Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Adobe Premier miiii yoksa TRT World mü? Kararsızım...

Scudo
Ayhan abiden haberi olan var mı? En son strava kaydının altına yazdım, cevap alamadım. Haberi olan yazarsa sevinirim.

1650050810134.png

Son düzenleme:
Mescidi Aksa da teravih namazı sırasında, müslüman din kardeşlerimize yapılan muameleyi şiddetle kınıyor ve yapanları lanetliyorum! İslamafobi bir hastalıktır!

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Yooo, haber alamayınca merak ettim sadece.
İnstegramdan , hal hatır ettim müsait olup yazarsa , bildiririm.
@Adil ÜNALDI , Ayhan abinin selamı var. Bu aralar bisiklete çok binemiyorum ve bir sıkıntım yok dedi. İyi olduğunu iletmemi istedi. :harika:

Son düzenleme:
Yooo, haber alamayınca merak ettim sadece.
Hislerime tercüman oldun denir ya öyle oldu. İki üç defadır aklımdan geçiyordu niye forumda yok diye.
@necmeddin Ağabey
Selamlarımı iletir misin. Foruma dönsün özletti.İyi olduğuna sevindim

Diğer bir foruma renk katan abimiz @HakanAydn vardı, o sanırım forumu terk etti. Benim "şöyle şöyle yapabilirsin, kazık yemekten kurtulursun" gibisinden bir mesajım üstüne öfkelenip terketti gitti. Hatalı olduğumu düşünmüyorum ama istemezdim forumu terketmesini. Hakan ağabey, burayı okuyosan bil ki aranıyorsun forumda.

Diğer bir foruma renk katan abimiz @HakanAydn vardı, o sanırım forumu terk etti. Benim "şöyle şöyle yapabilirsin, kazık yemekten kurtulursun" gibisinden bir mesajım üstüne öfkelenip terketti gitti. Hatalı olduğumu düşünmüyorum ama istemezdim forumu terketmesini. Hakan ağabey, burayı okuyosan bil ki aranıyorsun forumda.
Hakan Abi bisikleti bırakıp motosiklet ve balık olayına daldı galiba. :kötü:
Hislerime tercüman oldun denir ya öyle oldu. İki üç defadır aklımdan geçiyordu niye forumda yok diye.
@necmeddin Ağabey
Selamlarımı iletir misin. Foruma dönsün özletti.İyi olduğuna sevindim
Tamam selamlarınızı cümleten iletirim. İçim suwan konusunda taarruz hakkım saklı duruyor. Beklemedeyim. Saf ayağına yatma. En zehirimiz sensin.:mad:

Merhabalar. Elektrikli bisiklet almak niyetindeyim. Carraro E-Life modelini almak üzereyim. yaklaşık 16500₺ bir maliyeti olacak bana. Bu fiyata bir bisiklet ve Alba 500watt yada daha farklı kombin yaparak bir araya getirebileceğim bir elektrikli bisiklet önerisinde bulunur muydunuz yoksa 20bin ₺ üstüne çıkmamak kaydıyla Carraro E Life çok iyi bir tercih midir? Yardımcı olur musunuz

Kötülüklerin büsbütün egemen olduğu namussuz bir çağ bu, biliyorsun.
Cemal Süreya

Bisiklet fiyatları niye bu kadar artmış diyorum, enflasyon Dünya'yı vurmuş sanırım. İki yıl önce 25€ falandı bu pedal.
Screenshot_20220416-083045_Samsung Internet.jpg

Merhabalar. Elektrikli bisiklet almak niyetindeyim. Carraro E-Life modelini almak üzereyim. yaklaşık 16500₺ bir maliyeti olacak bana. Bu fiyata bir bisiklet ve Alba 500watt yada daha farklı kombin yaparak bir araya getirebileceğim bir elektrikli bisiklet önerisinde bulunur muydunuz yoksa 20bin ₺ üstüne çıkmamak kaydıyla Carraro E Life çok iyi bir tercih midir? Yardımcı olur musunuz

Şu konuya yazarsanız takip edenlerden öneriler gelebilir: Elektrikli bisiklet devri

Telefonun pilini sıfırladıktan sonra %5 olan seviyenin %29'a çıkması...

Kilitli pedalda SPD candır, ciğerdir. SPD-SL ile yürüme tüyolarına açığım.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bugün markette 1 kilogram dolmalık biberin 40 lira olduğunu öğrendim. Daha önce de aldığım birşey olmayınca dedim heralde fiyatı yanlış yazmışlar, sonra görevli yanlışlık yok dedi. Fiyatta doğru belki ama bazı şeyler kesinlikle yanlış.

Motorine 2 lira zam gelmiş yine.

Mayısta eşimin yeğeninin düğünü var.

252 kilometrelik mesafeyi bisikletimle katetmeyi düşünüyordum ama dönüş vaktimin geceye denk geleceğini anlayınca hevesim kaçtı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
V fren çok uğraştırdı, balatalı fren bambaşka.

Geri