Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

özgür duygu
Ödediğimiz gümrük vergilerinin,en azından bir kısmının bu ortamlarda,arap sevdalısı bir takım haramzadeler tarafından bu şeklide ezildiğini söyleyebiliriz sanırım...

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği müzikli sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Paylaşımın hemen kaldırılmasını isteyen Metiner, "Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize /davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!" ifadelerini kullandı.
(link) (link) İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği müzikli sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Söz konusu görüntüler bazı kullanıcıların tepkisini çekerek eleştirilere neden oldu.
SAVCI SAYAN ALINTILADI
Sosyal medyada AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil (link) tarafından paylaşılan ve Ağrı Belediye Başkanı (link) tarafından alıntılanan videoyla ilgili AK Partililer de tepki gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan tepki çeken sahur paylaşımı! Partinin eski vekili hemen kaldırılmasını talep etti

Scudo
özgür duygu
Ödediğimiz gümrük vergilerinin,en azından bir kısmının bu ortamlarda,arap sevdalısı bir takım haramzadeler tarafından bu şeklide ezildiğini söyleyebiliriz sanırım...

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği müzikli sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Paylaşımın hemen kaldırılmasını isteyen Metiner, "Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize /davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!" ifadelerini kullandı.
(link) (link) İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği müzikli sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Söz konusu görüntüler bazı kullanıcıların tepkisini çekerek eleştirilere neden oldu.
SAVCI SAYAN ALINTILADI
Sosyal medyada AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil (link) tarafından paylaşılan ve Ağrı Belediye Başkanı (link) tarafından alıntılanan videoyla ilgili AK Partililer de tepki gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan tepki çeken sahur paylaşımı! Partinin eski vekili hemen kaldırılmasını talep etti'ndan tepki çeken sahur paylaşımı! Partinin eski vekili hemen kaldırılmasını talep etti
Ne diyelim umarım bundan nasiplenenler layığını bulur

Yaklaşıyor gelmekte olan.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
refah seviyemizin yeniden yükselmesi lazım
İşte bunun için yazdım o cümleyi.
Yani seni beni, bizi ve tüm çıkarlarımızı gözeten bir hükümet istiyorum. Bir şey olacağını sanarak bize ait değerlerimizi üç kuruşa bizden olmayanlara talan ettiren değil. Liyakata, işinin ehli insanlara değer verilsin, adam kayırmalar bitsin, refah seviyesinin artması daha sonra zaten kendiliğinden gelmeye başlar.

Pazar pazar yine bi hata yaptım Sahil kenarında bisiklet yolunda bisiklet sürdüm . Sonra hatamı telafi etmek için Karşıyaka çarşısına girdim ))

bisikletimi satsam diye düşünüyorum

Üsküdar'da yaşayan insanlar çok şanslı. Sandalye atıp sıkılınca da kalkıp horon tepebilecekleri bir bisiklet yolu var. Umarım birgün Beykoz'da boydan boya bisiklet yolu olur ve insanımız rahatça horon tepebilir.

Şuan çoğu ilacı bulmak imkansız. Aramadığım eczane kalmadı. Muadili veya alternatifleri bile bulamıyoruz. İlaç bu keyfi kullanılan bir ürün değil. Eczacılar döviz kurundan dolayı ilaç piyasası çok kötü diyor.

bisiklet fiyatları

Yine saçma sapan bir hava durumları... daha geçen gün güneşlik sıcacıktı ve şimdi ise soğuk ve yağışlı.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
80 cm bacak iç uzunlugum var 48 cm kadro nasıl olur?

Bugün çalışmak, patron ile muhatap olmak istemiyorum
Akşam olsa da eve gitsem :/

Bisiklet sürüşümüzde , uzunca bir km arkamızdan dörtlülerini yakarak gelen koca yürekli otobüs şoförü amcamıza, bir araç sürücüsüne çok teşekkür ettiğimde görevimiz demesi.. Dünya'da hala böyle insanların olduğunu bilmek, umudumu tazeliyor..

Duygu ve düşüncelerim tek bir kesitle ektedir:

Geri