Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

selam serkan
ben foruma yeni üye oldum ve senin yapacağın türde bi gezi planlıyorum onun için bilgi alabilirmiyim diye gezerken
senin tur dikaktimi çekti sana söyleye bileceğim şu bu kadar zayıf bir sunum ile sponsor bulman zor bence harketinin de dışa faydalı ögesi yok gezicem tozucam el sıkıcam diyorsun

küresel ısınma sorunu için yola çıktığını söylüyorsun fakat onun hakkında bile bişey yazmamışsın bence projeni tekrar bi gözden geçir

benden sana nacizane tavsiyedir

yola çıkarsanda kolay gelsin

Scudo
@devrim_ali
Bu sadece forumda sizin gördüğünüz yüzüdür. Gerek sponsorluk dosyam gerek çalıştığım kurumlar bunun için zaten çalışıyor. Ben Küresel Isınma ve Kaybolan doğamızı konu aldım. İnternet sitemi vakit bulup ziyaret ederseniz mutlu olurum.
(link)
305 adet Önemli Doğa Alanları'nın (ÖDA) 89'unu ziyaret edicem. Bu projeyi burada tanıtma amacım güzergahım üzerindeki arkadaşları ziyaret edip o bölgede yardımcı olmalarını sağlamaktır.
İmzamdaki Sponsor arıyorum yazısına gelince; zaten ciddi düşünen bir şirket veya şahıs benimle diyaloğa geçecektir. Benden gerekli belgeleri isteyecektir. Bende bununla ilgili dosyaları gönderirim ve konu hakkında gerekli bilgileri veririm.
Bu projeye uzun zamandır hazırlanıyoruz ve yanlız değilim. Doğa Derneği ile çalışıyorum ve bu derneğin üyesiyim.. Doğa Derneği hakkında bilgi için (link)

Sevgiler...

öncelikle, bu dünyada yaşayan bir insan olarak duyarlılığınız için teşekkür ederim. çok fazla emek gerektiren bu hareketinizi, insanların kocaman egolarıyla "bir benim özenli olmamla dünya mı değişecek sanki?" düşüncelerne karşı duran bir tepki olarak görüyorum. umarım gerekli ilgiyi görür.

zorlu yolculuğuuzda sponsorlarınızdan öte en büyük destekçileriniz bisiklet forumcular olacak galiba :)

mersin'de olduğunuz tarihlerde oralarda olabilirsem, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. olmazsa, izmir'de görüşmek dileğiyle.. kolay gelsin.

@Battalcan
Yapacağınız ve yapmaya çalışacapınız herşey için Çok çok teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile...

Sevgiler...

@eYa
Sevgili Kardeşim Merhaba,

İletişim bilgilerini not ettim. Tavsiyelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim. Eskişehir'de ve sonrasında birlikte pedallamak benim için çok büyük bir zevk olacaktır. Hayırlısı ile sağsalim Eskişehir'e varırsak birlikte pedallamaktan çok güzel olur.
Köpek olayına gelince %95'i zararsız demişsin ama o %5'lik kısmı ne yapalım. :( Köpekleri hiç sevmem. Allah yardımcım olsun. Sanırım bu 7250 km'lik yolun 1000 km'sini köpekler yüzünden yürüyerek bitiricem.:):):)

Sevgili eYa, herşey için tekrar teşekkürler...
Benim iletişim bilgilerime internet sitemden ulaşabilirsin. Görüşmek dileği ile...

Sevgiler...

öncelikle bu girişiminizin,bizim yapmamızın gerektiği ama tembelliğimizden,bahaneciliğimizden,korkaklığımızdan,imkansızlığımızdan yapmadığımız bıu işi yaptığınız için sonuna kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.bunları en samimi duygularımla söylüyorum;çatısı altında yaşadığımız dünyanın giderek ne kadar kötü bi duruma getirildiğini umarım mümkün olduğunca çok türk ve hatta dünya vatandaşına duyurabilirsiniz.ben eğer antalyadan geçecekseniz sizi seve seve istediğiniz kadar misafir edebilirim.bisiklet ekipmanı sağlayabilirim.bisikletiniz bu tür işleri yapan turcularınkinden biraz ağır gözüküyor.sizin için daha kolay olacağı için söylüyorum.
siz eğer iyi bir tanıtım ve sponsorluk desteği sağlanırsa çok kişi tarafından hatırlanacaksınız,biz de bari sizin tarafınızdan hatırlanalım.sizi de bir nasuh mahruki gibi yerlerde görelim.saygı ve sevgilerimle.
güray.

@lisadanimer
Evet sevgili arkadaşım. Aynen dediğin gibi, "bir benim özenli olmamla dünya mı değişecek sanki?" gibi düşünen mantıkları birazcık olsun değiştirmek istiyoruz. Herkes üstüne düşeni yaparsa hiçbirşey olmaz. Kaybolan doğamızı geri getiremesekte daha fazla kaybolmasını engelleyebiliriz. Onun için diyoruz "(link)" için yollarda olucam diye.
Bu Projede maddi ve manevi desteğini esirgemeyen BİSİKLETFORUM Dostlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...

Sevgiler...
@gryars
Bende öncelikle desteğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Samimiyetinize sonuna kadar inanıyorum. Antalya'dan geçicem. Mutlaka tanışmayı isterim.
Bisiklet ağırlığı konusuna gelince;
Bisikletim 26" Jant bir MTB. Ağırlık olarak 13-14 kg civarlarında. Bu benim için yeterli. Elimden bu kadarı geliyor. Çok zorlayacağını zannetmiyorum.
Projeyi tüm Türkiye'ye duyurmak için farklı planlarımız var. Bunları yola koyulunca göreceksiniz zaten.

Sevgiler...

Sevgili Bisikletforum Ailesi,

Büyük gün geldi çattı. Allah'ın izni ile 13 Mayıs'ta Projemiz start alıyor. Aşağıda ayrıntılı tarihler yazılmıştır.
Tamamen kendi çaba ve imkanlarım doğrultusunda bu projeyi başlatıyorum.
Destekleyenlerime tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
İletişim bilgilerim İnternet sitemde mevcuttur. Azda olsa birlikte pedal çevirmek isteyen dostlarım bana ulaşırlarsa sevinirim.

(link)

Tarihler;
ERZİNCAN - 13 Mayıs 2007
TUNCELİ - 14 Mayıs 2007
ELAZIĞ - 15 Mayıs 2007
MALATYA - 17 Mayıs 2007
KAHRAMANMARAŞ - 20 Mayıs 2007
GAZİANTEP - 21 Mayıs 2007
ŞANLIURFA - 24 Mayıs 2007
MARDİN - 26 Mayıs 2007
BATMAN - 30 Mayıs 2007
DİYARBAKIR - 31 Mayıs 2007
BİNGÖL - 02 Haziran 2007
ERZURUM - 04 Haziran 2007
KARS - 07 Haziran 2007
ARDAHAN - 08 Haziran 2007
ARTVİN - 10 Haziran 2007
RİZE - 13 Haziran 2007
TRABZON - 14 Haziran 2007
GİRESUN - 15 Haziran 2007
ORDU - 16 Haziran 2007
SAMSUN - 18 Haziran 2007
SİNOP - 20 Haziran 2007
KASTAMONU - 23 Haziran 2007
ÇANKIRI - 25 Haziran 2007
ANKARA - 27-28 Haziran 2007
KONYA - 01-02 Temmuz 2007
AKSARAY - 04 Temmuz 2007
NEVŞEHİR - 06-07 Temmuz 2007
KAYSERİ - 09 Temmuz 2007
NİĞDE - 11 Temmuz 2007
ADANA - 13 Temmuz 2007
MERSİN - 14 Temmuz 2007
ANTALYA - 21-22 Temmuz 2007
MUĞLA - 30 Temmuz 2007
AYDIN - 31 Temmuz 2007
İZMİR - 02-03 Ağustos 2007
MANİSA - 04 Ağustos 2007
UŞAK - 06 Ağustos 2007
KÜTAHYA - 08 Ağustos 2007
ESKİŞEHİR - 09 Ağustos 2007
BURSA - 11 Ağustos 2007
BALIKESİR - 13 Ağustos 2007
ÇANAKKALE - 16 Ağustos 2007
EDİRNE - 19 Ağustos 2007
KIRKLARELİ - 20 Ağustos 2007
TEKİRDAĞ - 22 Ağustos 2007
İSTANBUL - 24 Ağustos 2007

Sevgiler...

Sevgili Serkan,

Bir yudum su gibi günler geldi geçti... Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceksin. Yüreğinden çıkan bu turdan dolayı seninle gurur duyuyoruz.

Yolun açık olsun kardeşim. Umarım yaptığın bu güzel turla bir çok kişiye yol açarsın..

İstanbul'da seni bekliyor olacağız..

Sevgiyle kal kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@zzyzx
Çok teşekkür ederim Ulaş Abi,
Ben inanıyorum ki bu turda yanlız değilim. Koskaca bir bisiklet ordusu ile yapıyorum bu turumu. Maddi ya da manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
İlerleyen yıllarda daha büyük projeleri farklı arkadaşlardan görmek dileği ile...

Sevgiler...

canım arkadaşım demek yol almak vakti:) .inşallah bu yolculukta ve hayatın boyunca herşey gönlünce olur.bu habere çok sevindim.güle güle git gel inşallah.sevgiler....

• Beğen
Hayırlı yolculuklar Serkan'ım. Eskişehir'de bekliyor olacağız inşallah. ;)

• Beğen
selam soğuk şehrin sıcak kanlı gezgini
sana hayırlı yolculuklar diler emeline
sorunsuz bir şekilde varman dilegimle
yedigin icdigin
senin olsun
bizlere gördüklerini
anlat:D
trakyada bizler varız unutma

ne mutlu sana hep yollarda olacaksın
selamlar........

• Beğen
Vaaaay beah ne çabuk geçiyor zaman. Rotayı belirleyip tur düşünceni açıkladığın gün dün gibi aklımda.

Serkancım sana kazasız, belasız, bol eğlenceli, unutamayacağın güzel anılarla dolu sorunsuz yolculuklar diliyorum kardeşim... Bizi habersiz bırakmayacağını biliyorum. Mümkün olduğu kdr sana destek olmaya ve senin yanınd aolmaya çalışıcaz... Selametle...

• Beğen
vay be süpersin böyle bir tur herkese nasip olmaz bol bol fotoğraf çekmeyi unutma sakın yolun açık olsun dostum

• Beğen
Geri