Scudo Sports

"Yollara hasret Colnago Super in hikayesi"

Hocam ellerinize sağlık. Restorasyon değilde yenileme çalışması yapmış biri olarak verilen emek ve yapılan harcamaları iyi biliyorum. Herşeyiyle süper olmuş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Murat Cömez reis gidon bandı sarı renk olsun buna iyi gider :D
Birde ağırlığı yazmamisın hayret doğrusu :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@BicycleX

@Son Selim

@CeRKeZ
Sizlerede ayri ayri tesekkür ederim arkadaslar, güzel yorumlariniz inanin beni cok mutlu etti.

@mehmetsunu
Vallah icinden geleni diyebilirsin sorun yok.

@İlkay Alpertonga

Merhaba Ilkay bey, öncelikle begendiginiz icin tesekkürler. Parcalari bulmak türkiye gibi benim yasadigim yerdede bulmak zor oluyor, konu icinde aynen yazdigim gibi arka aktariciyi üc aya yakin aradim ve zor buldum.
Bu isleri yapan arkadaslarim türkiyede de var ve türkiyede olmasada yinede aradiklari parcalari bir sekilde bulup ve ulasa biliyorlar.

Kadronun boyasina gelince tüm islemler restorasyon firmasina ait olmakla beraber 400€ civari tutuyor.

@uslsy
Yenileme derken senin ki çok başarılı bir şehir bisikleti restorasyonu idi.önce yarış sandık ama deyilmis yarış olsa duramazdik :D

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@uslsy
Tesekkürler ömer bey, sizin yenileme konusunu nerdeyse basdan sona kadar okudum ve bazi islemler ve bilgiler yanlisda olsa begendim. Harcamalara gelince tahmin ediyorumki siz buna yapilan harcamalari tahmin bile edemesiniz ki zaten sadece boyasina verilen para icin bir ton laf etmistiniz diger konuda. ;):D

@MAERKEK
Evet tam 6 sene olmuş antika/müzelik sınıfına gireli.

@Murat Cömez Murat abi ellerine sağlık bak bak doymuyor insan, mükemmel bir iş yapmışsın,

Abi bir sorum olucaktı, aynakol polisaj işleminden önce temizleme işlemini nasıl yaptın, polisaj işleminde kullandığın bezin
Varsa ismi veya Ölçüsü/numarası nedir

Bende Sanayide yaptırmak istiyorum da

Teşekkürler

• Beğen
@Murat Cömez
Çiçek masallah :D

Gidon bandı olmamış BEYAZ daha iyi gider.Finlandiya karbeyazi :D

boya harika olmuş çok uğraşılmış belli.
Herşeyiyle koleksiyonluk olmuş

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu
Ne maksatla yazdigini bilmiyorum ama ben iyiye cekerek güzel yorumun icin tesekkür ediyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez sizden bir ricam var güzel bir fotoğraf çekebilirseniz telefonumun ekranında ve forum profil fotoğrafımda kullanmak isterim şimdiden teşekkürler bu arada emeğinize sağlık ben daha 19 yaşındayım ve hedefim sizler gibi olabilmek ben henüz hali hazırda üretilmiş bisikletler binip pek parçalardan anlamayan birisiyim oysaki yerimde müsait garaj değil boş bir ev ve arsam var ve ben çok istiyorum ama maalesefki etrafımda bu denli meraklı ve ilgili kimse yok :(

@Murat Cömez çok güzel bir çalışma olmuş gene bende sizdeki koleksiyon olsa hergün karşısına geçip saatlerce izleyebilirdim her biri ayrı sanat eseri gibi maşallah

Aynen kaveni çayını alican oturup izlicen

@Emre Özhan

@Revolutions
Tesekkürler arkadaslar. :)

@selim2
Insallah yarin ceker birtane gönderirim, sorun degil. Simdiden kendini gelistirmeye basla ve tüm detaylari ögrenmeye calis, insallah ileride sizler bu güzellikleri bizden devir alacak kisilersiniz. Forumda cok arkadas var ellerini alistirmak icin ucuz eski bisikletleri alip ugrasiyorlar, sanada öyle baslamani tavsiye ederim.:harika:

@hidromek

@mariokaldato

@hidromek ve @mariokaldato ikinizide bekliyorum. Buyurun cay kahve ve baska ne isterseniz hazirlatirim ve beraber izleriz.:):harika:

@Murat Cömez doğru söylüyorsun abicim aslında eski bir bisiklet alıp toparlamak güzel fikir ama mesela ben güvenlik mesleğindeyim şuan ve fazla bütçem olmuyor bu ve bu tarz bisikletleri sadece forumda ve işte youtube da felan görüyoruz ağzımız açık izliyoruz öylece ve burda bişeyler başaran adam havalanıyor çarşıda bir tanesini gördüm o zamanlar okuyordum ve adam beni umursamadı selam verdim bakmadı bile acemiyiz evet ama bu sporu öğrenmek için herşeyi yapmak istiyoruz

• Beğen
@Alidemir56

Ali ben hangi parca olursa olsun temizleme islemini parca temizleme makinesinde yapiyorum.
Makine buna benziyor....
i0000055129-90.jpg

Polisaj icin ise bez falan kullanmiyorum, bunun özel maktap ucuna takilan 3 adet parcasi var ve 3 adette polisaj tasi var.
Polisaj icin gereken malzemelerde bunlar...
1.jpg

@can onur
Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim Can. :harika:

Geri