Scudo Sports

Ruble yalpalaması - videolu

ottcci

Daimi Üye
Tepki
207
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Diğer
Salcano City Fun 60V
Shimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t ruble

Yolda bırakır mı acaba? Linkte videosu var.

(link)

Scudo
Aynı durum benim bisikletimde de var gibi ama bunu ben yaklaşık 2 ay önce keşfetmeme rağmen bi sorun çıkmadı şu ana kadar

• Beğen
Tepkiler: ottcci
her bisiklette olabilen bişey. rubleden boşta dönerken çırçır sesini böyle sağlıklı duyabildiğiniz sürece sorun yok demektir. ayrıca o ruble arkasında ki korumayı söktürün bi bisikletçide sizin bisikletin aynısını kullanan bi arkadaşımın başına bela olmuştu turda.

Benim eski bisikletde bundan daha da kotu ylpalanma, 2 3 yil kullandim hic bir sorun yasatmadi

• Beğen
@Heisenberg Hiç dert etme....bende eski bisiklette vardı bir defa mili komple değiştirdim ama yine aynısı oldu ama en ufak zararı yok.

@emancipation
zincir attı ruble ile koruyucu arasına düştü nerdeyse rublenin etrafına tamamen dolandı. 45 dakika sürdü alet edevat olmadan yerinden çıkarması.

@Sinan A. benim bisiklette pedal boştayken çırçır sesi yok sorun mu bu

Bende de yalpalama var bi sıkıntı çıkarmıyor

• Beğen
@m.klcts

evet rublenin boşta dönmesini ve pedala bastığınızda gücü janta iletmenizi sağlayan tırnakların tehlikede olduğunu gösterir. tırnaklar yağlanmış olabilir ya da yayları yeterli baskıyı yapamıyodur bu durumda aniden pedallara yüksek güç düşük kadans uyguladığınızda atlama yaparak çat diye ses yapıyorsa tırnaklar atlıyor demektir. ilerde kırılma ve rubleyi kitlemek gibi şeyleri getirebilir bu fakat ben benzer şartlarda dağ bayır 600km yol yaptım. sorun çıkmayadabilir.

bisikleti 2. el aldım yeni fark ettim bunu da ama şimdi içim rahat teşekkürler :)

@Sinan A. bisikleti 0 aldım ilk aldığım da da ses yapmıyodu acaba sorun mu yoksa değil mi

@Heisenberg Hiçbir sorun olmaz, ruble arkasındaki plastik koruyucuyu yalpalıyor dah çok zaten...Artı başlangıç donanımlı birçok bisiklette oluyor aynı sorun ;)

@Sinan A. yapmıyor decathlon a götürim ben

sanki orta mil yamulmuşta rotota vuruyor çünkü tekerdede salgı var. Hızla yüksek yerden atlamışsınız sanki

@z. usta

yüksek bi yerden atlamadım ama ilk kullanıcısı atlamıştır belki 2. el aldım bunu, yakın zamanda, güvendiğim bir bisikletçi abi var ona göstereceğim.

Geri