Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ama böyle de olmaz ki.:kötü:Sayın cumhurbaşkanımız seçmenlere verin sorumluluğu mu dedi?''verin yetkiyi... ''dedi.:ckskc: Seçmenleri de verdi yetkiyi gördük .....etkiyi.:krktm: Reis sözünü tuttu.Reisimizi yedirtmeyiz

Bir organizasyonda yetki ve sorumluluk denkliği ilkesi çalışmaz ise Türkiye'deki durum ortaya çıkar.Aynen dediğin gibi
ayıp ama yaptığınız, daha tam yetki verilmedi reise. reis anayasaya da el atmak istiyor. siz o zaman görün yetkiyi de etkiyi de.

kimsenin bilmediği vergi türleri henüz devreye girmedi, siz bir de o zaman görün reisi.

Scudo
300 hanburgerle dolu havuzda yüzmek

hocam size birşey soracağım yeni hesap açtım ve konu açmaya çalışıyorum böyle diyor Üyeliğinizin yeni başlık açabilme izni yoktur. bir bilgin var mı
Merhaba, evet maalesef sizin üyeliğinizin yeni başlık açabilme yetkisi yok. Bu yetki sadece premium üyelikler için tanımlanmıştır. Premium olmak çok basit, 120€/ay gibi bi ücreti var. Dilerseniz IBAN gönderebilirim :)

(Şimdi sıra bende hadi bakalım :p)

Manita yaptım
İnsanlar eşlerini, sevgililerini her yaptıklarıyla yüceltmeli; "manita" kelimesi kulağa yakışıksız, itici bir hitap olarak geliyor.
Hele bir de "manita yaptım" çok daha nahoş bir ifade.
İnsanlar neden içinde "sevgi" gibi özel bir kelimenin bulunduğu "sevgili" kelimesini kullanmaz bana garip geliyor.

Googl
İnsanlar eşlerini, sevgililerini her yaptıklarıyla yüceltmeli; "manita" kelimesi kulağa yakışıksız, itici bir hitap olarak geliyor.
Hele bir de "manita yaptım" çok daha nahoş bir ifade.
İnsanlar neden içinde "sevgi" gibi özel bir kelimenin bulunduğu "sevgili" kelimesini kullanmaz bana garip geliyor
Google'dan baktım hırsızlık anlamına geliyomuş 😃

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Forumda dün geceden beri bir arkadaş konu açmak uğruna mesaj kasıyor.
Acaba konu içeriği ne olacak ki? 20 yıllık koskoca bisikletforumun derdine, sıkıntısına, istediğine cevap veremediğini düşündüğüne göre çok önemli, spesifik bir konu olması gerek.
Bazen Nihat Hatipoğlu Hoca vatandaştan gelen soruyu bekliyor bekliyor, herhalde zor soru gelecek diyor, gele gele "sakız orucu bozar mı? sorusu geliyor ya biz de o hayal kırıklığını, forumdaşın konusuyla yaşamasak.
Ben kendi adıma o riski almazdım. @Can Çelik bir yerlerden çıkar mıkar maazallah.

Forumda dün geceden beri bir arkadaş konu açmak uğruna mesaj kasıyor.
Acaba konu içeriği ne olacak ki? 20 yıllık koskoca bisikletforumun derdine, sıkıntısına, istediğine cevap veremediğini düşündüğüne göre çok önemli, spesifik bir konu olması gerek.
Bazen Nihat Hatipoğlu Hoca vatandaştan gelen soruyu bekliyor bekliyor, herhalde zor soru gelecek diyor, gele gele "sakız orucu bozar mı? sorusu geliyor ya biz de o hayal kırıklığını, forumdaşın konusuyla yaşamasak.
Ben kendi adıma o riski almazdım. @Can Çelik bir yerlerden çıkar mıkar maazallah.
Beklenen konu başlığına sayın @hamlet2006 kedisinden gelecek ilk yanıt:

images.jpeg

Merhaba, evet maalesef sizin üyeliğinizin yeni başlık açabilme yetkisi yok. Bu yetki sadece premium üyelikler için tanımlanmıştır. Premium olmak çok basit, 120€/ay gibi bi ücreti var. Dilerseniz IBAN gönderebilirim :)

(Şimdi sıra bende hadi bakalım :p)
ben yetkili birine sordum preminyumdan bahsetmedi 50 mesajmı ne atmamız lağzımmış ve form da zaman geçirmemiz gerekmiş benimi yiyosun🤣🤣

Yunanistan vloglarına yunan müziği konulması yasaklansın

• Hahaha
Ya gençler artık fazla tez canlı konuşuyor ya da ben artık insanlara tahammül edemiyorum. 😁
Ben daha dünkü çocuğum yahu. 😒

Bu çarşamba bir bisiklet turunda rica edip birisinin 55 kadro Carraro Gravel G2'sini denedim. o kadar şaşırdım ve garip duygular içine girdim ki, hem kadro boyu büyük gelir diye düşünüyordum çok rahat oldu hem GRX400 vites sistemine bayıldı m hem de 2 yıldır kullanmadığım disk frenleri tekrardan deneyimledim. İnanılmaz bir fark yahu, Benim bisiklet aşırı alçak ya da o bisiklet aşırı yüksek geldi, Carraro Gravel G2'nin geometrisinden dolayı aero pozisyona geçmek imkansız gibiydi (zaten kendi bisikletimde geçinde dizledim göbeğime değiyor verim alamıyorum ama olsun :)). Çok karışık duygular içindeyim, Hem çok beğendim hem de hiç beğenemedim. Sanırım hayalimdeki bisiklet 32 veya 24mm lastik takılabilen bir yol bisikleti geometrisine sahip ama çanta manta takacak Yuvaları olan Frankenstein bir bisiklet hatta handa böyle garip bir şeye dönüşüyor:):
1754139389149.png

Aman ha bu sıcak havalarda yediğinize içtiğinize dikkat edin. Soslu midye diye bir şey çıkmış yiyen gençleri dinsiz yapıyormuş.

Sabah ilk kalktığımda tuvalette haberlere göz atarken bir gözüme takıldı sonra bir daha bulamadım. 🤔

• Hahaha
Tepkiler: Orkun Hoja
Aman ha bu sıcak havalarda yediğinize içtiğinize dikkat edin. Soslu midye diye bir şey çıkmış yiyen gençleri dinsiz yapıyormuş.
Soslu olup olmaması farketmiyor. Midye külliyen haram. Hele bir de yanında soğuk bira varsa... Cehennemden kendine yer beğen...

"Kur’an-ı Kerim’de, denizden elde edilen yiyeceklerin helal olduğu bildirilmiştir (Mâide, 5/96; Fâtır, 35/12). Hz. Peygamber de (s.a.s.), “Denizin suyu temiz, ölüsü helaldir.” (Ebû Dâvud, Tahâret 41) buyurmuştur.

Hanefi mezhebi, zikredilen naslarda helal olduğu belirtilen “deniz hayvanları” ifadesiyle balık türünün kastedildiği, dolayısıyla balık sınıfına girmeyen midye, kalamar, yengeç, ıstakoz, karides gibi deniz hayvanlarının helal olmadığı görüşünü benimsemiştir (Kâsânî, Bedâi’, V, 35)."

Midye, denizi filtreler. Temizler. Denizin tüm minerali vitamini midyededir. Tabii ki ağır metalleri de. Helali haramı beni ırgalamaz. Yememekte fayda var.

Midye, denizi filtreler. Temizler. Denizin tüm minerali vitamini midyededir. Tabii ki ağır metalleri de. Helali haramı beni ırgalamaz. Yememekte fayda var.
"Yemek buldun ye dayak buldun kaç" mantığını benimsediğim için, Mehmet abinin de dediği gibi biranın yanında iyi gider. Ama malum ülkemizdeki denizlerin kirlilik oranları düşünüldüğünde sizin dediğiniz gibi midyeyi yememekte fayda var.

• Üzgün
Geri