Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

10 tane karım olacağına 1 tane sağlam bisikletim olsun bana yeter.

Sen bisikletin masrafını hafife alma derim. Kendisi nazlı bir civelektir...

Geçmiş zamanda forumda birisi bununla ilgili olarak "bisiklet metres gibidir derdi bitmez" tarzında bir yorum yapmıştı haliyle Mete Can'a katılıyorum bisikleti de hafife almamak gerekiyor. Hele ki yeni dönem kablosuz elektronik sistem kullanan üst seviye bisikletlerin masrafları hafife alınacak gibi değil.

Alt yorumda var buldum.
Değer verdiğim bir arkadaşım. Bisiklet sporu metres gibidir. Sürekli para yer demişti 😂 @Burak Altaç

Scudo
Buna benzer bir de "250 ton malın olacağına 250 gram ...." versiyonu var. "Bende şans olsa anamın karnından kız doğardım"ın biraz daha ayıpçası :)
Kadının biri evlendikten sonra anasıyla dertleşiyormuş, "Boşanıcam kocamdan... 50 kuruşum 1 lira oldu" demiş, annesi 50 kuruşun lafı mı olur, bunun için mi boşanacaksın demiş...

Kadının biri evlendikten sonra anasıyla dertleşiyormuş, "Boşanıcam kocamdan... 50 kuruşum 1 lira oldu" demiş, annesi 50 kuruşun lafı mı olur, bunun için mi boşanacaksın demiş...
Müthiş bir diyalogmuş gerçekten.

Aktif olarak koşup, bisiklet kullanmama rağmen hala 100 kiloyum . Ne ileri ne geri
diyet olmadan spor tek başına yeterli olmuyor malesef üstat, yazın 4 ay boyunca düzenli bisiklet turları yaptım 88 kilodan gram aşağı inemedim, 1 aydır diyet tapıyorum 81 e indim:d ama tabiki bisiklet sürmeyi diyet yapmaya tercih ederim:d

İnternette sıfır bisiklet adı altında satılık bisikletler var .Bir insan sıfır bisikleti neden satar ?

İnternette sıfır bisiklet adı altında satılık bisikletler var .Bir insan sıfır bisikleti neden satar ?

- Bisiklet satıcısıdır. Ek bir müşteri kitlesini değerlendiriyordur.
- Bir bisikleti almış ama fikir değiştirmiş; almış, bedeni uymamış ama zaman aşımı gibi bir nedenle firmadan değiştirememiş olabilir.
- Hesaplı bisiklet bulduğunda alıp satıyor olabilir.
- Bisikleti almış ama koyacak yer konusunda sıkıntı yaşamış olabilir (beyim, al bu bisikleti nereye götürürsen götür)
- Bisikleti almış ama bir yurtdışı fırsatı yakalamış olabilir, kullanamadan satıyordur

Yazdıkça aklıma gelenler bunlar. Düşününce biraz daha çıkar.

- Bir bisikleti almış ama fikir değiştirmiş; almış, bedeni uymamış ama zaman aşımı gibi bir nedenle firmadan değiştirememiş olabilir.
- Bisikleti almış ama koyacak yer konusunda sıkıntı yaşamış olabilir (beyim, al bu bisikleti nereye götürürsen götür)
- Bisikleti almış ama bir yurtdışı fırsatı yakalamış olabilir, kullanamadan satıyordur

Bunlara ek olarak belki senetle bisikleti alıp sonra satıp parayı cebe indirdikten sonra kaçmayı planlıyordur. 😀 Malum, 500 binlik bisikletler var.
Bu arada kahretsin ki kendime hala forma bulamadım. Geçen etkinlikten 2x forma aldım. Şuan giyince streçlenmiş jambon gibi duruyorum.

Hayır göbeğim de gitti. 135ten 118'e düştüm. 189 boy var. Obez de değilim ama forma olmuyor arkadaş.

Sora mora hiçbir yerde yok. Yurtdışına baktım. Bir site buldum büyük beden forma için. Adamların markaya bakın

(link)

Ana sayfadaki reklam yüzüne bakın. Allahım gülsem mi, ağlasam mı? 😀 Uzun boylu ve kalıplı insanlar da bisiklet sürebilir. Firmalara duyurulur.

Bunlara ek olarak belki senetle bisikleti alıp sonra satıp parayı cebe indirdikten sonra kaçmayı planlıyordur. 😀 Malum, 500 binlik bisikletler var.

Satıp göndermeyenler de var. Geçen gün yakalandı birisi ama haberi bulamadım. Hem senetle alıp hem alıcıya göndermeden kaçarsa çifte vurgun.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-

Teşekkür ederim Serdar Bey,üşenmeden bu kadar bilgiyi yazma zahmetine girdiğiniz için.

Bende diyom bunlar ne anlatıyo her mesajda farklı telden. Dalmışım konu başlığını farkedemedım :D

Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var. Beyazıt Öztürk'ün genç kadın konuklara yavşadığı, erkek konuklarla dalga geçtiği (fiziksel özellikle dalga geçme ilkelliği de mevcut), bunun "espri", "sohbet" olarak sunulduğu böylesi kaliteli bir yapıma ihtiyacımız var gerçekten.

Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var. Beyazıt Öztürk'ün genç kadın konuklara yavşadığı, erkek konuklarla dalga geçtiği (fiziksel özellikle dalga geçme ilkelliği de mevcut), bunun "espri", "sohbet" olarak sunulduğu böylesi kaliteli bir yapıma ihtiyacımız var gerçekten.

Tv lerde halkı uyutma projesinin baş kaharamanı acunılıcalı,sıfır faizle devlet bankasından ver 80milyon doları,alsın tv8i,yanınada ülkenin tanınmış simaları rıdvan arda vs gibi tiplerle hükümet güzellemeleri, sonra reklamlarla yürü ya kulum...nerde abuk subuk yarışma programı var herif hepsini almış,daya millete geç sonrada ehonomi çohh eyi yeğenimm...

Bisiklet aynası kullanmıyorum kafamı çevirip bakıyorum.Aynaya ihtiyaç yok gibi.

Geri