Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

öncelikle başarılar serkan abi. inşallah başaracaksın bu işi. mümkün olursa edirne de yanında pedallamak isterim. ve eminim yanımda başkaları da olacaktır. tekrar başarılar. olacak bu iş...

tel: 0538 3224987
ysumbelli@hotmail.com

Scudo
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Haber (link)ndada yer almıştır. Fotoğraflar, video ve Ropörtaj olarak..

Sevgiler...

Arkadaşlar göreniniz oldumu bilmiyorum ama Projem ATV ve KRAL TV'de Haberlerde yer almış.

ve İnternette haber portalı;
(link)

Giderek heyecanım artıyor. Allah'tan hayırlısı diyorum.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
senin heyecanın artıığı gibi bizimde artıyo:rolleyes: hayırlısıyla tamamlarsın, istanbulda görkemli bi karşılama yaparız size:) tebrikler..

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkan bu kadar medyatik oldu yaa, bizim buralara geldiğinde tanımazdan gelecek bizi :) Serkan Serkaaan diye peşinden bağıracaz gibi görünüyor...
Hiç olmazsa bir imza falan veririsin ;) di mi?
İyi şanslar Serkan sabırsızlıkla bekliyoruz...

• Beğen
sevgili serkan taşdelen, bisiklet üstünde kimi zaman gülümseyerek kimi zaman ağlayarak da olsa bu turu tamamlarsın sen.. Azmin ve gücün, yüzünden okunuyor. sana bol şanslar diliyor ve ihtiyacın olduğu an yanında olcağımızı bilmeni istiyoruz. Benim hayalim de bir bayan bisikletçi olarak benzer bir türkiye turu gerçekleştirebilmektir. tecrübelerin bana bu hayalimi hayata geçirip gaçiremeyeceğim konusunda aydınlık katacaktır. kolay gelsin, yola koyulmuşsun bile bence, tebrikler...!

• Beğen
Tv.deki haberi yakalayamadım ama netekini okudum. Çok güzel Serkan, helal olsun kardeşim. Bu anlamlı projeni her zaman destekliyoruz, yanındayız. Ankara'ya geldiğinde sana eşlik edebilmek bize mutluluk verir. İnşallah bunu da gerçekleştiricez...

• Beğen
Serkanım candan kutlarım,haberi izleyemedik çünki pazar günü herkes bisiklet üzerindeydi:)

Gerçekten gurur verici gelişmeler oluyor,emeğine sağlık...

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Serkan cım, senden yaşça daha ileride olmama rağmen, projen ve toplumda uyandırdığı yankılar inan benim dahi heyecana tahammül kapasitemi aşıyor.

Sana her işinde Allah tan hayırlısıyla muvaffakiyetler dilerim. Amacın hayırdan ve güzellikten yana olduktan sonra yer-gök ve içindekilerin gönlü ve duaları seninle birliktedir inşaAllah.

Alemlerin en güzel varlığı olan insana hizmet için çevireceğin her pedal umarım senin için yeni yeni güzel kapıların açılmasına vesile olur.

Sen Türkiye İRONMAN larının, lideri olacaksın. Senin hedeflediğin rekorunu senden sonra kıracak yiğidin işi çok zor. Sen, eğer gerçekleştirirsen bu projenle çevrecilerin ve tüm gelecek nesillerin medarı iftiharı olacaksın. Böyle bir projeyi gerçekleştirmenin yerini tutmaz belki ama, böyle bir projeyle ortaya çıkmak ve ben bunu yapacağım demek bile herkesin cesaret edemeyeceği bir yüreklilik.
Dürüst ve çalışkan kişiliğin ile ve bu çok cesur projenle hepimize örnek oluyorsun.

En fazla Sağlığın ve güvenliğin için tedbir almanı isterim. Antrenmanlarını ihmal etme. Beslenme ve diğer sağlık konularında kapasitem ölçüsünde seninle tüm bildiklerimi paylaşmaya hazırım.

İşlerin kolay gelsin.
Darısı da bizlerin başına.

• Beğen
Bir süredir takip edemiyordum. Gelişmeler çok güzel. İşlerin buraya gelmesi bile harika. Tek korkum bu yazın çok çok sıcak geçme durumu. Allah yardımcın olsun.

• Beğen
tebrikler abi seni kutlarım yazın çok sıcak olacak yollarda allah yardımcın olsun kendine iyi bak abi :)

• Beğen
gercekten sımdıden bende baya heyecanlandım ıns kusadasına gelınce ugrarım demıstın gelırsen yuz yuze tanısırsak cok sevınırım:)

• Beğen
başarılar diliyorum .Ayrıca TÜM BİSİKLET ve BİSİKLET PARÇASI satan firmaların ellerinden geldiği kadar sana parça desteği yapacaklarından eminim.Bütün satıcı firmaları birlikteliğe davet ediyorum.

• Beğen
kolaylıklar ve şans dilerim serkan. ve feliss911'in de dediği gibi, muğlaya geldiğinde görüşmek dileğiyle. sıcaklara dikkat!!! malum küresel ısınma aldı yürüdü:(

• Beğen
Tüm destekleyen arkadaşlarıma, abilerime ve kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum..

Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz Küresel Isınmaya dikkat çekmek için yapacağım "Pedalla Türkiye" projem Erzincan ve Türkiye basınında yerini aldı.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Sponsor Aramalarım devam etmektedir.

Sevgiler...

serkan kardeş 61 -ve 62. gün seni antalyada karşılarız ender bey ile birlikte belki antalya il sınırına kadar seni gecirebiliriz allahtan bi mani olmazssa yalnız hep yapmak istediğim bi gezi sana başarılar dilerim kazasız belasız hoşcakal
antalya necod

Geri