Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Foruma siber saldırı falan mı var? Sayfalar yüklenirken sürekli hata veriyor. Evin internetinden kaynaklı diyerek telefondan girdim fakat aynı şekilde burada da yüklenmiyor. Teknik veya başka bir sayfaya ulaşamayınca buraya yazayım dedim.
Yazdım ama bakalım ne zamana düşecek.

Dosyalar

• IMG_20231016_211042.jpg
    IMG_20231016_211042.jpg
    81,8 KB · Okunma: 21
Scudo
Evet zor aciliyor bazen hic acilmiyor, bir restart zamani gelmis :)

Birileri ddos mu atıyor? :D

Kedi sever başlığına atilan fotolardan hep. Sevimli kedi süsü verilmiş fotolarla foruma atak matak ediyorlar. Çok ayıp çok günah.

(Işbu girdi nükte içermektedir. Evimde iki kedi bulunmaktadır. Kediseverler lütfen patileme girişiminde bulunmayınız)

Uzun kulaklı bi köpiş vardı, bisiklet bagajında oturan, o çok tatlıydı. Nerden aklıma geldiyse.

Kedi sever başlığına atilan fotolardan hep. Sevimli kedi süsü verilmiş fotolarla foruma atak matak ediyorlar. Çok ayıp çok günah.

(Işbu girdi nükte içermektedir. Evimde iki kedi bulunmaktadır. Kediseverler lütfen patileme girişiminde bulunmayınız)

Eylemlerimiz devam edecek
gatoseasoma.jpg

Dün çıtır bir simit almıştım tabi bekleyince sertleşiyor. Çöpe atacak halim yok sabah kahvaltıda yerim diye düşüyordum. Çayımı demledim kahvaltılıklarımı hazırladım. Dolabı bir açtım simit yok. Sanırım eşim yedi ya da yanında götürdü diye düşündüm. Ama başka bir yere koymuş olabilir yine de bir sorayım dedim. Bozulmuştu çöpe attım dedi. Nereden anladın dedim kurumuştu dedi. Mis gibi paketiyle duran simidimi çat diye çöpe atmış. Oysa ben yenilebilecek durumda olan şeyleri yemeye gayret ederim ve 11 yıllık evliyiz.

Evli olmak böyle bir şey.

FBI ve Mossad foruma siber saldırı yapıyor, hep bu amariganlarla ziyoniz izrayıllıların işi.
Ya bir kac gündür bir sıkıntı var ama bağlantı zaman aşımına uğruyor ve site çok yavaş. @cazci modum, zamanında dediydi gigabytleri har vurup harman savurman diye 😂🤣 isyan ettik, vay efendim benim başlığım neden kapandı diye, amma velakin yaşamadan anlamıyor insanlar😁

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Ya bir kac gündür bir sıkıntı var ama bağlantı zaman aşımına uğruyor ve site çok yavaş. @cazci modum, zamanında dediydi gigabytleri har vurup harman savurman diye 😂🤣 isyan ettik, vay efendim benim başlığım neden kapandı diye, amma velakin yaşamadan anlamıyor insanlar😁

Gereksiz emoji de kullanmayın. Bir emoji kaç bayt haberiniz var mı? Ne o öyle 3 tane birden? Paylaşım başına bir tane yeter.
Htt ssl hrflr d kllnmyn, tsrrf lsn.

Hosting firmasından kaynaklı da olabilir. Benzer sıkıntıları kendi yaptığım sitelerde de yaşadım hosting kaynaklı. Belki farklı bir firmaya geçmeyi düşünebilirsiniz.

Bugün ekşisözlük'te okudum. İstanbul'da Galata Kulesi'ne giriş ücreti kişi başı 650 TL olmuş.

Müzekart ile ücretsiz giriş yapılabiliyor. 1 yıllık Müzekart ücreti 60 TL. Türkiye'deki Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı birçok müzeye de ücretsiz giriş yapılabiliyor kart ile. Bakanlığın internet sitesinden online kart-üyelik satın alabiliyorsunuz. Hala almamış olan varsa hatırlatayım dedim.

İBB'nin spor istanbul zımbırtısı vesilesiyle İBB'nin spor tesislerini kullanmaya başladım. Belki bilenler vardır ama bilmeyenler için kısaca olay şu; bi istanbul kartınız oluyor, bu kart vasıtasıyla kendinize 1) tek tesis tüm branşlar, 2) çoklu tesis tek branş, 3) çoklu tesis tüm branşlar seçeneklerinden birini seçerek belirli sayıda hak satın alıyorsunuz. Sonrasında da seçiminize göre hangi sporu hangi tesiste yapmak istiyorsanız o tesisin programında boş yer olması durumunda rezervasyon yapıp gidip sporunuzu yapıyorsunuz.

Buraya kadar olay gayet güzel, mantıklı. Fiyatlama kısmında iş daha da güzelleşti. Ben çoklu tesis tüm branşları satın aldım, 330TL'ye 2 ay boyunca 18 defa kullanabiliyorum tesisleri. Şu ana kadar Yenidoğan, Hidayet Türkoğlu, Halkalı, 75. Yıl tesislerini kullandım, havuzları da fitness salonları da, soyunma odaları da gayet temiz, kullanışlı. Ben genelde ya en geç ya da en erken saatleri tercih ediyorum diye belki, çok dolu da olmuyor. Fitness salonlarında sadece koşu bantlarını kullanıyorum, oldukça yeni ve sapasağlam makinelerin hepsi, ama tabi diğer ekipmanları kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım.

Neticede herkese tavsiye ederim. Sadece bazı arkadaşlarımız bir spor salonundan beklediği görsel ziyafete ulaşamayabilir zira kadın erkek seansları ayrı oluyor :) Gerçi şu an İBB'nin herhangi bi tesisinde kadın erkek karışık bi etkinlik yapılırsa muhtemelen A Haber'de falan "İBB'de fuhuşturucu rezaleti" diye haber olur, o yüzden belki de en iyisini yapıyorlar bu şekilde.

paylaşmayakta taşamı dönek😂
IMG20231013003222.jpg

Dün çıtır bir simit almıştım tabi bekleyince sertleşiyor. Çöpe atacak halim yok sabah kahvaltıda yerim diye düşüyordum. Çayımı demledim kahvaltılıklarımı hazırladım. Dolabı bir açtım simit yok. Sanırım eşim yedi ya da yanında götürdü diye düşündüm. Ama başka bir yere koymuş olabilir yine de bir sorayım dedim. Bozulmuştu çöpe attım dedi. Nereden anladın dedim kurumuştu dedi. Mis gibi paketiyle duran simidimi çat diye çöpe atmış. Oysa ben yenilebilecek durumda olan şeyleri yemeye gayret ederim ve 11 yıllık evliyiz.

Benim 27 oldu, bu gibi durumlarda artık tepkim şöyle oluyor;

"hmm"

Kuyuya bir taş atayım mı? Ben, o simidin benim yiyebileceğim kıvamda mı değil mi bakmadan çöpe atan, veya bakıp "yemeyiversin" diyen kişiyle evlenmezdim. Zaten müzmin bekarlık yolunda yürüyorum emin adımlarla.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Akşam 22 gibi canım sıkıldı, bir yarım saat tur atıp geleyim dedim .Saat 00 olmuş.Sahilde şeytanın tarak bilediği yerlerde bisiklet sürdüm.Ulan bu delilik değil de ne be 😀

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geçen seneye kadar geceleri de sürüyordum fakat tek başıma sürdüğüm için bu süre yarım saati ya da 1 saati geçmiyordu.

Neyse, arkadaşımla sürmeye başladım. O sıra günler de kısalınca akşam sürüşlerini de hesaba kattık. Bulunduğum yerde geceleri kimse bisiklet sürmez, kimse dışarı da çıkmaz. biz bir de saat 10 - 11 ırmak kenarları, tren yolları demeden sürüyoruz. Bu şeyin cahil cesareti olduğunu anlamak 6 - 7 günü bulmadı, daha sonra bu işten vazgeçtik.

para isteyenler, durduranlar, laf atanlar, şüpheli gözüyle bakanlar. bir keresinde göl kenarından gelirken kısa yoldan geleceğiz diye haritadan farklı bir rota izledik, gecenin karanlığında 400 lümen lamba ile tarlaların arasından ve kimsenin olmadığı bir rotadan geçtik. tek yakın olan şey tel örgülerle çevrili bir hapishane idi. 27 yaşındayım, uzun süredir bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamıyorum. hazırlıklı olmadığımız için gece ekipmansızdık, 400 lümen lamba önünü zor aydınlatıyor. hapishane, tarla derken harita bizi tren yolunun yanındaki araba yoluna yönlendirdi. 200 metre mesafede evler vs var ama sokakta kimse yok, insan bayağı tedirgin oluyor. yahu ışık yok, şehir içindeki ışıklı yola girdiğimde içime su serpilmişti.

Artık eskisi gibi değilim, korkuyorum. sebebini bilmiyorum.

Nedensiz,sorgusuz bir rüya gözlerimde,nedensiz,sorgusuz bir duvar benliğimde.

Geri