boşver çağatay... düşünmek için daha 1.5 hafta zamanın var..
sen hiç 1 öğün içinde 1 lahmacun+1 karışık pide+1 adana kebap+1 çoban salata+1 soğan salata+1 karışık biber ve domates kızarması+ 1 333 ml şalgam+ 1 kutu kola+1,5 lt suyu yiyip içtinmi
not: adanadaki adana kebap ve karışık istanbuldakilerden daha büyük ve daha lezzetli .. bu benim akşam üzeri bir öğünde yedim yemek.. kahvaltıda neler yapabildiğimi öğrenmek istersen sorman yeterli :rolleyes: )
hiç düşünmedim vallaha ama acıktım bende
peki sen hiç 2 saatlik fizik dersinde tüm sorulara doğru cevap verip arkadaşların tarafından linç girişimine uğradınmı??
@muratevgin
bunlar neki... bisiklet turlarında bunların dahada fazlasını yediğimi biliyorum... bu sadece normal öğünlerden biri adanada yemek olayıda çok ucuz.. tüm bunların hepsine 13 tl para vermiştim :rolleyes:
bende acıktım demeden geçmeyeyyim dedim
nasıl ve neden yağdığını şimdi daha iyi anlıyoruz değil mi?
sen hiç o yağmur altın piliç çevirme yedin mi Üsküdar sahilinde?
efet silivriye gittiğimde... evden sabah çıkıp silivriye vardığımda ve akşam tekrar eve geldiğimde km 170 km yi gösteriyodu.. ve bu benim günlük en fazla 80-90 km yol yapabildiğim zamanlarda yaptığım bi yoldu... düşünün artık halimi...
sen hiç yağmurun yeni yağmaya başladı bir zamanda ıslanacağını, heryerinin çamur olacağını hatta normal insanların sana güleceğini bile bile hiç bisikletinle yola çıktın mı
hayır
sen hiç bir su tankerinin çamurluğunu tutunarak 5 km yokuş çıktın ve 20 km ortalama ile çıkartıyor adam ( not: sol kolum 15 dk kullanamadım öyle bir uyuşmuş ki)