Scudo Sports

Restorasyon bitti (Alan 1979)

Ileride evimde olusturmak istedigim iki atolye var. Bunlardan birincisi, bisiklet tamirati ve ufaktan ufaktan restorasyon islerine girmek icin bir atolye. Bunu istememdeki rolunuz cok buyuk, tesekkur ederim. Harika isler cikariyorsunuz.

Ikincisi de hobi duzeyinde ahsap isleri yapmak icin ufak bir atolye. Bunda da kendi capimda bisiklet temali tasarimlar yapmayi hedefliyorum.

Islerinizi ilgiyle izliyorum. Ellerinize saglik. Kiskanmamak elde degil!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Hasan Ç.
Tesekkürler Hasan, begendigine sevindim.:)

@Birhan K.
Birhan insallah hayellerinize kavusursunuz, size bu hobiyi sevdirebildimse ne mutlu bana. Güzel yorumun icin de ayrica cok tesekkür ederim.:):harika:

@Murat Cömez abim öncelikle hayırlı olsun bu seferkı restoren epey uzun surdu vede bayagı meşakkatlı oldu lakın suan kı gorunen goruntu hakıkaten muazzam.karbon jantlarla spor klasık bır takım elbıse gıbı ıken klasık jantlarla tam bır klasık.dıger klasık kardeslerinin yanında bıraz onları kıskandıracakbır guzellıge sahıp lakın o kadarda olsun yanı.tamamen ıtalyan sonuçta:) bılıyorum bınmeye kıyamıcaksın abı ama tekerıne taş değmesin.:)yeni projeyi dört gözle beklıyoruz forum ailesi olarak.

@muhiddin koçaşoğlu

Muhiddin, güzel yorumun icin cok tesekkür ederim. Yeni proje icin aradigimi henüz bulamadim, bulunca insallah haber ederim.:)

Gunaydin Murat baskanim wie gehts? :D

@Murat Cömez

inşaallah abi.beklıyoruz:)

klasik bisiklete zipp jantlar olmamış bence

@Murat Cömez Abi yine harika bir klasik çıkmış ortaya... Sayfaları kontrol ettim konuya yorum yazmamışım, konu güzel yorumları fazlasıyla hakediyor. Genel kanı klasik kadronun klasik donanımla toplanması yönünde olsa da şahsen modern jant setiyle daha çok beğendim... Sıradaki restorasyonu izlemek için güzel bir yer ayırtayım :)

@Onur YCL
Onur öncelikle güzel yorumun ici tesekkür ederim. Tabiki karbon jantlar güzekl ama diger bir yorumdada dedigim gibi klasigin görüntüsünü bozuyor. :)

@Murat Cömez

Modifiyeli bir restorasyon olmus restomod.
Aluminyum sevmem ama bu denli özenle yapilan bir ise hayran kalmamak olmaz.

Bianchi bisikleti krom kaplatmistiniz, bu islem icin ne kadar € istiyorlar?

Selamlar

• Beğen
Rüya görüyormuş gibi gorunuyor . MaşaAllah

@Aloha

Güzel yorumunuz icin tesekkürler ergün bey.

Krom isine gelince ön isciligini kendiniz yaparsaniz 150€ civari ve ön isciligi de krom yapan yer yaparsa 350€ civari tutuyor.

Çok güzel olmuş, elinize sağlık.

@Murat Cömez

Bayagi zahmetli bir islem bildigim kadariyla, önce bakirla kaplaniyor vs... 150€ uygunmus.

Ön isciligi, boyayi sökmek ve yüzeydeki pürüzleri ince zimpara kagidiyla gidermekten ibaret sanirim?

• Beğen
@Fat1h
Tesekkürler

@Aloha
Zahmetli olup olmadigini bilmiyorum, ben hic görmedim nasil yapildigini. Bakir olayina gelince tahmin etmiyorum ama o islemi de bilmiyorum.

Ön islem ise sadece zimpar ve boya sökmekle olmuyor, polisaji da var bu islemin. Nekadar pürüzsüz ve parlak yapilirsa ön isle okdarda parlak ve ürüzsüz olur kromun görüntüsü. Ön islem icin konu icin de bilgi vermistim, Ayni islem celiktede yapiliyor.

Geri