HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bugün bisiklet yolundan giderken çok ileride altında eski bir mtb olduğunu düşündüğüm birini gördüm, aynı yönde ilerleyen. Mesafe 200 m vardı sanırım. Ben artık bu yolu iyice ezberlediğim için vites ve kadansım otomatikleşti artık, o şekilde ilerliyorum. Çok çabuk yakaladım. Yaklaşırken, adamın stabil düşük kadansla pedal yaptığını farkettim. Böyle kullanan çok biliyorsunuz. Bisikletin ne sele ne gidon hiç bir ölçüsü doğru değil. Bir yerden sonra ben çok yaklaştım , rahatsız da etmek istemiyorum, pedalı bıraktım. Ama sağolsun bisikletim hızını korudu (her zamanki gibi). Sonra genç adam farketti ve yol verdi sağolsun, bende geçtim. Genelde bu şartlarda bisiklet yolundan kontrollü çıkıp geçip tekrar girerim. Geçerken k.bakma rahatsız ettim dedim, yok abi ne demek dedi.
Aslında buradaki kıssadan hisse, kaliteli ekipman, lastik basıncı, göbek rulmanları, hafiflik, doğru pozisyon, doğru vites, doğru kadans, doğru nefes, doğru tempo...vs.vs.vs..arada dağlar var. Bilim, bilgi böyle birşey işte...
Aslında buradaki kıssadan hisse, kaliteli ekipman, lastik basıncı, göbek rulmanları, hafiflik, doğru pozisyon, doğru vites, doğru kadans, doğru nefes, doğru tempo...vs.vs.vs..arada dağlar var. Bilim, bilgi böyle birşey işte...
Son düzenleme: