Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

arkadaşlar
gdon yükseltmek için bisikletöiye gittim bana gidon yatak yüzükleri verdi 5 tane
bunlarla gidon yükselir mi

?

Bi bilen yok mu agalar

?

Scudo
@mehmet roy Amortisör şaft borusunda yüzük yok ise yani boşluk var ise elinizdeki yüzükleri takip belli bir seviye yukseltebilirsiniz...

Evet yükselir ama bu durumda masanizida degistirmeniz gerekiyor. Neden diye soracak olursaniz kullandiginiz bir bisikletin masa saft borusu zaten ya kisaltilmistir yada yeterince boslugu doldurmak icin spacar vardir ve baska spacaer ekleyemesiniz cünkü spacerleri takmak ici bosluk yoktur.
Sizin icinizi görecek alet ayarli gidon bogazi.

bu tür bir ürün de sanırım maşa değişmeden işinizi görebilir. ..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
(link)

arkadaşlar merhaba
bu kadroyu almayı düşünüyorum da internette tam olarak bu kadroyu bulamadım. Kaç model ve ağırlığı hakkında bilgisi olan var mı ? ve de önerir misiniz bu kadroyu ?
Teşekkürler

Kaç yılının kadrosu oldugunu bilende mi yok :(

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
2010 kadrosuna benziyor. Efsane kadro 761 di

@soneryen
2010 sedona 741 diye arattığımdada tam olarak bu kadroyu bulamadım ama dediğiniz gibi 2010 741 e benziyor.

@ommemo
15.5 yada 16 inç diye biliyorum.

Merhabalar, yarın bir aksilik çıkmazsa bu bisiketi 2. el olarak 1.000 lira gibi bir fiyata alacağım. Yanında bir sürü aksesuar ile (kask, pompa vs) Sizce bu fiyata mantıklı bir alet midir?

sedonaya alfine 11 takalılabilir mi yada 1500 -2000 civarı alfine donanımlı bir bisiklet var mı

Geri