chizer.adam
SOSYAL ŞEBEKE
- Tepki
- 1.872
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Adil bir sıkıntı mı var. Ara sıra instegramda paylaşım yapıyor. İnstegramdan mesaj atıp durumunu sorabilirim.Ayhan abiden haberi olan var mı? En son strava kaydının altına yazdım, cevap alamadım. Haberi olan yazarsa sevinirim.
286285 dosyayı görüntüle
Yooo, haber alamayınca merak ettim sadece.Adil bir sıkıntı mı var. Ara sıra instegramda paylaşım yapıyor. İnstegramdan mesaj atıp durumunu sorabilirim.
İnstegramdan , hal hatır ettim müsait olup yazarsa , bildiririm.Yooo, haber alamayınca merak ettim sadece.
Hislerime tercüman oldun denir ya öyle oldu. İki üç defadır aklımdan geçiyordu niye forumda yok diye.Yooo, haber alamayınca merak ettim sadece.
Hakan Abi bisikleti bırakıp motosiklet ve balık olayına daldı galiba.Diğer bir foruma renk katan abimiz @HakanAydn vardı, o sanırım forumu terk etti. Benim "şöyle şöyle yapabilirsin, kazık yemekten kurtulursun" gibisinden bir mesajım üstüne öfkelenip terketti gitti. Hatalı olduğumu düşünmüyorum ama istemezdim forumu terketmesini. Hakan ağabey, burayı okuyosan bil ki aranıyorsun forumda.
Tamam selamlarınızı cümleten iletirim. İçim suwan konusunda taarruz hakkım saklı duruyor. Beklemedeyim. Saf ayağına yatma. En zehirimiz sensin.Hislerime tercüman oldun denir ya öyle oldu. İki üç defadır aklımdan geçiyordu niye forumda yok diye.
@necmeddin Ağabey
Selamlarımı iletir misin. Foruma dönsün özletti.İyi olduğuna sevindim
Merhabalar. Elektrikli bisiklet almak niyetindeyim. Carraro E-Life modelini almak üzereyim. yaklaşık 16500₺ bir maliyeti olacak bana. Bu fiyata bir bisiklet ve Alba 500watt yada daha farklı kombin yaparak bir araya getirebileceğim bir elektrikli bisiklet önerisinde bulunur muydunuz yoksa 20bin ₺ üstüne çıkmamak kaydıyla Carraro E Life çok iyi bir tercih midir? Yardımcı olur musunuz
V fren çok uğraştırdı, balatalı fren bambaşka.