Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu an taksideyim, cumhurbaşkanlığı bisiklet turu etabı güzergahında. Hastaneye gidiyorum taksici isyanlarda... Artık bişeyleri anlatacak hevesim de yok. Haklısın dedim geçtim. Bu milletten bir cacık olmaz. O kültür oluşmamış yapacak bir şey yok.

Scudo
"Bisiklet Forum üye sayısı 100 binden fazla.Bugün hali hazırda 40 yaşımı doldurdum. 100 bin imza toplayın beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterin. (Eskiden 100 bin imza yeterli idi, şimdi ne oldu bilmiyorum)

Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahibim.
4 yıllık üniversite(lisans) diplomam da var. İsteyene şakkadanak gösteririm.Daha ötesi var mı. Diploma gösteremeyen bile var.:snzdglsn: Ekonomiden anlarım. En azından bundan daha beter yapmam.
'Verin yetkiyi, görün eben*zi" diyesim geldi bir anda içimden. :ssrtcbya:"

Yukarıdaki mesajı 40 yaşını doldurduğum gün 12.05.2022' de atmıştım.
Dün reyiz" cumhurbaşkanı adayları telef olacak" demiş . :krktm:
Ben Kedi Hamlet. Beni görmediniz.:snzdglsn:
Şuraya saklanayım bari326704 dosyayı görüntüle
Sonunda senin 40 yıllık kedi pasaportunu iptal edip nüfusa muhabbet kuşu diye kaydedecekler o olacak. Yaş maman önünde, çam peleti tuvaletin oralarda bir yerde, otur oturduğun yerde.

1 den fazla ve 1. Derece cinayet işleyen kişilere ne diye 2-3-4... Kez müebbet veriyorlar? Kişinin ömür kapasitesi insan üstü de, o yüzden mi ? Nasıl bir mantık?

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
1 den fazla ve 1. Derece cinayet işleyen kişilere ne diye 2-3-4... Kez müebbet veriyorlar? Kişinin ömür kapasitesi insan üstü de, o yüzden mi ? Nasıl bir mantık?
Ben de ayrıntısı bilmiyorum ama müebbet verince müebbet yatılmıyor, yatarı kaç yıl derler ya hani. İkincisi 1 adam öldürenlerle katliam yapana aynı cezayı verse hakim hakkaniyetli olmuyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Ben de ayrıntısı bilmiyorum ama müebbet verince müebbet yatılmıyor, yatarı kaç yıl derler ya hani. İkincisi 1 adam öldürenlerle katliam yapana aynı cezayı verse hakim hakkaniyetli olmuyor sanırım.
Kesinlikle hocam, bir de üstüne , icerideyken, kurslarda, verilen görevlerde, rutin yaşamda, "iyi niyetli tavır" ile denetimli serbestlik hakedisleri olabiliyor. Hatta seçim dönemlerinde , genel af muhabbeti de sürpriz hediye olarak bekliyor.. 10 kişiyi öldürmüş Gözü dönmüş bir canî, 3 tane 5 tane muebbeti takar mi 😁

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Kesinlikle hocam, bir de üstüne , icerideyken, kurslarda, verilen görevlerde, rutin yaşamda, "iyi niyetli tavır" ile denetimli serbestlik hakedisleri olabiliyor. Hatta seçim dönemlerinde , genel af muhabbeti de sürpriz hediye olarak bekliyor.. 10 kişiyi öldürmüş Gözü dönmüş bir canî, 3 tane 5 tane muebbeti takar mi 😁
İyi insanları hapishanelerde korumaya alsalar, iti kopuğu da salyalar, ne güzel olmaz mı? Yesinler birbirlerini ete para vermesinler, sevsinler birbirlerini one da para vermesinler.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
iyii sen

Ben hâlâ sokağımın rampasını bile çıkamıyorum zamanla gelişir mi?
eskiden bizdeki vitessiz bisikletlerle eziyet çekiyorduk ama viteslilere geçince en düşükte çıkabilmeye başlamıştık, zamanla alışkanlık ve kaslar toplanınca düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: suranur
Kamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35 :koptum:
Forumun efsanevi mesajlarından birini aşağıya bırakıyorum

bende çok eski yol bisikletçilerindenim size yaptığım hızın rakamını belirtiyorum iyi okuyun 178 km hız kamyon arkası hemde çöp kamyonu adam delirdi beni koparamadı felaket idi üstelik çöp kokusuydu abi inanabiliyormusunuz bana 178km dile kolay dişli kalmadı vızır vızır çevirdim afedersini köpek gibiydim dehşeti 178km abartmıyorum kabartmıyorum antalyadan kime isterseniz sorabilirsiniz hata kepez belediyesi çöp bölümü işlerine sorun bisikletçi olayı deyin hatırlarlar hep beni konuşmuşlar abiler 178 km hız ama öyle bir iki saniye değil 17 kilometre aralıksız 178km hız yaptım
i

Kamyon bisikleti geçemiyor ama birde bunun arka kısmı var.. Kamyonuda geçemeyen vardı sanırım isim vermeyelim ama orbea'sı vardı değil mi, @trainspotting35 :koptum:
Dayıyı rencide etmeyelim daha fazla diye yavaşladım.
Bu arada Orbea nın O su büyük harfle olacak lütfen Orbea ya saygı.

• Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
Geri