Scudo Sports

Sen hiç.....?

Scudo
@Başar

oneyaaa ? :D ilk defa senden duyuyorum abi :D

sen hiç üstüne böcek konduğunda uç uç böceğim, annen sana terlik papuç alacak die şarkı söyledinmi ? :D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
çocukken söylemiş olabiliri.

sen hiç klavyenin içini açıp içindeki pisleri görünce kendine bi yuh çektin mi

boşver çağatay... düşünmek için daha 1.5 hafta zamanın var..

sen hiç 1 öğün içinde 1 lahmacun+1 karışık pide+1 adana kebap+1 çoban salata+1 soğan salata+1 karışık biber ve domates kızarması+ 1 333 ml şalgam+ 1 kutu kola+1,5 lt suyu yiyip içtinmi

not: adanadaki adana kebap ve karışık istanbuldakilerden daha büyük ve daha lezzetli :p :D .. bu benim akşam üzeri bir öğünde yedim yemek.. kahvaltıda neler yapabildiğimi öğrenmek istersen sorman yeterli :rolleyes: )

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve sniper
@Tarık DUMAN

Bunları yedikten sonra masadan kalkmak için, Sedye veya tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydunuz mu? :)

• Beğen
@muratevgin

ben bunların üstüne dondurmalı baklava bilem yedim :) sedye ye değilde acık bi lvb-wc bulmak için sen hiç..... dört döndünmü?

not:arkadaşa yüklü bi hesap gelsin diye ne bulduysak yemiştik... sonrası malum 4 döndük :):):)

• Beğen
siz hiç burada yazılanları, birinin okuyup karnının tok olmasına karşın canının çekeceğini düsündünüzmü:D :D :D ... of of karnım acıktı şimdi:p

hiç düşünmedim vallaha ama acıktım bende :D
peki sen hiç 2 saatlik fizik dersinde tüm sorulara doğru cevap verip arkadaşların tarafından linç girişimine uğradınmı??:D:D:D:D

• Beğen
efet hemde çok özledim...
peki sen hiç suyu bu kadar insafsızca kullananlara küfür ettin mi

yes yani evet,ingilizce ettim küçükler anlamasın diye
peki sen hiç yagmurlar altında sırılsıklam ıslanıp dans ettinmi özgürce?

• Beğen
Tepkiler: Tarık DUMAN
efet hemde gülhane parkında kıs arkadaşımla birlikte... hem sadece ıslanmıyodukda.... :p

peki sen hiç yağmur altında ıslanırken, yağmur nasıl ve neden yağıyor diye düşündün mü

@muratevgin
bunlar neki... bisiklet turlarında bunların dahada fazlasını yediğimi biliyorum... bu sadece normal öğünlerden biri :) :p adanada yemek olayıda çok ucuz.. tüm bunların hepsine 13 tl para vermiştim :D :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
@SeRHaT_

bende acıktım demeden geçmeyeyyim dedim
nasıl ve neden yağdığını şimdi daha iyi anlıyoruz değil mi?
sen hiç o yağmur altın piliç çevirme yedin mi Üsküdar sahilinde?

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve Emre Ede
hayır

sen hiç bisiklet ile ormanda ocak ayında gezip sonra birden bastıran yağmurda ıslandın mı? ve beşiktaşta bir kahvehanede üstünü başını kuruttun mu..:D

yağmuda ıslanmadımda, doluya tutulmuştum cok feci :D soldan soldan geliyolardı :D

sen hiç şu yol bitsede kurtulsam artık die isyan ettinmi ?

efet silivriye gittiğimde... evden sabah çıkıp silivriye vardığımda ve akşam tekrar eve geldiğimde km 170 km yi gösteriyodu.. ve bu benim günlük en fazla 80-90 km yol yapabildiğim zamanlarda yaptığım bi yoldu... düşünün artık halimi... :)

sen hiç yağmurun yeni yağmaya başladı bir zamanda ıslanacağını, heryerinin çamur olacağını hatta normal insanların sana güleceğini bile bile hiç bisikletinle yola çıktın mı

hayır.

sen hiç kar yağdıktan sonra montunu giyip yüz maskesi ile karda bisiklet ile yokuş aşağıya indin mi? ( kuru toprak lastiği ile ) :D

hayır.
peki sen hiç su baskınında bisiklete bindinmi?:D (ön tekerin suları yarmasını izlemek çok zevklidir)

hayır
sen hiç bir su tankerinin çamurluğunu tutunarak 5 km yokuş çıktın ve 20 km ortalama ile çıkartıyor adam ( not: sol kolum 15 dk kullanamadım öyle bir uyuşmuş ki) :D:D:D

Geri