Scudo Sports

1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

Scudo
Gördüğüm en iyi tadilatlardan biriydi. İyi iş çıkarmışsınız :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hacı abi ne cilalamışsın be,muhteşem olmuş

Bisiklet oldukça güzel görünüyor. Eline sağlık, eski Bianchi'ler gerçekten canavar.

@Aazam

@A.Samed.Y

@rheuman

Begendiginize sevindim arkadaslar, tesekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Allah kazasız belasız sürdürsün inşallah müthiş olmuş.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ağırlık kaç kilo acaba.

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
Çok güzel olmuş eline sağlık salondaki yerini alınca görmek isteriz ☺

@Harunkartal
Tesekkürler harun, sanirim yorumlarin birinde salona degilde bisiklet garajimdaki duvara asdim diye yazmistim.:)

• Beğen
@Murat Cömez abi bende klasik yol bidikleti buldum beldesan marka 90dan kalma takır takır çalısıyor 250tl gibi bir fiyata tavsiyen nedir? Alıp kullanabilir miyim?

@Murat Cömez

Dosyalar

• Screenshot_2016-05-03-05-52-18.png
    Screenshot_2016-05-03-05-52-18.png
    25,1 KB · Okunma: 77
@Harunkartal
Harun bisikletin durumu iyi ise ve bakimlarini yaparsan tüm bisikletler kullanilir. Senin hosuna gidiyorsa tabiki alip kullana bilirsin.:harika:

• Beğen
@Fazıl
Insallah olur, yasina bakinca önce okulunu basariyla bi bitir ondan sonra böyle seyleri düsün. Ama yinede insallah en kisa zamanda nasip olur.

• Beğen
Çok güzel eline yüreğine sağlık

Selam Murat bey ; Konuyu okurken dikkatimi çekti . Kadroya boyadan evel nikelaj yapilmis. Boya yapildiktan sonra gorunmeyecek bu estetik işlem. Acaba ne işe yariyor bu nikelaj ?

@mariokaldato
Cumhur aslinda luklarin nikelaj olmasi icin yapildi ama ben yapmisken iyisi yapilsin diye Hartchrom (Türkcesini bilmiyorum ama cevri yapinca sert chrom oluyor) yaptirdim, yani bir nevi paslanmaya kasida bir önlem alinmis oldu.

• Beğen
@Murat Cömez ha anladim abi , Gorsellik icin degil kadroyu korumak.icin yani peki usta

Geri