Myali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.667
- İsim
- Sef
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kırık kısım neresiydi?Model falan yok touch me 480 ml yazıyor tüm satış linklerinden
(link)
Kırık kısım neresiydi?Model falan yok touch me 480 ml yazıyor tüm satış linklerinden
(link)
Yazın bisiklet ile uzun yola çıkmayı planlıyorum.
- powerbank
- çadır, tulum, mat
- pompa, yedek iç lastik, yama seti
Bunlar dışında yanıma almam gereken şeyler var mı? Ne kadar az şey olursa benim için o kadar iyi olur.
Quicklink
Çeşitli boylarda kablo bağı=cırt=plastik kelepçe
Elektrik bandı
Bisikletin arka tekerleğinden bu ses geliyor.Nereden kaynaklanıyor olabilir ?
(link)
Nasil bir bisikletle yola cikacaksin bu onemli gravel yada yol bisjkletiylede tura cikan var. Mtb yada tur bisikletiylede. Tavsiyem kesinlikle gravel yada yol bisikletiyle hafif ekipmanlarla yola cikman.Yazın bisiklet ile uzun yola çıkmayı planlıyorum.
- powerbank
- çadır, tulum, mat
- pompa, yedek iç lastik, yama seti
Bunlar dışında yanıma almam gereken şeyler var mı? Ne kadar az şey olursa benim için o kadar iyi olur.
Fren
Fren
[/QUOTE
Fren balata ayarını yeniden mi yapmam lazım ? Frenler çok iyi tutuyor hiçbir sorun yok çünkü
Nasil bir bisikletle yola cikacaksin bu onemli gravel yada yol bisjkletiylede tura cikan var. Mtb yada tur bisikletiylede. Tavsiyem kesinlikle gravel yada yol bisikletiyle hafif ekipmanlarla yola cikman.
hafif ekipmanlarla yola cikman.
Bisikletiniz cok uygun tur icin.Mosso monza 2019 var. Cyclecross diye geçiyor ama tam cyclecross değil bildiğim kadarıyla. Onunla çıkacağım.
Fazla bütçem olmadığı için çoğu ekipmanım bisikletim gibi giriş seviye olacak ve muhtemelen bu yüzden de ağır olacaktır. Olabildiğince az ekipmanla çıkmak istememin sebepleri de zaten maddi açıdan daha az zorlaması ve daha hafif olması.