla araçların yoluna çıkmam, spor amaçlı değil genellikle pazar alış verişi, bazen de sahilde hava almak için çıkıyorum.

Sahil yolundan eve bağlantı 300 metre ya var, ya yok yanımdan hızla bir M5 geçti sonra direksiyon kırıp tekerlerini yaktı. Gürültü, lastik kokusu, sinir harbi adım başı polis denetimi var eminim ceza da yazılıyor ama caydırıcı değil.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Ben zorunda kalmasam asla araçların yoluna çıkmam, spor amaçlı değil genellikle pazar alış verişi, bazen de sahilde hava almak için çıkıyorum.

Sahil yolundan eve bağlantı 300 metre ya var, ya yok yanımdan hızla bir M5 geçti sonra direksiyon kırıp tekerlerini yaktı. Gürültü, lastik kokusu, sinir harbi adım başı polis denetimi var eminim ceza da yazılıyor ama caydırıcı değil.
Ben işe gidip geliyorum maalesef bisiklet yolu yok , sahil yolu olsa çok iyi olurdu yoksa çekilmez oldu artık

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Arkadaşlar selamlar benim elimde 1974 USSR(sovyet rus) yapımı yarış bisikleti var tüm parçaları orijinal sadece bakım gerekiyor çünkü vitesleri lastikleri falan sıkıntılı onun dışında antika bir bisiklet bunu nasıl satabilirim satarsam fiyat ne kadara satabilirim bakımsız halini ?(almak isteyen varsada yazabilir)

Bisiklet almak istiyorum hobi için
Motosiklet almam gerekiyor kısa mesafe olan iş yerime gidip gelmek için ( servis var ama aşırı zaman kaybı, ilk ben bilmiyorum en son ben iniyorum)
Araba şart zaten o da ihtiyaç artık
Evlenmem lazım hayatımda biri olsun istiyorum, yalnızlık gerçekten sıkıntılı bir durum
Akp desen zaten ömrümüzü yedi
Ne olacak böyle çok sıkıntılı dönemler

Bisiklet almak istiyorum hobi için
Motosiklet almam gerekiyor kısa mesafe olan iş yerime gidip gelmek için ( servis var ama aşırı zaman kaybı, ilk ben bilmiyorum en son ben iniyorum)
Araba şart zaten o da ihtiyaç artık
Evlenmem lazım hayatımda biri olsun istiyorum, yalnızlık gerçekten sıkıntılı bir durum
Akp desen zaten ömrümüzü yedi
Ne olacak böyle çok sıkıntılı dönemler
Ege Bölgesinden sana bir taktik vereyim:
"Altın Bül*k" Taktiği. (Teşbihte hata aramayın aman ha)
Zengin bir yenge bulacaksın ve evleneceksin temel prensip sadece bu.
Evin, araban, motorun, velespitin teyyaren herşeyin olacak.

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Ege Bölgesinden sana bir taktik vereyim:
Zengin bir yenge bulacaksın ve evleneceksin temel prensip sadece bu.
Evin, araban, motorun, velespitin teyyaren herşeyin olacak.
Ah be olmuyor o işler öyle, davul bile dengi dengine

Birazdan @Can Çelik damlar.Bana saydırır da saydırır. 😱

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
İç Anadolu'da da bu taktiği kullanana "Şeyiyle zengin oldu" veya "Şeyi altın kaplama" diyorlar :)

Varlıklı bir aileye içgüveysi gitmek her ne kadar baştan kulağa hoş gelse de, o evlilik süresince karşı tarafın psikolojik saldırılarına, aşağılamalarına ve ezme çabalarına maruz kalma ihtimali de var.

Radiohead'in de dediği gibi
Everything in Its Right Place

Yanımdan bu tarz özel otomobiller geçtiğinde moralim yükseliyor açıkçası. Hele çatara patara yapıyorlar ya off... İlkel zevklerimi felaket şekilde tatmin ediyorum bu şekilde :D

E5'te giderken dikizden bir "makasçı ve motorcu apaçi"yi 200 metre falan izledim. 70 km/s ile akan trafikte araçlar arasından tahmini 130 km/s hızla makas ata ata geçiyor, milleti tedirgin ede ede yolu hallaç pamuğuna çeviriyor desem yalan olmaz. "Bana çarparlarsa onlar suçlu nasılsa" kafası tabi... Sıra benim yanımdan geçmeye geldi. Yan şeridimdeki aracın burnu arka tamponumun 1 metre gerisinde hiza olarak. Apaçi o aradan geçmeye doğru yöneldiğinde bilerek yavaşladım ve geçiş yerini kapattım. Geçemedi ve çıldırdı 🤣 Frenlememle beraber hemen korna bastı ve bağırmaya başladı. İlk başta gaza abandı sol tarafıma geldi cama vuruyor (bi yandan da 70 le gidiyoruz, herifteki cesarete bak). Kafamı bile çevirmedim. Sonra önümden sağıma geçti. Sol eliyle aynayı tutuyor, kıracam hesabı. Camı açtım, elimle dikizi göstererek "avukatım, araçta kamera var, plakanı aldım, hele bi kır da öttüreyim seni hadi" dedim. Pıstı, s.ktirdi gitti.

Bu arada araçta kamera yoktu, kırsa hiç bişey yapamazdım. İlk iş kamera takıcam. İstanbul'da arabalı magandası ayrı, motorlu magandası ayrı.

Son düzenleme:
Yanımdan bu tarz özel otomobiller geçtiğinde moralim yükseliyor açıkçası. Hele çatara patara yapıyorlar ya off... İlkel zevklerimi felaket şekilde tatmin ediyorum bu şekilde :D
Muhtemelen m5 değildir o Trde çok az var, zaten m5 olsa duramazdı

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Üç basamaklı bir yerden inerken ayağım döndü. Acılar içinde yere yığıldım. Ayakta pirinç tanesi büyüklüğünde küçük bir kırık varmış. Alçıya sarıldı ayak. En kötü on gün alçı kalacakmış. Bu zaman zarfında maalesef lokantayı açamayacağım. Hayırlısı bakalım. Hiç öngörülemeyen işler. Hayat planlanamayacak kadar sürprizlere açık.

E5'te giderken dikizden bir "makasçı ve motorcu apaçi"yi 200 metre falan izledim. 70 km/s ile akan trafikte araçlar arasından tahmini 130 km/s hızla makas ata ata geçiyor, milleti tedirgin ede ede yolu hallaç pamuğuna çeviriyor desem yalan olmaz. "Bana çarparlarsa onlar suçlu nasılsa" kafası tabi... Sıra benim yanımdan geçmeye geldi. Yan şeridimdeki aracın burnu arka tamponumun 1 metre gerisinde hiza olarak. Apaçi o aradan geçmeye doğru yöneldiğinde bilerek yavaşladım ve geçiş yerini kapattım. Geçemedi ve çıldırdı 🤣 Frenlememle beraber hemen korna bastı ve bağırmaya başladı. İlk başta gaza abandı sol tarafıma geldi cama vuruyor (bi yandan da 70 le gidiyoruz, herifteki cesarete bak). Kafamı bile çevirmedim. Sonra önümden sağıma geçti. Sol eliyle aynayı tutuyor, kıracam hesabı. Camı açtım, elimle dikizi göstererek "avukatım, araçta kamera var, plakanı aldım, hele bi kır da öttüreyim seni hadi" dedim. Pıstı, s.ktirdi gitti.

Bu arada araçta kamera yoktu, kırsa hiç bişey yapamazdım. İlk iş kamera takıcam. İstanbul'da arabalı magandası ayrı, motorlu magandası ayrı.
Hocam bir motorcu olaraktan o makasçı tayfadan nefret ederim. genelde altlarında pulsar 200 veya yamaha r25 (krank kıran kasası) olur. Bunların doğru dürüst viraj teknikleri de yoktur. Bundan dolayı hepsinin bir yerlerde patlayışını Zafer abimizin videolarında seyretmesi ayrı keyiflidir.
Üç basamaklı bir yerden inerken ayağım döndü. Acılar içinde yere yığıldım. Ayakta pirinç tanesi büyüklüğünde küçük bir kırık varmış. Alçıya sarıldı ayak. En kötü on gün alçı kalacakmış. Bu zaman zarfında maalesef lokantayı açamayacağım. Hayırlısı bakalım. Hiç öngörülemeyen işler. Hayat planlanamayacak kadar sürprizlere açık.
çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Geri