Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

gerçekten büyük bir proje tebrik ediyorum .umrım bu projenizi büyük bir başarı ile tamamlarsınız .benim kafama takılan bir soru oldu yolda giderken soldan mı yoksa devemlı sağdan mı gidiceksiniz? çünkü sağdan gittiğinizde arabalar arkanızdan gelir soldan gittiğinizde ise önünüzden gelir .bunu merak ettim.BANA KALIRSA DOĞRU OLAN SOLDAN GİTMEK TABİKİ TERCİH SENİN!! soruma cevap verdiğin/vereceğin için şimdiden telekkürler!!

Scudo
serkan abi umarım benim(ve tabi senin de) açımdan bir sorun çıkmaz e en azından bir gün de olsa(inşallah iki gün boyunca) ankarada sana eşlik etmek isterim.. burakaltiparmak@gmail.com başarılar..

@denizci_batuhan
Öncelikle tebriğin için teşekkür ederim. Yön konusunda ise Sağdan gidicem. Arabaların arkadan gelmesi bişeyi değiştirmez. Arkamda yeteri kadar uyarı işaretleri bulunacak.

Sevgiler...

abi vallaha ayagına kuvet denecek hıcbır soz bulamadım helal olsun bole bır gezıyı yapmak bende ısterım ama hem ıs hemde gozum yemez :D sana basarılar

serkan abi.selamlar.
senin bursa istanbul arasında yanlız pedal çevirmene asla izin vermem bunu unutma ve bursa ekibi mutlaka büyük katılımla yanında olacaktır ben bursaya güveniyorum ve elbetteki sana ve bakarsın son durağın olan istanbul - taksime bir ordu çıkarma yapar o ordu biz olacağız senin önderliğinde.sana başarılar diliyorum yaradan yanında olsun diyorum.

turda bursaya ulaştığında mutlaka haberleşelim ben toplarım cümbür cemaati:)cep tel:0537 708 22 60 görüşmek üzere

öncelikle cesaretinden dolayı seni kutluyorum... buna çok kişinin cesaret edebileceğini sanmam. ama bizim taraflara gelince bir ihtiyacın olursa yanındayız... hem de gönül olarak...

@adiga_
Canın sağolsun inşallah birgün sende yaparsın. Desteğin için teşekkürler...

Sevgiler...

@elman_temel
Bursa-İstanbul arasında eşlik etmen beni çok mutlu eder. Bursa ekibinede çok teşekkür ederim.
Mutlaka haberleşicez numaranı not ettim.

Sevgiler...
@cobike
Çok teşekkür ederim Banu Hanım. Belkide dediğimiz gibi birçok kişinin hayali bu tur. Şartlar ne kadar zor olsada bi şekilde bu turu bitiricem. Allah yardım eder.
Gönülden desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

Merhaba Bisikletforum...

Bu hafta itibarı ile çalışmış olduğum işten ayrıldım. Artık tam anlamıyla Projeye çalışıyorum. Yerel Medya olarak haberi dağıtmaya başladık.
Doğu Gazetesinde Manşet olarak çıkan haberi aşağıda görebilirsiniz.

Ve buradan;

İnternet sitelerine çok çok teşekkür ediyorum. Her birinde haberimiz ve Bannerimiz yer alıyor.

Sevgiler...

serkan kardeşim daha yollara çıkmadan gazetelere çıkmışsın çok güzel turunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
ya serkanım bir TR turu tutturdun yakında magazinlere kapak olursun bu gidişle :p

şaka bir yana güzel ve etkileyici bir haber umarım büyük gazetelerde de yayınlanır da sponsor bakımından daha zengin olursun ;)

• Beğen
Helal walla serkan bi şekilde sesimizi duyurmamız lazım ve küresel ısınmaya dikkat çekilmesini sağlamamız lazım... Tebrikler...

Umarım bu hareketlerimiz Türkiye'deki bisiklet kullanımını arttırır....

• Beğen
paparazzilerde de görürüz yakında:) şok haber şok şok yine bir mankenle serkan fln gibi:) ehehe:) hayırlı olsun, güzel olmuş..

• Beğen
serkan kardeşim, sabrını, cesaretini ve verdiğin mücadeleyi gönülden destekliyorum.
aylarca uğraştın, usanmadın yılmadın ve başaracağına inanıyorum. yollarda tüm forum üyeleri seni yanlız bırakmayacaktır.
işinden ayrılmış olmana üzüldüm. imkansızı başarmak için yollara çıkıyorsun. hoşçakal kardeşim...

• Beğen
bende sabırsızlıkla turunun başlamasını bekliyorum abi cok güzel bir tur olacak gibi benimde içim kıpır kıpır :)

• Beğen
çok güzel Serkan kardeşimize başarılar dilerim
müthiş birşey basın bu işi benimserse başka kim benimsemez ki

• Beğen
Serkan merhaba,hayırlı olsun haberler yavaş yavaş ilgili mercilere ulaşacaktır.Küresel ısınmayı protesto amaçlı başlayacağın bu Türkiye turunda sana sonsuz başarılar diliyorum.Daha öncede belirttiğim gibi çok büyük bir aksilik olmazsa.Turun Muğla ayağında seninle pedallamaktan onur duyarım.

• Beğen
haberi görünce heycanlandım valla.arkadaşım inşallah kısa bi süre sonra yolda olcaksın.hayırlısıyla turu tamamlamanı beklicez hepimiz.insan gurur duyuyo seninle:60: .teşekkürler.tebrikler.zoru başarman dilegiyle .sevgiler...

• Beğen
Geri