Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
sırt çantamı hazırlamıştım Yunanistan üzerinden İtalya İsviçre Fransa İspanya sonra kuzeye Almanya İsviçre ve İskandinav ülkelerine bir tur atacaktım bisikleti çıkardım bir de ne göreyim gidona saırdığım bant balkonda sıcaktan açılmış.

Tüm hevesim kaçtı bir yandan da yağmur atıştırmaya başladı. Bir ekmek köfte yaptım onu yiyorum.

başka bir yaza artık.

sırt çantamı hazırlamıştım Yunanistan üzerinden İtalya İsviçre Fransa İspanya sonra kuzeye Almanya İsviçre ve İskandinav ülkelerine bir tur atacaktım bisikleti çıkardım bir de ne göreyim gidona saırdığım bant balkonda sıcaktan açılmış.

Tüm hevesim kaçtı bir yandan da yağmur atıştırmaya başladı. Bir ekmek köfte yaptım onu yiyorum.

başka bir yaza artık.
Euro Truck Simulator 2?

başka bir yaza artık.
hepiniz gülüyorsunuz da bu rotada neden İsviçre iki defa yazılı uyarmıyorsunuz Almanya'dan sonra İsveç yazacaktım yeniden İsviçre yazmışım iyi ki yola düşmemişim yoksa dön dur Avrupa'da

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo
hepiniz gülüyorsunuz da bu rotada neden İsviçre iki defa yazılı uyarmıyorsunuz Almanya'dan sonra İsveç yazacaktım İsviçre'de yazmışım iyi ki yola düşmemişim yoksa dön dur Avrupa'da
Çok güzel ülke 2 kere gezin diye ses etmedik

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Ama ekipmanın etkilemediği, istese de etkileyemediği birini çok iyi tanıyorum. :ssrtcbya: Yeteri kadar gazlarsam (yeter şart gazlayan ben olmalıyım) şu aşağıdaki bisikletle TCR' yi bile kazanır. :harika: Bu bisikletin adı Hınzır mıymış neymiş.
20250726_111735.jpg

Sporcunun adını söylemiyorum, geçenlerde herkese çay söylediydim tek ona söylemediydim şimdi gelir ağzıma kürekle felan vurur maazallah.:hımm:
Sayın @hamlet2006 , o küçümsediğiniz minivélo denk getirdiğinde bir gidiyor, aklınız durur. 😁
Ona binerken kendimi Yüzüklerin Efendisi filminde ki Gimli gibi hissediyorum. 🤣 Tek fark biraz uzunum. 😆

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve areklim
Spor ayakkabıyla bisiklet sürdüğüm fotolarıma bakmak bile istemiyorum. Ne tuhaf geliyor insana. :)

Sayın @hamlet2006 , o küçümsediğiniz minivélo denk getirdiğinde bir gidiyor, aklınız durur. 😁
Ona binerken kendimi Yüzüklerin Efendisi filminde ki Gimli gibi hissediyorum. 🤣 Tek fark biraz uzunum. 😆
Kedi gözlerim neler görüyor bir bilsen sayın Gimli van Çelik: Minivelolu çılgın Türk, TCR'yi kazandı:harika:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Minivelolu çılgın Türk, TCR'yi kazandı
Sonuncu olarak mı? 😆 Zaman sınırı varsa sınırın içinde bitirebilirim. 😁
Aslında biraz güncelleme ile çok daha güzel yol alır.
Değil mi?
Carbone parçalar kullan, tekerleri 20X1.50 yap.
Öne bir yaprak daha şart.
Öncelikle güzel semer, dümen ayarları şart.
Boşver be! Yoldan kazanırız, çok tırmanışa girmeyiz.
Göbek, fren, vites... hepsini günc...
Hooop hoop!
Tamam tamam. 😁
Aklıma geldi, önce bir aero dümen tak.
Lan kime diyoz!
İyi be, hayal kuruyoz şurada. 😒
Spor ayakkabıyla bisiklet sürdüğüm fotolarıma bakmak bile istemiyorum. Ne tuhaf geliyor insana. :)
Nala alışınca normal pedal ile sürmek gerçekten tuhaf oluyor. 😵‍💫

başka bir yaza artık.

Kendime o kadar uzun bir tur için güvenmiyorum ama günü ve saati söyle Temmuz 2026'da İpsalada buluşalım, Edirne de olur.. 1 hafta seninle gelirim, sonra sen 2 defa İsviçreye gidersin.

• Muhteşem
Tepkiler: ali_ihsan21
Çılgın Türk değil, Türkiyeli olacak sadece.
Ben Türküm.
Babam Türk, dedem Türk!
Türkiye'ye vatandaşlık bağıyla bağlı olup TÜRKÜM demeyen herkesin gelmişini geçmişini eşekler paklasın. 🤬

Neden bu kadar çok insan 80’li 90’lı yılları özlüyor biliyor musunuz?

Çünkü biz birbirimizi ekrandan değil sokakta tanırdık.
Kimin hangi müziği sevdiğini öğrenmek için profiline değil odasına misafir olurduk.
Birini beğendiğimizde fotoğrafına kalp bırakmaz cesaretimizi toplayıp yüzüne söylerdik.

Mesajlar yazmazdık mektuplar yazardık.
Görüntülü görüşmenin arkasına saklanmaz, göz göze gelirdik.
Sesini duymak kıymetliydi çünkü her an arayamazdık.
Ve evet…
Kimse bize dışarı çıktığımızda mesaj atmazdı çünkü herkes dışarıdaydı zaten.

Otobüslerde telefon ekranına değil camdan dışarıya bakardık.
Restoranlarda bildirim değil muhabbet olurdu masada.

Ve belki de en güzeli
Dokunmanın kıymetini bilirdik.
Çünkü temas vardı…
Ve sanal hiçbir şey yoktu.

İşte bu yüzden…..✍️
ALINTIDIR.

Cemal Bey e, kara mizah yanıt verdim. Kendisini üzdüysem affola.
Estağfurullah, asıl anlayışsızlığım için ben özür dilerim. Zira son zamanlarda takip etmediğim halde gündemden duyduklarımla biraz tahammülsüzlük oluştu. 😔

• Beğen
Tepkiler: P1n0ky0 ve Awacs7n
Geri