Yusuf !!WOW!! Forum Bağımlısı Kayıt 15 Temmuz 2015 Mesaj 1.095 Tepki 1.441 Yaş 29 Şehir İzmir İsim Yusuf 7 Kasım 2015 #21 Aynısı bende de var sıkıntı olmadı daha
H hll33 Üye Kayıt 6 Mart 2022 Mesaj 5 Tepki 0 Yaş 30 Şehir MERSİN İsim Halil Başlangıç 2000—01 Bisiklet Ümit Bisiklet türü Yol bisikleti 6 Mart 2022 #22 Selam arkadaşlar konuyu tekrar canlandırıyorum. videosundaki aynı şekilde benim bisikletimde mevcut bu konuda görüş ve çözümlerinizi alabilir miyim ?
Selam arkadaşlar konuyu tekrar canlandırıyorum. videosundaki aynı şekilde benim bisikletimde mevcut bu konuda görüş ve çözümlerinizi alabilir miyim ?
Spartiat 🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲 Kayıt 10 Ekim 2019 Mesaj 5.396 Tepki 13.411 Yaş 50 Şehir İzmir/Karşıyaka İsim H. Barış NEVRES Başlangıç 1986—87 Bisiklet Diğer 6 Mart 2022 #23 hll33 demiş ki: Selam arkadaşlar konuyu tekrar canlandırıyorum. videosundaki aynı şekilde benim bisikletimde mevcut bu konuda görüş ve çözümlerinizi alabilir miyim ? Hepsini görüntüle... Şurada cevap verdim, cevabımın iki üstünde sorunun muhtemel nedeni de açıklandığından oraya link veriyorum: Kaset ruble yalpalama yapar mı? Tek bir konuya sorsanız yeterli aslında. Tepkiler: Şenol U.
hll33 demiş ki: Selam arkadaşlar konuyu tekrar canlandırıyorum. videosundaki aynı şekilde benim bisikletimde mevcut bu konuda görüş ve çözümlerinizi alabilir miyim ? Hepsini görüntüle... Şurada cevap verdim, cevabımın iki üstünde sorunun muhtemel nedeni de açıklandığından oraya link veriyorum: Kaset ruble yalpalama yapar mı? Tek bir konuya sorsanız yeterli aslında.