Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi 741 satan istanbulda nereler var bilen varsa yazarsa sevinirm yarın gidip bakmak istiyorum

Scudo
741 çok güzel bir bisiklet sedonanın sitesinde bütün bayileri var. Bayilerin telefon numaralarıda mevcut. Arayıp konuşabilirsiniz. Zaten bütün sedona bayilerinde 741 bulmak mümkün. Sağlıcakla...

teşekkürler bilgiler için arkadaşlar... bugün bakıcam sirkecide vardı bir tane umarım fiyattada anlaşabilirz :D

@Murat Ekinci
kırmızı - beyaz :p mavi beyaz olanı vardı 2 gün öncesine kadar :D

Merhaba arkadaslar,
sedona 751V 2008 480$ buldum
sedona 741V 2009 430$ gibi bir fiyat verdiler,
sedona 2009 modeli örneğin şu sitede
(link) 635$ olarak geçiyor, çok indirseler 550$ altına inmez heralde. o yüzden 751 2008 modelini almayı düşünüyorum.
2008 ile 2009 arasında çok fark oluyor mu. 70-80$ fazladan vermeye değer mi ? yoksa bütçeme uygun 741 i mi tercih etmeliyim.

Bütçenin yanında kendi performansına göre de bir şeçim yapmalısın.

bende de sedona 751 var 500 $ fiyat vardı üzerinde 750 tl civarında birşey yapıyor ben 650 tl ye aldım çok memnunum 751'i tavsiye ederim

bütçen neye yeterse onu al bence yani alırken de ayrıca parçaların sağlam olmasına dikkat ederek al

fıyatı tam olarak 846 tl bendede var cok menmunum cok ıyı bır bısıklet emın olabılırsın bende satıcam cunku askere gıdıcem arkadaslar ılgılenen olursa 0532 625 34 14

başlıktada belirttiğim gibi sedona 741d ile ilgili bilgisi olan, bu bisiklete sahip olan veya kullanmış olanlar varsa görüşlerini bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim:) fotoğraf varsa fotoğrafta koyabilirseniz sevinirim:)

Ben de bu modeli almayı düşünüyordum ta ki cannondale f9 u görene kadar şimdi kafam çok karışık hala karar veremedim mercedes a160 ile honda civic full arasında kaldım gibi hissettim kendimi sizce hangisini almalıyım?

aslında sizin kafanızı karıştırmak istemem ama kron xc2000 de çok güzel ama sedona daha ucuz olduğu için onu tercih ediyorum.. mercedes ile honda arasında gelirsek uzun ömür ve daha rahat seyahat ediyim diyorsaniz tabikide mercedes:)
741 d yi yakından gördüm fakat hiç kullanma şansım olmadı bu bisikleti alıcağım ben ama yinede sorayım dedim eğer kullanıp memnun kalmayan varsa almadan önce değerlendiririm diye düşündüm:)

tabi aynı koşullarda her zaman mercedes(cannondale) ama handikapı düşük donanım diğeri ise yüksek donanım sedona(honda civic) ama mercedes adı gibi akan sular durmuyor

sizin dediğiniz cannondale yede baktım fakat ben hidrolik frenli alıcağım için direk 741'e yöneldim şiparişte verdim artık dönüşüm yok :) umarım memnun kalırım
bu arada cannondae alıp onu ilerleyen zamanlarda donanımınıda yükseltebilirsiniz bunuda unutmamak gerekli

@grideniz

ben de sedona 741 düşünüyorum hidrolik frenle birlikte ne kadara geliyor?Bir de sedona 741 in ağırlığını biliyor musunuz?

Geri