Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu hava durumlarından artık gına geldi. Haftanın bir kaç günü kışlık forma tayt ve bir kaç gününü yazlık forma tayt karışımı giymekten gına geldi.
İki gün önceye kadar üşümekten duramazken şimdi ise atlet ile oturuyorum. Bi' kış gelse de şu sıcaktan kurtulsak.

Scudo
Henüz Metallica konserine gidip satanist olmak nasip olmadı. Bu arada akitin haberi doğru (ben görseldeki şeytanım)

Bu hava durumlarından artık gına geldi. Haftanın bir kaç günü kışlık forma tayt ve bir kaç gününü yazlık forma tayt karışımı giymekten gına geldi.
İki gün önceye kadar üşümekten duramazken şimdi ise atlet ile oturuyorum. Bi' kış gelse de şu sıcaktan kurtulsak.
Güneşli bir gün ama hissedilen -11 :)

Screenshot 2023-12-01 at 10-08-34 Værvarsel for Bergen - TV 2 Vær.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bugün 1 Aralık, milli hibrit roketimizin aya iniş yapmasına maksimum 30 gün kaldı, geliyor gelmekte olan. 😄

Abi 10 derece altında koşuya çıkarken eldiven takıyorum. -8 hiç hissetmedim. Keşke olsa bu kadar soğuk . 2 kat mı eldiven takıyorsun sürerken.
Yok tek eldiven. Zamanla insan alışıyor ortama. 2005 yılı yılbaşından sonra Norveç'e yerleştim, ilk yazımda (ağustos ayı millet yüzerken) 2 kazak ve kaz tüyünden şişme mont ile dışarı çıkıyordum. Millet resmen mabadı ile gülüyordu bana :koptum: Şuan -10 derece işe giderken uzun kollu baselayer, onun üzerine içlik ve softshell mont kullanıyorum. Eldiven olarak biraz kalın eldivenim zira oldum olası ellerim hep çok üşür. Kullandığım eldiven şu model çok eksi derecelerde.

(link)

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Bugün 1 Aralık, milli hibrit roketimizin aya iniş yapmasına maksimum 30 gün kaldı, geliyor gelmekte olan. 😄

"Eller Ay'a, biz yaya..." deyişi sonunda tarih oluyor demek. Bizlere bu kutlu günleri gösteren yüce yaradan'a şükürler olsun!

Yüzbaşı Volkan'ın ruhu şad olsun!

Kitap_2023060819343815761929.jpg

Cübbeli'nin 93 Metallica konserinin akşamındaki sohbeti şahanedir, sohbete trafik sebebiyle geç kalmış sağlam giydiriyor Metallica grubuna. Dört tane dinsiz, donsuz için millet birbirini eziyor trafik kitlenmiş :))

Bugün arkadaşım yeni gravel bisikleti ile geldi ve ilk defa ON ONE diye bir marka gördüm. Bu markayı daha önce duyan veya kullanan var mı?
(link)

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Sanırım Çağrı Terzioğlu'ndan duymuştum sadece Almanya'da 2000 tane bisiklet markası varmış

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
IMG_0962.jpeg
yazmasak olmaz mı ?

Aliminyum kadronun +30 / + 35 km hızlarda, 2-3 cm lik yol girinti-çıkıntılarından ya da tümseklerden geçerken, kadro titreşimini hissediyorum. 1 saniyeden az ya da çok az fazla, azalan bir zangırdama, vibrasyon oluşuyor.. Bir saat çanına tokmağın vurulmasından sonraki çınlama tecrübesi gibi..

2010'ların başında bu üründen 2 tane Migros'tan almıştım Touch Me marka yaklaşık 12 saat eğer termosu da sıcak su ile kahveyi koymadan önce çalkalarsan içeceğin ısısını koruyordu, tabi içeride, dışarıda kullanım yani maruz kalacağı soğuk ve içinde bıraklıan içeceğin miktarı da önemli faktörler ama ben oldukça memnundum. 40-45 lira bir para verdim diye hatırlıyorum şans eseri ikisinin de kapağı bu yaz düşme sonucu kırıldı. Şimdi fiyatı 400 tl üstüne çıkmış.

Canımı sıkan mevzu şu ki neden sadece kapağını temin edemiyorum da tüm termosu yeniden almak zorundayım, onlar için mantıklı olan böylesi elbette ama koca termosu sadece menteşesi çatladı diye atmak da çok büyük israf.
Alo 3D baskı.

belki olabilir ama menteşesi falan nasıl oturtulacak?

Bugün arkadaşım yeni gravel bisikleti ile geldi ve ilk defa ON ONE diye bir marka gördüm. Bu markayı daha önce duyan veya kullanan var mı?
(link)

Vaktiyle "planetx.co.uk" adresinden bir modelini alma noktasına gelmiştim sonra kaldı derken hayal olup gitti. Bildiğim kadarı ile sağlam markalardan bir tanesidir. Ayrıca forumda @Murat Cömez abinin bu marka ile ilgili bir konusu var okumanı tavsiye ederim
ON * ONE Titanium Handcrafted by Van Nicholas

Onun dışında mtbleri çok hoşuma gidiyor çok acayip bir geometrisi var. Pinkbike da xl ve xxl olan modellerinden bolca ikinci eli var.
(link)
(link)
(link)
modelleri gibi
Hello Dave çok acayip kadro ama hoşuma gidiyor.

Dosyalar

• HD.jpg
    HD.jpg
    213,6 KB · Okunma: 25
  • HD2.jpg
    HD2.jpg
    199,5 KB · Okunma: 25
Bunu basabileceğini mi söylüyorsunuz?

Dosyalar

• IMG_20231202_192518.jpg
    IMG_20231202_192518.jpg
    47,7 KB · Okunma: 28