Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

Scudo
Büyük cesaretinden dolayi tebrik ederim serkan,İnşallah kazasız belasız İstanbulda görüşmek üzere,yolun açık olsun,

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Sevgili Serkan, sende cep telefonum var di mi? Fethiye'ye geldiğinde haber ver oldu mu?

Serkan kardeşim; sana bu uzun yolculuğunda başarılar diliyorum. Kazasız, belasız tamamlamak nasip olur inşallah. Edirne'ye bekliyoruz, kendine dikkat et...

Zaman dediğimiz ne ki? Su gibi akıp gitmekte. Bugün ayın sekiz'i kalmış sadece beşgün. Serkan'cım bu çok büyük ve anlamlı yolculuğunda; Allah sana güç, sabır, sağlık ve afiyet versin. Yollarını düz, uzağı yakın etsin. Dualarımız seninle. Sevgiler.

• Beğen
Serkan'cım merhaba

Sana yolda başarılar diliyorum.
Kendime de sabırlar diliyorum. Nedenmi?
2 ayı geçik seni bekliyecek olmamdan dolayı. Aaa şimdi Serkan nerde acaba, nasıl durumu acaba, ne zaman bizim oralarda olur acaba gibi.:eek:

Antalya'ya yaklaşırken, seni karşılamaya geliş yönüne göre çıktığımızda ise,
ya acaba Serkan'ı görmedik mi?:mad: karşı şeritten geçip gittimi?, :mad: Tüh ya Serkanı halen bulamadık.:mad: (Tabi bu arada Alanya ya gelmiş oluyoruz:eek: ):D
Bunları hep yaşadık. CanDede yi karşılarken ve Mesut Girgiç beyi karşılarken.

Gözümüz, kulağımız ve dualarımız hep seninle olacak.
Sana iyi yolculuklar diliyorum, aslan kardeşim benim.

Birde Serkan'cım yapmışsındır ama genede söylemeden edemeyeceğim. Bizlerin , arkadaşlarının cep telefon ve ulaşabileceğin adreslerini internet ortamından da ulaşabileceğin bir yerede kaydet. Yolda telefon kartı filan bozulur demedi deme. :D
:)

Sevgi ve selamlarımla
Hoşçakal.

• Beğen
derya.k,
goxelkurt,
ismailağıllı,
eYa,
gürsel,
rahmankarataş,
KevSerSeri,
Bülent ÖZER,
semihcelikoglu,
mehmet_svm,
BuRroM,
Önder,
tırt kaptan,
M.Ergun GÖZET,
Derya AKYILDIZ,
hızlı,
Ender Alıcıoğlu,

Abilerim, Kardeşlerim, Dostlarım.... Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destekleriniz için çok çok teşekkürler...

Sevgiler...

Kardeş eskisehir'e geliş tarihin ne oldu simdi? onu haber verirsen ona göre yer ayarlayalım sana kalacak...:) iyi pedallar

yolunuz açık olsun büyük cesaret sizinle kimse gelmiyormu tekmisiniz yolculukta kusura bakmayın yeniyimde tam bilmiyorum tekmisiniz yoksa değilmi ve bence güvenliğiniz için çok iyi önlem alın saygılarımla A.fox

@scorpion99
Teşekkürler Kardeşim..
Görüşmek dileği ile..

Sevgiler...

@A.fox
Merhaba,
Tek başıma yapıcam bu turu. Zaten çoğu bölgede bisikletforum arkadaşlarım sayesinde yanlız kalmıcam. Onun haricinde tüm turu tek başıma bitiricem..

Sevgiler...

Serkan merhaba artık zamanı geldi çattı.Pazar günü yola çıkıyorsun hayırlı yolculuklar dilerim.Kendine dikkat et seni Ender abimden teslim aldıktan sonra yanlız bırakmayıp yanında pedallayacağız:)

Herşey gönlünce olsun yolun ve bahtın açık olsun...

@H.Can DEMİREL

Çok teşekkür ederim Can Abi,
İnşallah Muğla sınırlarında görüşmek dileği ile..

Sevgiler...

Proje'yi tanıtan Broşürler yerel şirketler ve destekçilerim tarafından basıldı ve Erzincan'da dağıtımına başlandı arkadaşlar...

Ziyaret edeceğim birçok şehirde de dağıtımları devam edecek...
Broşürün ön yüzü;

Broşürün arka yüzü;

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
çok güzel olmuş.heycanlandım valla.inşallah herşey gönlünce olur.başarılar diliyorum...

9 ağustos tarihini mümkün olan her bir yere kaydediyorum,telefon, takvim, ajanda vs. vs. İnşallah fırsat olur da çanakkaleye kadar beraber gideriz. sen bi çık bakalım yola nasıl bir ses getirecek bu gezi göreceğiz. umarım tekerleğin yolda çıkardığı o tatlı sesini duymayan kalmaz.

Geri