Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

😎😎😎. Lastik geldi fena değil şimdi kadroya takıp bakıcam kadro kurtarıyormu ? Diye ,, yine sahtekarlık yaptılar iç lastik 23 yerine 38 göndermişler , bunlar akıllanmazlar ,, tabi bizde akıllanmıyoruz , bizde şasırdık ne yapalım sundu bisiklet var İzmir de , havada uçuyorlar içeri girilmiyor mekana
Kartal Bike Shop?

Scudo
Arcade severler burada mı 😉

Tesla öldü, on yıllar önce.
Tesla ölmedi yahu. Model Y peynir-ekmek gibi satıyor. Öldü diyebileceğimiz tek model Cybertruck. Satışları dibe vurdu, stoklar şişti, bu yüzden üretimi durduruldu. Musk'ın en büyük fiyaskosu olma yolunda hızla ilerliyor.

Telefonuma Zwift programı yükledim. Yüksek olasılık yakında da şunu alacağım;

Screenshot_20251011_090830_Samsung Internet.jpg

Ancak hala dışarıda sürmenin daha keyifli olduğunu iddia ediyorum. İşten dönünce hava kararması, iş ve yol yorgunluğu, hava koşulları pek imkan vermiyor. Hem iş sonrası biraz daha kendimi tüketmek, hem uykumun düzene girmesi, hem de şu hörgücümden kurtulabilmek için böyle bir şeye kalkıştım.
Umarım muvaffak olabilirim. 🤣

Dipçe: Ben Zwift ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum.🙄

Telefonuma Zwift programı yükledim. Yüksek olasılık yakında da şunu alacağım;

330761 dosyayı görüntüle

Ancak hala dışarıda sürmenin daha keyifli olduğunu iddia ediyorum. İşten dönünce hava kararması, iş ve yol yorgunluğu, hava koşulları pek imkan vermiyor. Hem iş sonrası biraz daha kendimi tüketmek, hem uykumun düzene girmesi, hem de şu hörgücümden kurtulabilmek için böyle bir şeye kalkıştım.
Umarım muvaffak olabilirim. 🤣

Dipçe: Ben Zwift ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum.🙄
Bu yeni çıkardığı model mi?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bilmiyorum. Zwift ile alakalı bir zımbırtı eklentisi sanırım. O parça çıkarılıp normal ruble takılabiliyormu onu da bilmiyorum. 😅
Vitesi dişli açısında kullanın falan yazıyordu.

Epeydir var aslında D100 modeli. Temelde Magene T110 modelinin üzerine Van Rysel markasının basılmasından ibaret olay.

Garip bir şekilde T110 olarak satıldığında dahili kadans sensörü varken, D100 olarak alındığında bulunmuyor. Yani bulunuyor aslında ama çalışmıyor.

Bana göre tek problemi bağlantı olanaklarının sınırlı oluşu. Ant+ olmadığı için Garmin yol bilgisayarına bağlanmıyor. Yani hem Strava hem Garmin Connect'e aynı anda veri sağlayamıyor ya da Garmin cihaz üzerindeki rotayı simüle edemiyor. Ben Mywoosh kullandığım, sürüş sonunda fit dosyasını Garmin'e manuel atmakta da sorun görmediğim için çok önemli değil, ama bir başkası için sorun yaratabilir.

Gücüne gelirsek, Mywoosh Colombia haritasında bir rota seçme gafletinde bulunduğuma beni ciddi anlamda pişman edecek kadar iyi. Turu bitirip seleden indiğimde resmen zangırdıyordu bacaklarım. 2 w/kg ile ne anlatıyorsun sen diyenler çıkacaktır illaki ama, ne kadar ekmek, o kadar köfte...

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Şöyle bir haber görmüştüm de yeni d500 sandım, bu 2 modeli çıkarmışlar

Screenshot 2025-10-11 at 10.42.34.png

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Şöyle bir haber görmüştüm de yeni d500 sandım, bu 2 modeli çıkarmışlar

330762 dosyayı görüntüle

Bu bana biraz tuzlu ve hayli hereksiz. Şimdi baktım ya yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2800W yazıyordu sanırım.
Benim 200W görebildiğim şüpheli. 😅 En azından ortalamalarda yaklaşık değerler 120 falan çıkıyor. 600W yeter bana yeter. 😁

Screenshot_20251011_094913_Samsung Internet.jpg

Bir sorum olacak sayın @Sadettin Z. , bir yere bağlanmadan kullanamıyor muyuz?
Ant+ falan ne oluyor bilmiyorum, teknolojiye hayli mesafeliyim. 😅

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Bir sorum olacak sayın @Sadettin Z. , bir yere bağlanmadan kullanamıyor muyuz?
Ant+ falan ne oluyor bilmiyorum, teknolojiye hayli mesafeliyim. 😅
Pek tabiki kullanabilirsiniz Monsieur @Cemal Ç. Lakin bu tip bir akıllı trainer kullanmanın esas nimeti gerçek sürüş hissine yaklaşabilmek. İşin tekniğinde boğulmaya hiç gerek yok, kullanımı çok basit.

Zwift tabiki bu işin büyük abisi ama aylık 20 öyro para vermem ben buna derseniz bedavaya Mywoosh var. Diğer kullanıcılarla ufak çaplı yarışabilir, denk gelirseniz bana da toz yutturabilirsiniz.

• Hahaha
Bu yeni D500'ü kikcr core'a muadil çıkarmışlar, fena değil ama wahoo kickr core yerine bunu almak için de bir neden göremiyorum, bari fiyat avantajı olsaydı, belki bizim gibi ülkelerde decathlon kendi gücüyle daha uyguna getirir o zaman anlamı olur.

(link)

• Beğen
Bir hamster gördüm sanki.

• Hahaha
Bildiğiniz gibi devlet perakende elektrik satış fiyatında sübvansiyon uyguluyor (daha doğrusu öyle olduğunu iddia ediyor). 2.50 TL'ye üretilen ve dağıtım / kayıp-kaçak bedeliyle beraber birim fiyatı 6.50 TL'ye çıkan elektriğin kW'ı kademeli şekilde 3-5 TL gibi bir fiyatla nihai tüketiciye satılıyor.

Devlet geçen sene sübvansiyonlu fiyat uygulamasında yıllık 5000 kW üst sınır getirmişti. 2024 yılı için toplam tüketimi 5000 kW'ı aşan abonelere 2025 yılında sübvansiyon uygulaması kaldırılmış ve bu aboneler elektriğin kW'ını 6.75 TL gibi bir fiyattan satın almak zorunda kalmıştı.

Şimdiyse 5000 kW'lık üst sınırın 2026 yılı için 3000 kW'a düşürüleceği, konuyla ilgili kararın bu ay sonuna doğru kamuoyuna duyurulacağı konuşuluyor. Yani 2025 yılı içinde toplam elektrik tüketiminiz 3000 kW'ın üzerinde kalırsa, 2026'da elektrik faturalarınız 2-3 misli artacak. (Güncel elektrik faturanızda, "cari tüketim" sekmesinde yılbaşından bugüne kadar yaptığınız tüketimi görebilirsiniz.)

Devlet vatandaşına tuzak kurar gibi, üst sınır rakamında sene sonuna geldiğimizde değişiklik yapıyor. Ya adam gibi sene başında o yıl için geçerli olacak üst sınırı açıklarsın, insanlar da ona göre tüketim planlaması yapar. Ya da dersin ki 2026 yılı için üst sınır şu olacak; sınırı geçenlere bir sonraki yıl farklı tarife uygulanacak, yine insanlar ona göre tedbirini alırlar.

Yıllık 3000 kW sınır değeri ise kime-neye göre belirleniyor belli değil. Aylık bazda düşündüğümüzde 250 kW'lık bir tüketime denk geliyor ve 4 kişilik bir ailenin, evdeki temel elektrikli cihazları ve aydınlatmayı hesaba kattığımızda 250 kW sınırı her türlü aşılmış oluyor. Tamam evinde elektrikli araç şarj eden, kripto madenciliği yapan aboneleri devlet sübvanse etmesin. Ancak hayatın gerçeklerinden kopuk bir şekilde üst sınır belirlemek, az önce de yazdığım gibi vatandaşa tuzak kurmak ve kümesteki kazları yolmaya devam edelim demekten farksız.

Bakalım ay sonunda açıklama yapıldığında vatandaş esaslı bir tepki verip devlete geri adım attırabilecek mi?

Not: Gördüğüm kadarıyla bu konu sosyal medyada çok fazla gündem olmadı. Konuyu kendi sosyal medya hesaplarımızda yayınlayıp kamuoyu oluşturmamız faydalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: zıpkıncı
Afyon'dan kaymak getirtmiyorsun değilmi? :cool:
Buralarda Türk yoğun olmayınca pek öyle bir talihim yok. 😁 Ancak 30 km mesafeye İstanbul Marche diye bir zincir market uzantısı geldi. Ona da bir defa girip ballı kaymak aldım iş dönüşü. Ehliyeti kaptırınca araba bitti benim için. 😅

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
Geri