Scudo Sports

Türkiye’den pedalların götürdüğü yere kadar

Tebrikler, ben buradan takip ederken bile çok keyif aldım, senin için ne kadar güzeldir tahmin edemiyorum.

• Muhteşem
Tepkiler: nevzatcinar
Scudo
Geçtiğimiz yaz balkan turu çerçevesinde balkan ülkelerinin tamamını gezmiştim, tur devam ederken de yolda çok sayıda bisikletçi görüp bir gün bana da bu turu tekrar bisikletle yapmak nasip olur mu diye imrenip durmuştum. Sizin fotoğraflarınızı gördükçe gezdiğim yerleri hem tekrar hatırladım hem de size çok imrendim, sosyal medyadan da sizi takip ettim bu süreçte. Yeni maceralara başlarsınız ümidiyse takibimi sürdüreceğim, ayağınıza taş değmesin

• Muhteşem
Başıboş köpeklere dikkat et yeğenim. Hava çoğ bulutlu ise yıldırımdan sakın bir saçak altına sığın. Yolun açık olsun. İyi ki varsın

Geçtiğimiz yaz balkan turu çerçevesinde balkan ülkelerinin tamamını gezmiştim, tur devam ederken de yolda çok sayıda bisikletçi görüp bir gün bana da bu turu tekrar bisikletle yapmak nasip olur mu diye imrenip durmuştum. Sizin fotoğraflarınızı gördükçe gezdiğim yerleri hem tekrar hatırladım hem de size çok imrendim, sosyal medyadan da sizi takip ettim bu süreçte. Yeni maceralara başlarsınız ümidiyse takibimi sürdüreceğim, ayağınıza taş değmesin
Çok çok teşekkürler . Elimden geldiğince kendimce dünyayı bir şekilde gezmeye çalışıyorum . Güzel yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler 🙏
Hocam keyifle takip ettim. Özellikle her fotoğraf altına açıklama hassasiyetinizden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
Çok çok sağ olun hocam . Elimde harika hikayeler ve fotoğraflar var fakat internetim pek olmadığı için maalesef pek paylaşım yapamadım . Umarım yollarda karşılaşırız bir şekilde 🙏

Tebrik ediyorum, harika görünüyor...

• Muhteşem
Fotoğraflar çok güzel ve manzaralar harika. Tebrik ederim çok güzel bir tur olmuş.

• Muhteşem
Merhaba @nevzatcinar,

Tam "Kotor'u ve körfezini atlamasaydınız keşke" diye yazacakken döndüğünüzü gördüm. Çok keyifli bir tur geçiridiğiniz yazı ve fotoğraflarınızıdan anlaşılıyor. Sizi tebrik ederim.

Bana da Balkan turumuzu hatırlatan bir rota oldu. Çok keyifli, güzel ama evet biraz dar yollar... :)

Selamlar

five

İmrenerek okudum ve takip ettim, her hayal edenin kavuşması gereken bir rüya bu bence, ve umarım isteyen herkes bu tadı herkes bir gün alır, pedalınıza sağlık.

Geri