Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

Scudo
7 Mayısta aldım 741-v güzel bisiklet aldığımada hiç pişman olmadım şimdi dısk fren taktırmaya çalışıyorum.

bu bisikleti kullanmadım fakat 751 kullandım.. bu bisikletin kadrosu 751-761 ve 781 ile aynı hemde disk fren ile alıcaksan eğer hidrolik disk freni var.. kadro dışında sürüş özelliklerini pek bilmiyorum ama pişman olmazsın:)

• Beğen
Tepkiler: sokol yeşil
@deore79

keşke dediğiniz gibi 630 olsa, fakat 800 lira civarına geliyor malesef.:mad:

575TL ye 2. el denilemiyecek kadar yeni olan 2009 model 741 almış bulunmaktayım fotolara bakın bana hak vereceksiniz:) . bisikletin orjinal lastiklerinide satıcı hediye etti.Satıcının dediğine göre sadece 2 kere kullanmış :D tavsiyeleriniz üzerine sıfır borladan vazgeçip bu bisikleti aldım. yardımcı olan herkese teşekkürler

(link)

hayırlı olsun ben borla kullanıyorum borla alsan ondan pişman olacağınıda sanmama ancak herzaman bir üst model daha iyidir:d

575 Tl iyi fiyat :) Güle güle kullanın.

Full acera sistem sanırsam.Ve gerçekten güzel bir fiyat.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.

741 çok güzel bir model giriş seviyesi için. Ayrıca hesaplı da olmuş, daha ne istenir ki? :) Güle güle kullanın...

sedona 741 in disk ve V fren seçenekleri arasında kaldım 741-V nin üzerindeki frenlerden memnunmusunuz?

ben 741 kullanmasamda yardımcı olmaya çalışıyım:) eğer çamura girmiyorsanız yada yağmur yağarken çok sık kullanmam diyorsanız ve tabi yarışlarada katılmıyorsanız bence v fren alın.. daha hafif olur ve bakımı daha kolay ve masrafsız:)
ama eğer çamura giriyorum karda kışta kullanıyorum derseniz direk disk fren alın:)

şimdiden hayırlı olsn

• Beğen
Tepkiler: ergün saray
Vbreak almanı önerırım mekanik disk fren kesınlıkle tavsiyem değildir ıyı ayarlı v break frenle karda bıle bınebılırsın..Canlı örneği benım :)))) Ama frenlerını ıyı bılmen lazım onun için tavsiyem v brek disk düşünursen bır kere profesyonel hidrolık xt ya da xtr alabılırsınn tercıh senın artık kardeş....

• Beğen
Tepkiler: ergün saray
2010 741-v var bende geçen aksam aşırı sağnak yağmur yağdı sel oluşturacak şekılde bende yağmurda bısıkletle cıkabıldığım son hıza kadar cıkmaya çalıstım.Frenler ise kusursuz çalışıyordu.

Merhaba arkadaşlar öğrenci olduğum için bütcemin el verdiği sürece bisikletimi geliştirmek istiyorum sizce hangi parçaları geliştirmeliyim.
Bisikletimin teknik özellikleri:

Kadro -6061 Alu.
Maşa -Suntour XCM HLO
Furş -Neco CC142
Gidon -Amoeba HBM-310
Boğaz -Amoeba STM-310
Sele Borusu -Amoeba SPD-310
Sele -Terry
Vites Kolu -Shimano Acera
Ön Vites -Shimano Acera 360
Arka Vites -Shimano Alivio 410
Aynakol -Shimano Acera 361
Pedal -Wellgo LU-935
Ruble -Shimano Acera HG-40-8
Zincir -KMC Z-51
Fren Kolu -Shimano 360
Fren -Shimano 422
Jant -Alex DC-19
Ön Hazne -Shimano Acera
Arka Hazne -Shimano Acera
Jant Teli -Siyah
Lastik -Schwalbe Black Jack
İç Lastik -CST

merhaba,
ben de alırken ikisi arasında kaldım
ancak amatör olduğum için v freni tercih ettim
çok memnunum.
bisikletim 2009 sedona 741 V

741 D'nin üstünde hidrolik disk fren mevcuttur. mekanik değildir.

Ben de bu bisikletten alacağım ve zamanı gelince Arka vites Shimano XT, vites kolu,ruble,zincir Shimano SLX, Aynakol Shimano Deore yapmak istiyorum daha sonra jant seti, hidrolik disk fren olabilir.

Bana kalırsa elinizdeki tüm parçaları sonuna kadar zorlayın bisiklet size yetmemeye başladığında bu tarz değişiklikler yapılabilir, öncelikli hedef iyi bir kondisyon olmalı bence, donanımı alt seviye gibi görülebilir ama bu bisikletle arazide çok iyi performans sürüşü yapılabilir....

Geri