Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

@kadircan daglar

Merhaba kardeşim 3 spacer senin maşa şaft borusunun uzunluğuna istinaden takılmıştır.Eğer ki gidon boğazını indirmek istiyorsan spacer ları boğazı taktıktan sonra üste takmalısın ve boğazı ters çevirip takarsan eğim oluşur ve istediğin seviyede kullanırsın.
Ayrıca spacerlerin çıkması falan garantisi ile alakası olmayan bir konudur ki sen 1 senede bir sürü parça değişimi ve yükseltmeye başlarsın kompenantları zamanla.
umarım anlamışındır.Spacerları çıkarmayı ve boğazı sökmeyi biliyorsun dimi bu arada?:in:

Scudo
Sedona 741 D 19 inç kadro en az ağırlığı tahminime göre yanılmıyorsam parcaları ortalama hesaplayınca 13.5 ile 14 kg. arası olması lazım ama 13.5 daha hafıf değildir. Dediğim gibi bu ağırlığın fazlası vardır eksiği yoktur.İnanmayan arkiler tartsınlar orjinalini resmini koysunlar ama her netıcede haklıyım :)))

13 ten aşağı olamaz 14 yakın bir sonuç çıkar. Ama benimki her geçen gün daha da ağırlaşıyor :)

@kadircan daglar
Spacer ları sökmek yerine gidon boğazını ters çevirin. Kendiniz sökemeyecekseniz aldığınız yere gidin, ücretsiz ters çevirirler.

Arkadaşlar Sedona 741v Almak İstiyorum.
Daha Önce Kullanan Yada Kullanmış Varsa
Bana Sedona 741v Hakkında Bilgi Verirmisiniz Nasıl Bir Bisiklet 741v???

Sedona 741v - Carraro 914 - Kron xc 500 - Carraro 436D.

Yukarıdakilerden Hangisi Sizce???

hocam 914 mtb değil, diğerleriyle biraz alakasız olmuş o yüzden..
741V ve 436D arasında seçim yapabilirsin tabi aralarında yaklaşık 100 lira var
436 da deore var, daha önce okuduğum bikaç karşılaştırmada sedona nın kadrosunun daha iyi olduğunu söylüyorlardı..

Slm Arkadaşım

Sizce Sedona 741v Dağ Bisikleti Nasıl???

Özellikleri
Kadro : 6061 Alu

Maşa : Suntour XCM HLO

Furş : Neco CC142

Gidon : Amoeba HBM-310

Boğaz : Amoeba STM-310

Sele Borusu : Amoeba SPD-330

Sele : Sportourer

Elcik : Velo G-298

Vites Kolu : Shimano Acera

Ön Vites : Shimano Acera 360

Arka Vites : Shimano Alivio 410

Aynakol : Shimano Acera 361

Pedal : Wellgo LU-935

Ruble : Shimano Acera HG-40-8

Zincir : KMC Z-51

Fren Kolu : Shimano 486 Hidrolik

Fren : Shimano 422 Hidrolik

Jant : Alex DC-19

Ön Hazne : Shimano Acera RM-60/65

Arka Hazne : Shimano Acera RM-60/65

Jant Teli : Siyah

Lastik : Schwalbe Black Shark

İç Lastik : CST

Yorum Lütfen :)

o fiyata alanabileceğin en güzel bisikletlerden birisi :)

ben 3 ay önce aldım sedona 741v bence pişman olmassın hem bu saydıklarının arasında en hafifi sedona 741v:) ama sana bi önerim var 2011 modellerini beklersen pişman olmassın

bende 2010 741-v var.Çok memnunum bu hafta sonu slx seti tamamlıyacam :D

Sedona 741 v break alırsan pişman olmazsıın vede memnun olcağını düşünuyorum kardeşim....

bende 2009 v kullanıyorum güzel makine bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım

alırsanız pişman olmazsınız

şehir içi kullanacaksanız lastik seçimini asfalt'a göre seçerseniz performans olarak avantajlı olursunuz.

(link)

@Baran ÖZKAN

nerden aldığınızı , nasıl aldığınızı bana iletebilir misiniz?bende internetten sipariş vereceğim de.

Geri