Serkan'ım yaşadığın heyecanı paylaşıyorum. Uzun süredir foruma bakamıyordum, konuyu yeni okumak nasip oldu, baştan sona bi nefeste okudum 2 saat olmuş
Şimdi turu planlarken Eskişehir-İstanbul (
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=1935 ) gezisini planladığımda yaşadığım heyecanın 16 katını yaşıyorsun muhtemelen

( km hesabı ile oranladım hehehe )
Gönül Eskişehirden Çanakkaleye kadar eşlik etmek ister. Planlarım arasında hala Eskişehir - Çanakkale var ama maddi ve vakit açısından hiç bişi belli değil, hatta karanlık biraz ama nasip.
En azından bu yaz fazla bi masraf gerektirmeyen Eskişehir - Bursa - Uludağ - Bursa gezimizle aynı tarihe denk getirebilirsek sana eşlik ederiz. Eskişehir - Bursa bir günde düşünüyoruz şimdilik, çünkü daha önce bu yolu da gitmiştim, 7 saatte 160 km, yol buna müsait. Tabi senin ortalama km gayet iyi. Bunu koruman lazım.
Bir iki önerim olacak. Yazın çok sıcak günlerinde akşam üzeri gidebileceğin gibi gece de gidebilirsin, hatta bu başta biraz zor görünebilir ama yeterli ışıklandırma ile zevkli olabilir gece yolculuğu.
Yol boyunca köpeklere v.s. zaten alışacaksın, korkmamaya başlayınca %95 zararsız olduklarını sadece yaygara, gürültü yaptıklarını farkedeceksin.
Eskişehir'den geçerken en kötü ihtimalle 40-50 km giriş ve/veya çıkışta eşlik ederiz inşallah, imkan ve nasip olursa daha fazlasını istiyorum. Konaklama için Battalcan'ın dediği gibi konaklama büyük ihtimalle sağlarız bir şekilde.
Şimdi uyku uyutmadın be abi bana

Senin programa uygun bi esk-çkale bakalım bakalım mümkün olacak mı.
Serkan'ım yürekten kutluyorum. Hayırlara vesile olur gezin inşallah. Her zaman sevdiğim bir söz var senin projeye uyuyor biraz, "Zoru mutlaka başarırsınız, imkansız biraz zaman alır." Zamanı da ayarlamışsın bol bol, Allah nasip ederse olur bu iş sana çok kolay abi
eyaktas@gmail.com
0505 300 80 77
İrtibatı koparmayalım