Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

Serkancıım kolay gelsin

ne zaman çıkıyosun yola? aklım, kalbim sende:)

Scudo
@necod
Çok sevinirim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Sevgiler...
@otec
Merhaba Yasin kardeş,
Nasip olur ise 6 Mayıs belirledik hareket tarihini. Sürekli bir değişim içindeyim. Sağlıklı bilgiyi kesinleşen sponsorum ile vericem.
Çok teşekkürler..

Sevgiler...
@Bibendum
Sabır... Az kaldı...

Sevgiler...

Serkan hazırlıklar ne aşamada?Sponsor konusunda bir gelişme varmı lütfen bu konuda bizleri sık sık bilgilendir.Muğla il sınırları içerisinde yanlız olmayacaksın haberin olsun...

@H.Can DEMİREL
Merhaba Can Abi,
Hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Sponsor konusunda ise çalışmalarımız var. Bikaç şirket ile diyalogdayız. Hayırlısı ise olur. Ben Valilik ve Belediye ile irtibattayım. Bakalım yakın zamanda sonuçlarını alırız.
Desteğin için teşekkürler Can Abi...

Sevgiler...

En az senin kadar heyecanlı olduğumu biliyorum. Hayallerimizin gerçeğe dönüşterebileceğimizi kanıtlıyorsun. Biz bisiklet sevenlere verilen en güzel hediye bu, küresel ısınma ve kaybolan doğamız için de gerçeklerimiz umarım bir gün hayale dönüşmeden bir şeyler yapmış oluruz.

Tüm kalbimle yanındayım,umarım bu projende Ege&Marmara Bölgelerine geldiğinde beraber pedallayabiliriz, tanışmak ümidiyle ''ayağın pedalda rüzgar arkanda olsun Serkan'' Dualarımız seninle...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkancım buralarda hala lapa lapa kar yağıyor bilgine....erzurum..

@KÜBİK
Desteğin için çok teşekkürler sevgili kardeşim. İnşallah hayırlısı ile çıkıcaz ve bitiricez. Sizlerin yanımda olmanızı bilmek bana güç veriyor.
Herşey için çok teşekkürler. Birlikte pedallamak dileği ile...

Sevgiler...
@ismailofli
Sevgili İsmail evet buralarda öyle. Bir kar yağıyor bir açılıyor havalar. Zaten Mayıs sonu gibi Erzurum'da olucam. O zamana kadar düzelir umarım.
Hayırlısı olsun kardeşim.
Erzurumda görüşmek dileği ile..

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

inşallah iyi olur havalar...bi aksilik olmassa aşkalede seni karşılarım beraber erzuruma geliriz...erzurumda konakladığın her saniye yanındayım unutma..yine bi problem çıkmassa erzurumdan sonra gelebildiğim yere kadar yanındayım...bol şans.....

@ismailofli
Çok mutlu olurum İsmail Kardeşim. Yanlız güzergahım Aşkale'den geçmiyor. BİNGÖL-Karlıova-Çat-ERZURUM-Pasinler-Köprüköy-Horasan şekinde devam ediyor.
Yeni güzergahım aşağıdaki haritadaki gibi. Tarih olarakta Mayıs sonu Haziran başı gibi olacak. Yine haberleşiriz. Görüşmek dileği ile.

(link)

Sevgiler...

serkan kardeş gün ve gün bisiklet forumdan nerede olduğunu bildirirsen sevinim takibi daha kolay olur başarılar dilerim kolay gelsin hoşcakal
antalya necod

@Serkan Taşdelen
valla farketmez
çata doğru yola çıkarım erkenden karşılaştığımız yere kadar..sora beraber devam ederiz..görüşmek üzere...haberdar et durumdan.....

valla düşünce süper umarım herşey dilediğin gibi olur. hayat ve maddiyat beni bıraksa bende yanında olmaktan çekinmezdim ama bunlar icraat olmadığı sürece boş oluyor. sana projende başarılar dilerim. herşey dilediğin gibi olsun...

• Beğen
@ismailofli
Çok çok teşekkürler İsmail kardeşim. Görüşmek dileği ile. Mutlaka haberleşicez.

Sevgiler...
@merida
Çok teşekkür ederim desteğin için. Bir ideal ve hayal uğruna düşüyorum yollara. İnşallah amacımıza ulaşabiliriz.

Sevgiler...

kardeş inşallah eskisehir'den pazaryeri veya inegöl(arkadaslara sormak lazım)'e kadar biz de yanındayız.bi terslik olmazsa...

@Battalcan
Çok teşekkürler... İnşallah görüşmek dileği ile...

Sevgiler...

Eee serkan bişey kalmamış başlangıca :) ankaraya geldiğin tarıhte umarım ankarada olurum ağustosa kadar ankaradayım bu sefer yaptıgım hataları telafi ederim :)

Ee peki 6 mayısta ankaraya gelecekmısın :)

@trinitrotoluen

Merhaba Arkadaşlar...
Çıkış olarak tarihi 29 Nisan olarak ayarlamıştık. Yanlız hava koşulları ve Sponsorluk görüşmelerim uzadığı için 1-2 hafta ertelemek zorunda kalıcam.
6 Mayıs'ta ve ya en geç 13 Mayıs'ta çıkışı gerçekleştiricez. Buna istinaden çıkış tarihimi ve diğer illerde olma tarihlerimi tekrardan sizlere bildiricem.

Bilginize sunarım....

Mesut Kardeşim eğer 13 Mayıs'a sarkarsa çıkışım, 6 Mayıs'ta Ankara'da olmaya çalışıcam.

Sevgiler...

Kardes ayrıca duruma göre sana eskişehir'da kalacağın gece için yer ayarlama gibi bir olanak sunabiliriz belki. ben sehirlerarası gezilerimde arkadaslarımdan bu konuda cok yardım gördüm... karşılıksız kalmasın, bizim de çorba da tuzumuz olsun...

Serkan'ım yaşadığın heyecanı paylaşıyorum. Uzun süredir foruma bakamıyordum, konuyu yeni okumak nasip oldu, baştan sona bi nefeste okudum 2 saat olmuş :D

Şimdi turu planlarken Eskişehir-İstanbul ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=1935 ) gezisini planladığımda yaşadığım heyecanın 16 katını yaşıyorsun muhtemelen :D ( km hesabı ile oranladım hehehe )

Gönül Eskişehirden Çanakkaleye kadar eşlik etmek ister. Planlarım arasında hala Eskişehir - Çanakkale var ama maddi ve vakit açısından hiç bişi belli değil, hatta karanlık biraz ama nasip.

En azından bu yaz fazla bi masraf gerektirmeyen Eskişehir - Bursa - Uludağ - Bursa gezimizle aynı tarihe denk getirebilirsek sana eşlik ederiz. Eskişehir - Bursa bir günde düşünüyoruz şimdilik, çünkü daha önce bu yolu da gitmiştim, 7 saatte 160 km, yol buna müsait. Tabi senin ortalama km gayet iyi. Bunu koruman lazım.

Bir iki önerim olacak. Yazın çok sıcak günlerinde akşam üzeri gidebileceğin gibi gece de gidebilirsin, hatta bu başta biraz zor görünebilir ama yeterli ışıklandırma ile zevkli olabilir gece yolculuğu.

Yol boyunca köpeklere v.s. zaten alışacaksın, korkmamaya başlayınca %95 zararsız olduklarını sadece yaygara, gürültü yaptıklarını farkedeceksin.

Eskişehir'den geçerken en kötü ihtimalle 40-50 km giriş ve/veya çıkışta eşlik ederiz inşallah, imkan ve nasip olursa daha fazlasını istiyorum. Konaklama için Battalcan'ın dediği gibi konaklama büyük ihtimalle sağlarız bir şekilde.

Şimdi uyku uyutmadın be abi bana :D Senin programa uygun bi esk-çkale bakalım bakalım mümkün olacak mı.

Serkan'ım yürekten kutluyorum. Hayırlara vesile olur gezin inşallah. Her zaman sevdiğim bir söz var senin projeye uyuyor biraz, "Zoru mutlaka başarırsınız, imkansız biraz zaman alır." Zamanı da ayarlamışsın bol bol, Allah nasip ederse olur bu iş sana çok kolay abi ;)

eyaktas@gmail.com
0505 300 80 77

İrtibatı koparmayalım :D

• Beğen
Geri