Scudo Sports

Sen hiç.....?

yok valla. ben at arabasının arkasına tutundum.tabi at altını doldurunca daha fazla katlanamadım bıraktım:D
sen hiç kızlara artistlik yapmaya çalışırken rezil oldunmu?:rolleyes:

Scudo
cık cık cık daha neler :D HYR
sen hıc bısıkletle kaza yaptıktan sonra 40tan fazla dıkıs yedın mı :D()

hayır
sen hiç bisikletçi olduğun için kızlar sana heyy yakışıklı bisikletçi diye laf attı mı? ( beykozda ve eyüp te başıma geldi )

daha bu gün yedim taze taze 3 dikiş. 40 dikiş kötüymüş:(
sen hiç pembe kız bisikletine bindinmi? (ehehe):D

evt küçükken bir tane bisikletim vardı :D:D:D:D

sen hiç bir demir yığınını ayaklandırmak için kadrosunu solvent ile bir haftada kazıdın mı?

@tuninger_haa

Zevki veren NOS mudur,hız mıdır?
Peki sen hiç trafik canavarı gördün mü?

evet, beni saymazsak, bi bayan arkadaşım vardı..hatun sağ ve sol kavramını dışlayarak kaputu istikametinde gaza basıyordu....

süpermiş yaa kaput alabanda :D

peki ya sen hiç kaza yapan bir araba içinde hayatının bir film şeridi kıvamında iki kulağının arasındaki iki kameranın merceğinden geçtiğini gördünmü ?:D

sayılır. sen hiç forumdan benim kadar uzak kalmak zorunda kaldınmı. öldümü kaldımı diye merak edildinmi
;) :)

uzak kalmak zorunda kaldım ama öldümmü die meraklanan oldumu bilmiyorum :D

sen hiç - bu sefer kesin öldüm ! dedinmi ? :D

nerelerdeydin, keyfin nasıl :)
peki hiç açlığını bastırmak için aldığın çikolatalı bisküvinin yanık olduğunu, yedikden sonra anladığın oldu mu...

teşekürler :) iş seyahati ankara çankırı................

valla biskivü falan değilde öğrenciyken bozulmuş salamı arkadaşlar anlamasın aç kalmasınlar diye kızartıp yedirmiştim valla en çok da ben yedim çook gattarım ya :D :D

çooooooook :D:D

sen hiç bi soruyu başka bi arkadaşınla aynı anda cvplayıp kendinde bi eziklik hissettinmi ? :D

hiç hissetmedim sadece 1 saat aynı sayfa açık kaldığında cvbını yazana kadar konu nerede ben neredeyim şaşkınlığını yaşadım:)

sen hiç hiçsiz kaldınmı?

genelde :D emredem yaf önemli değil aynı andfa yazalım kardeşim ezilip büzülmene gerek yok.

sen hiç arkadaşınla aynı anda aynı kızdan çok hoşlanıp gırgırına birbirine düştünmü :D

hayır kızlardan hoşlanmam,
sen hiç gırgırına olmadan birbirine düştün mü?

@hu_handan

sen kızlardan hoşlanma zaten :D

cidden birbirime düştüğüm oldu ama genelde yapıcı olduğumdan çözerim sorunu.

sen hiç danaların ipini çözüp çayırlara hoplaya zıplaya oynaya gidişlerini gördünmü :D

Geri