mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.830
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok çok teşekkür ederimTebrikler, ben buradan takip ederken bile çok keyif aldım, senin için ne kadar güzeldir tahmin edemiyorum.
Çok çok teşekkürler . Elimden geldiğince kendimce dünyayı bir şekilde gezmeye çalışıyorum . Güzel yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler 🙏Geçtiğimiz yaz balkan turu çerçevesinde balkan ülkelerinin tamamını gezmiştim, tur devam ederken de yolda çok sayıda bisikletçi görüp bir gün bana da bu turu tekrar bisikletle yapmak nasip olur mu diye imrenip durmuştum. Sizin fotoğraflarınızı gördükçe gezdiğim yerleri hem tekrar hatırladım hem de size çok imrendim, sosyal medyadan da sizi takip ettim bu süreçte. Yeni maceralara başlarsınız ümidiyse takibimi sürdüreceğim, ayağınıza taş değmesin
Çok çok sağ olun hocam . Elimde harika hikayeler ve fotoğraflar var fakat internetim pek olmadığı için maalesef pek paylaşım yapamadım . Umarım yollarda karşılaşırız bir şekilde 🙏Hocam keyifle takip ettim. Özellikle her fotoğraf altına açıklama hassasiyetinizden dolayı ayrıca teşekkür ederim.