Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

Scudo
aynen bende memlunum sadece üzerinde gelen pedallar kötü kalitesiz onun haricinde lok memlunum

• Beğen
Tepkiler: soyha
741 delilerinden biride benim ben bisikletimi gerçekten seviyorum fakat alırken birtek seleni değiştirmeni tavsiye ediyorum sert olması dolayısıyle uzun sürüşlerde biraz sorun yapıyo ama onun dışında gerçekten güzel en azından benim için güzel bir araç

741'i seçmen gayet isabetli bi karar olmuş fakat selesi gercekten sert değiştirmende fayda var

bende de sedona sd 741 var cok memnunum bisikletten 1 senedir biniyorum daha sorun cıkarmadı....

yanlş bilmiorsam 2007 ye ait olan bu modelden henüz üretilmiyor..
acaba piyasada bulabilirmiyiz ? erdoğanlar bisiklet ve bisikletcim.com da var gözüküyor..

@Nevzat K.

kardeşim ben kullanıyoyorum 741 çok iii bi kadro tavsiye ederim ok kib by

sd-741 yarışlara girebilecek kadar sağlam ve performanslı bir bisiklet mi acaba ben bu spora başlmak üzereyim inş. bisiklet alınca ama merak ettm tavsiyesi olan var mı başkla modelde olabilir..

benim de dikkatimi çekti 741 bu model açıkçası 711v den 100tl daha pahalı kadro olarak çok daha iyi 751 in kadrosunu kullanıyor yanlız 6061 triple butted kadro 7005 değil diye biliyorum. donanım olarak da çok daha iyi. kadro geometrisi için bu konuda deneyimli ve bisikleti denemiş arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

741 i dün aldım memnunum. Çok iyi donanım ve ekipmanı var.

Arkadşlar 741 imi heryerden hoplatıp zıplatmama rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. Gerçekten hafif ve sağlam bir bisiklet.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=567389#post567389

Bende kırmızı-beyaz rengi var. Yokuş çıkarken yorulmuyorum. Kadro ve donanım hakkında daha fazla bilgi ve dataylı resim almak isterseniz özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz!. Alıpta pişman olmayacağınız yeni donanım eklmelerine açık bir bisiklet.

Bende 741 kullanıyorum, kesinlikle çok dayanıklı ve hafif bir bisiklet, çok memnunum...

Can ağırlık 13 kusur. Ayrıca dayanıklı bir bisiklet bisikletçiye göre 700-800 Tl arası değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: can demirel
Geri