Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

İnsanların içinde olup ama onların kendi içindeki iletişim alanlarının dışında kalan tarafsız bir fotoğraf makinasının objektifi gibi hayattan anlık enstanteneler yakalayan bir aygıt gibi hissediyorum kendimi.

Cümlenin sonuna geldiğimde, ben de kendime yabancılaşma hissettim...

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Scudo
Mosso Legarda 24**'ler ne zaman çıkar acaba? İnşallah 2430 MSM V çıkarırlar. 23'te yaptıkları gibi tek model olmaz.

Dün bir scott spark deneme imkanım oldu. Farklı duygular içine girdim. Çok güzeldi . Çok .

Danish endurance markası Türkiyede pek bilinmiyor sanırım

starknet, layerzero, zksync'ten parayı vursam da acil bisiklet alsam ya :acpsnr: :acpsnr:

Mosso Legarda 24**'ler ne zaman çıkar acaba? İnşallah 2430 MSM V çıkarırlar. 23'te yaptıkları gibi tek model olmaz.

2430 MSM H'nin yanına 2430 MDM H çıkarabilirler ama o seviyede V'ye ihtimal vermiyorum. xx27'lerde bile yok. Keşke 2019'da 1921 MDM V'den başka düz maşalı model olsaydı da onu alıp sonra yükseltmeyle uğraşmasaydım.

24xx'ler en geç 1 ay içinde gelir ama pek değişiklik olacağını sanmıyorum. 2 yıldır aynı desenleri kullanıyor olmasalar hiç değişiklik olmaz derdim ama herhalde 3. yıl aynı desen/renklerle satmazlar. Yol tarafında daha şık modeller geliyor tabii: Mosso Kullanıcıları Kulübü

Kafama şöyle bir soru takıldı; mekanik ve metal kadrolu bir bisiklette en fazla masraf çıkaracak parça ne olabilir arkadaşlar?

Kafama şöyle bir soru takıldı; mekanik ve metal kadrolu bir bisiklette en fazla masraf çıkaracak parça ne olabilir arkadaşlar?
Bakımlı mı bakımsız mı, bence buna dikkat edin. Bir kış karlı çamurlu sürün seneye o bisiklet iflah olmaz. Eve getirince temizlemek çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: Myali
Ya bir Decathlon bisiklet sürüyorum şimdi, Triban RC100. Üzerinde Tourney grup set var, önde tek yaprak ayna arkada 7'li ruble. Ben şimdi bu bisikletten insem örneğin atıyorum bir Claris grup setli bi Carraro marraro seviyelerinde bi bisiklete binsem "öh anasını be kardeşim bu nası bi farkmış böyle ben bugüne kadar bisiklete binmemişim"e mi yoksa "öyle pek de bi fark yokmuş yav"a mı yakın şeyler hissederim, ne dersiniz? Var mıdır geçmişte benzer şekilde geçişler deneyimleyen?

Projede sona doğru yaklaşıyorum. Kadro 26 jant mtb. Aliexpressten gelen fren bacakları 28 jantı çok rahat kurtarıyor ve sorunsuz şekilde fren yapmak mümkün. Arka tarafa da yol jantımı taktım ve nasıl duracak diye görmüş oldum. Şimdi arka taraf için de fren bacaklarının gelmesini bekliyorum. Bisiklette şu an ruble takılı değil ve ağırlık yaklaşık 9 kilo diye tahmin ediyorum. Arka için bacaklar geldikten sonra yol gidonu ve STİ kolları da monte edip projeyi tamamlamış olacağım.

DSC_0097.JPG

6 ay spor vs. yasak. Yol, günbatımı, düzgün hava, pedal görmek istemiyorum; canım çekiyor. :agla:

Ya bir Decathlon bisiklet sürüyorum şimdi, Triban RC100. Üzerinde Tourney grup set var, önde tek yaprak ayna arkada 7'li ruble. Ben şimdi bu bisikletten insem örneğin atıyorum bir Claris grup setli bi Carraro marraro seviyelerinde bi bisiklete binsem "öh anasını be kardeşim bu nası bi farkmış böyle ben bugüne kadar bisiklete binmemişim"e mi yoksa "öyle pek de bi fark yokmuş yav"a mı yakın şeyler hissederim, ne dersiniz? Var mıdır geçmişte benzer şekilde geçişler deneyimleyen?

Claris setli Carraro ile pek deneyimim yok, ancak alüminyum serilerde 105 ve üzeri sete, orta düzey bir jant setine ve akıcılığı iyi lastiklere sahip bir Cannondale CAAD 12, Trek Emonda ya da Specialized Allez Sprint gibi bir bisiklete geçtiğinizde aradaki farkı hissedersiniz. Hatta bu bisikletler giriş seviye karbon kadrolardan bile daha iyi kabul edilirler.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bizim insanımızın mantalitesini anlamak çok kolay.. Kaldırım dururken bisiklet yolunda yürüyen ya da tam gaz kurye motorlarını, rahatsız etmeyelim düşüncesine kapılıp, biz bisikletliler yol değiştiriyoruz.. 😒

Carraro race serisi ağır bir bisiklet, 052 tiagra setli kullandım, sonra 062 105 sete geçtim tabi jant seti vs vs vs değişiklikler oldu. Ama genel olarak aynı setlerde ki farklı markalara göre daha ağır kadroları var.

• Beğen

Bisikletin türüne ve parçalarına bağlı. Birinde lastik olabilir, diğerinde arka attırıcı ya da başka bir şey.

Vites kolları ve dişli oranları dışında pek fark olmaz ama bunlar ciddi fark.

• Beğen
Benzin istasyonun da lastiklere ne zaman 80 psi hava bassam çevremde ki amcalar sanki uzaylı görmüş gibi şaşırıyor 80 psi rakamını görünce.

*Yeğenim az bas patlayacak lastik bak sonra yolda kalacaksın*

Benzin istasyonun da lastiklere ne zaman 80 psi hava bassam çevremde ki amcalar sanki uzaylı görmüş gibi şaşırıyor 80 psi rakamını görünce.

*Yeğenim az bas patlayacak lastik bak sonra yolda kalacaksın*

Belki iyilik için ortaya çıkmış ak sakallı bir dededir o, kompresörün hatalı ölçtüğünü söylemek istiyordur.

Geri