StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.359
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Yok tek eldiven. Zamanla insan alışıyor ortama. 2005 yılı yılbaşından sonra Norveç'e yerleştim, ilk yazımda (ağustos ayı millet yüzerken) 2 kazak ve kaz tüyünden şişme mont ile dışarı çıkıyordum. Millet resmen mabadı ile gülüyordu banaAbi 10 derece altında koşuya çıkarken eldiven takıyorum. -8 hiç hissetmedim. Keşke olsa bu kadar soğuk . 2 kat mı eldiven takıyorsun sürerken.
Alo 3D baskı.2010'ların başında bu üründen 2 tane Migros'tan almıştım Touch Me marka yaklaşık 12 saat eğer termosu da sıcak su ile kahveyi koymadan önce çalkalarsan içeceğin ısısını koruyordu, tabi içeride, dışarıda kullanım yani maruz kalacağı soğuk ve içinde bıraklıan içeceğin miktarı da önemli faktörler ama ben oldukça memnundum. 40-45 lira bir para verdim diye hatırlıyorum şans eseri ikisinin de kapağı bu yaz düşme sonucu kırıldı. Şimdi fiyatı 400 tl üstüne çıkmış.
Canımı sıkan mevzu şu ki neden sadece kapağını temin edemiyorum da tüm termosu yeniden almak zorundayım, onlar için mantıklı olan böylesi elbette ama koca termosu sadece menteşesi çatladı diye atmak da çok büyük israf.
Alo 3D baskı müşteri hizmetleri.belki olabilir ama menteşesi falan nasıl oturtulacak?
Bugün arkadaşım yeni gravel bisikleti ile geldi ve ilk defa ON ONE diye bir marka gördüm. Bu markayı daha önce duyan veya kullanan var mı?
(link)
Abi şu termosunun marka modelini bakta nokta atışı link vereyim varsa çok uzadı bu muhabbet.Bunu basabileceğini mi söylüyorsunuz?