Scudo Sports

'' nonstoptempo''

@Hasip Çehre

dediğin doğru biz arkamızda sırt çantası ile bisiklet süren adamlar olmadığımız için, ayrıca yerler yarında ıslak ve bunu daha önce denedim, yani ıslak zeminde kırmızı urbanın peşinden bastım tabi tekerlerin havası indirildi hiç zevki yok hız olmamakta biz farklı biniyoruz ve rampaları seviyoruz ve düz yol bizleri sıkıyor ,paso rampa koko gibi duvar rampalarımız bizim için ilaç ...
yaza doğru nisan ,mayıs aylarında çekirdek kadro ile antremana gelecekler önceden şunu bilmeli bu antremanlar en hızlıya göre yapılır herkes tekdir lastik patlamalarında ,sürüden ayrılanı kurt kapar ....

:) :) :) :)

yarın yerler kuru olursa başı büyük rampalarına o da saat 11.00 de çıkarım .....

:in: :in: :in: :in:

Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/8_int.jpg
Monday 2/28/2011
Low clouds and chilly
High Temperature: 6°C
RealFeel: -1°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/13_int.jpg
Tuesday 3/1/2011
More clouds than sun; chilly with a couple of showers
High Temperature: 4°C
RealFeel: 1°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg
Wednesday 3/2/2011
Cloudy and cold with a shower or thunderstorm in spots
High Temperature: 3°C
RealFeel: -3°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg
Thursday 3/3/2011
Partly sunny and chilly; an afternoon shower in the area
High Temperature: 4°C
RealFeel: -1°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Friday 3/4/2011
Sunny
High Temperature: 6°C
RealFeel: 10°C
(link)

pazartesi,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/8_int.jpg
Low clouds and chilly

High Temperature
6°C

RealFeel®
-1°C

Winds
N 18

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

pazartesi binmece kısa mesafe rampalı tur...
yerlerin ıslaklığına bakmayacağım, tekerin havasını indiririm artık...
evde treynır yok ne edek ....

cuma iyi ısı 10 derece rüzgar 3 km ve güneşli....

:in: :in: :in:

Evet size katılıyorum, bu havada çıkarsak eve buz kalıbı olarak döneriz. Havanın soğuk olması yetmiyor bir de deli gibi rüzgar var.

@Onur Berberci

donurik donurik
emme ben yarın kısa mesafe yapacağım uzun mesafe hikaye uzunlar yaza doğru hehehhehehehehehe

RealFeel®-1°CWindsNNE 19

pazar rüzgar19 km fazla sayılır.......
-1 dondurucu......

You guys!!!!
hava çok fena bu havada sabah saatlerinde yola çıkmak demek ne demek ????
Çavuş hava rüzgarlı ve soğuk bu durum asfaltın kurumasını sağlayabilir yani yarın sabaha kadar yerler kurumuş olabilir fakat biliyorsun en son Karaburun turundan geriye aynı yoldan dönmek istemedim çünkü gizli buzlanma ve yolun kenarındaki toz nemle birleşince kaygan zemin oluşturuyor bende başka daha işlek bir güzargah seçmiştim daha güvenli olur diye fakat Talihsiz Deveyi Çölde Kutup Ayısı Severmiş lafı devreye girdi ve öküzün biri bana arkadan vurdu biliyosun arkam hala tam randımanlı çalışmıyor dolayısıyla artık işe çıkamıyorum bir süredir bizim iş böyle biliyosun Merter E-5 üzeri....

Çavuş şaka maka bu havada çıkarsak Karaburunu görmeden Sarıkamış Şehitleri gibi yol kenarına donmuş vucutlarımız bisikletlerle entegre olur...güzargahtaki Köpeklere mama oluruz eğer çıkacaksak yanında köpek maması getirmene gerenk yok yaniii...
bisikletleride köylü çocuklar aralarında paylaşır artık...:):):):):):):)
Hatta yol boyunca bir çok mezarlık var hemen orada bi yere defnedilebilirizde...
benim Rahmetli anacığım Kayabaşında yatıyor belki ona yakın olurum....

Çavuş bisikletin üzerinde öleceğiz deyip duruyosun yoksa o gün geldimi Pazar günü mü???
yav bu soğukta şimdi milleti uğraştırmayalım soğuk havada cenaze kaldırmak zor olur...

off neyse şakanın tadını biraz kaçırdık sonlara doğru biraz kaka oldu galiba ..:):):):):):):):)

sonuç olarak yarın elemanların sağlık ve sıhhati için çıkmıyoruz doğrumu???

bu arada Çavuş sana uzun zamandır rapor geçemedim birazdan son çalışmayı gönderirirm

@Hasip Çehre

evet sağlık için.....
norveçte karda bu tip soğuk havalarda kimse bisiklete binmiyordu aytek yeni köye adet getirmenin anlamı yok bazıları kemik adam olduğu için nato kafa nato mermer olduğu için tekte olsa yapar bu turu adınada sports- man der bunun ne sporla ilgisi var nede performansla ,spor aptalca yapılmaz bu havada lay lom lom uzun mesafelere gitmede riskli rampada terleme bide üst değişme dışarda olursa vay anasını tamdan zatürre yada üşütme....biz zati çok çalıştık biliyorsun ...çalışmaları bekliyirik...

Çavuş 5derecenin altındaki sıcaklıklarda askerlere dışarıda spor yaptırmazlardı ciğerler yanar maazallah....

@Hasip Çehre

10 derece normal ve beşin üstü bisiklet açısından .....
zati bu göstermelik bi iki hafta kış önümüzdeki cuma 10 derece olacak ve cumartesi pazar iyi olur sinyal gelsede bizde no mangalo koko rampo desek anladın sen onu.....yav bazen diyorumda bizim ilham kaynağımız bisikleti bırakırsa ne ederiz yahu......

@Hasip Çehre

sen çok yaşa abi akşam akşam güldürdün beni ,ama doğruluk payın çok yüksek :) :)

<script src='http://img4.imageshack.us/shareable/?i=dscf2802u.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
<script src='http://img140.imageshack.us/shareable/?i=dscf2810vu.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
<script src='http://img4.imageshack.us/shareable/?i=dscf2831j.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Çavuş çalışmak lazım yoksa sezonda sürüş değerlerimizin fotolarının yerine...
Rampalarda havuz başında Banu Alkan pozlarımızı yayımlarız burada..:):):):):)
örnek Koko Rampasında sen ..:):):):):):):):):):):):):)

hehehehhehehehehe
çok doğru çok doğru ...
yarın -1 olacak rüzgar 19 sabah saat 11.00 gibi çıkarak başıbüyük e ordan erenköy hizasından dönerim .....kısa olacak .......

günaydın aytek...
bu böyle olmayacak saat 12.00 de çıkar eşortman takımlarını giyer maraton yaparım ...bu hafta sadece pazartesi binebildik salıdan bu yana hava berbat ve yarında yerlerin ıslak olma durumu ,işi riske sokmadan en temizi ter atmak ,koşarak.....önümüzdeki cuma acısını çıkaracağım bol güneşli ve 10 derece iyi kar yağmıyor geçmiş yılları hatırladım o kar yollardan günlerce kalkmazdı....

Çavuş selam hava nasıl çıkılmaz mı diyosun ?? bi ter idmanı yapsak mı acaba dünden daha insaflı gibi bugün. ama dünkü havayı görünce bir hafta düzelmezmiş gibi geldi bana ..:):):):)

@Hasip Çehre

evet bi ter idmanı olamadı koştuk emme terlemedik...imdi şimdi....
buhar banyosu ne iyi gelir aslında buharlı yere girerek ter atmaca çok sağlıklı kızılderili amcalar bu işi biliyorlardı buharlı çadırlar örneği.......
sen şanslısın aytek treyniri bence çevir bu ayda böyle....

:) :)

Çavuş Fin hamamı olacak şimdi.....
saunada terleyip cuupp buz gibi göle atlayacaksın çivi gibi olursun....

@Hasip Çehre

bu işi norveçte seksen yaşında bi adam yapıyordu hemde göle atlıyordu donmuş göle....mayo ile çivileme adam hiç üşümediğini söylüyordu biz gölün üzerinde yürüyorduk altımız buz kalıbı ....
ne deliler vardı yahu.....

imdi ..yerler kuruma yapmakta bi çıkış yapayım bakalım ...rampada ısınırım gene dayanamadım

:) :) :) :) :)

@Hasip Çehre

hehehehehehehhe
bu arada şimdi geldim...başı büyük rampa bitimine kadar çıktım yalnız poyraz etkili oldu karşıdan acaip soğuk esmekte bu naylon torba çok işe yaradı ...arkadan delik açtım yalnız içime giydiğim polar biraz sakınca yaratmakta onu bi daha giymeyeceğim çünki bu polar aynen havlu gibi ve terleme içte yapıyor ...ve scott forma sucuk sucuk oldu naylonun arkasındaki deliklerden hava gidiyor...önden soğuğu kesmesi açısından çok iyi bi daha polar giymeyeceğim termal içlik üstüne bisiklet forma üstüne scott forma onunda üstüne çöp torba naylon bu naylon acaip kalın hiç yırtılma olmuyor faydası bu havalarda gerçekten iyi kar maskesi iyi ve gözlük kafa hiç üşümedi. ayaklar üşümedi ayakkabı kılıfı korudu...
bacaklar üşümedi çünki içlik termal pantolon var ince...eldivenler çift eldiven yün eldivenin üstüne bisiklet yazlık uzun parmaklı eldiveni giydim diyebilirimki hiç üşümedim evet artık polar giymemek lazım müthiş terleme yaptı arkamda durduğun an ayazda mazallah zatürre ...evet yüksek bastım her ihtimale karşı havayı indirdim ama olmuyor tabi sürat olmuyor bunun rajonu 80 psi basmak..yolun sağı malum gene ıslak idi....
muhanmede uğradım kapalı idi...bu arada şimdi soğuk banyo yapmak var ama yemiyo....

:) :) :) :) :)

valla sert havalarda ne giyersen giy....bazı şeyleri göze alacaksın eve döünce antibiotik falan ama oda sakat...
hava serin ve rüzgarlı olduğunda içlik üstüne windstopper giydiğimde bile göğüs ve göbek bölgesi kıpkırmızı oluyo tabii öksürük başlıyo falan filan...
aman polar giyme sakın...sauna yapar...bende gece çeviririm arık daha iyi oluyo rahat uyuyorum...:):):):):):):)

polar hareketsiz anlarda vucut ısısını korumak için ideal.....özellikle dağcılıkta...uyku ve dinlenme anlarında......

Geri