Scudo Sports

'' nonstoptempo''

tüm herkese teşekkür ederim :D :D temel psikoloji sertifikamı yakında elimde olur inşallah asıl vizelerim nisanda onları ihmal etmemek gerek :D

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Breezy; a couple of showers in the morning followed by occasional rain and drizzle in the afternoon

High Temperature
6°C

RealFeel®
1°C

Winds
NNE 21

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.78

Amount of Rain
1.78

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

pazar yağmur .....
bu gün yağmur.....cuma , cumartesi yağmur ....

:) :) :) :) :)

@Hasip Çehre

seni dikkatle takip edeceğim
yanlışıkla da olsa birine cevap yerine teşekkür butonuna bastığını :)

@Hasip Çehre

selam .....merkez......

:) :) :) :) :) :) :) :)

şimdi bu pazar 3 saat yağmur faceden mesaj attım gitmek yada gitmemek yalnız artık ıslanmayı sevmemeye başladım ..bu pazar zati mutfak tarafının duvarına el atacağım tuvalette inşaat yaptım eve bakmazsak, batıyor ne demişler, bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur....

aytek şimdi......
bu önümüzdeki hafta artık oldu mart ne çabuk geldi mart.....
ilkbahar geldi ama mart kapıdan baktırır....kar görmedik demekki küresel ısınma var.....
evet planlar planlar .......
havalar ısınsın ve yerler kurusun akabinde koko rampo vede samba........

:) :) :) :) :)

@mustafa akman

mustafa günaydın ,aytek genelde teşekkür olayına karşıdır forumda bende bir çok şeye karşıyım bunlardan en sevmediğim puanlama yıldızlama .ayrıca atasözlerinin gitmesi iyi oldu imza olayı ...
başka isteklerim var burası bisiklet forum ise baştan aşağı bisiklet ile ilgili aktivitelerin yer alması lazım......

1- gezi amaçlı hız gerektirmeyen turlar..günü birlik..
2- performans içerikli tur anlayışları
3- ve konaklamalı ,çadırlı turlar....
4- ve son olarak gece binen arkadaşlar çalıştıkları için ....haftanın 2 günü yada 3 günü ...
5- ve tabi bisiklet yarışları...

ariban bisikletçinin enerji jelleri..::):):):):):)

<script src='http://img231.imageshack.us/shareable/?i=dscf2736lf.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

@Hasip Çehre

aytek photobucket i kullan bu kurbağa şu demek bütün resimler artık çıkmıyor imageshack öldü geçmiş resimlerin alayı yok olmuş tüm forumda hiç resim yok ....

:) :) :)

mart ayını yatırıyorum masaya..anadolu yaka ve avrupa yaka...
evet gelecek sinyale göre ...
1- non stop belgrad ...
no mangalo -------koko rampo.....
2- non stop garipçe ...bedava çay
tavla zar...
3- non stop polinez 110 km .....

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/185828_1890848751298_1243875950_32235723_594974_n.jpg

tüm bim burada be yav :D :D yiyin gari
kudret abi bimde ekmek arası çiğ köfte var dörtlü fiyat makul yenebilir :D :D
gine buna benzer bişiler :D

@engin güner

şimdi faceden buraya resim aktardım yukardaki resim duruyor ama başka yerden artık buraya resim indirilemiyor yukardaki resmi tahminimce aytek koymak istedi ama kurbağa dondurulmuş buzun içinde kaldı..

:) :) :) :)

şimdi pedal sesinden resim aktardım onunda akıbeti yok olmak oldu bence sorun image shack ta yukardaki menü aytek in gariban performans enerji depoları olmakta tabi 400 km değil herhal 800 km bir gündede ama bunu yapan yoktur dünyada bi günde 800 km bisikletle vede 20 saatte ...
acaip pes 2009 oynamaktayım ps 2 futbol ......

:) :) :) :) :) :) :)

Çavuş bu Pazar Karaburun yapalım dedik Sn.Berberci gelirim diyor...
Ama hava muhalefeti dolayısıyla çamura yatarsanız bilmem benim için farketmez benim Karaburun turlarımı biliyosun gitmediğim yer değil ancak antreman amaçlı gideriz şuan mevsime göre antreman eksiğimde yok sakatlık boşluğunu neredeyse kapattım 100km de 30+km/h yeter mi ?...
Eminönünden çıkacak guruba takılabiliriz o taraftan Karaburun yapmamıştım hiç yazılanlara göre bizim buradan gitmek oradan gitmeye göre daha uzun şaşırdım deneyelim diyorum...
Top sende...

Çavuş eski fotoları görmek istiyorsan imageshack e üye olup giriş yapmalısın. Ancak o şekilde gözüküyor. Imageshack kendini imha etmeye karar vermiş sanırım böyle birşey yaparak. Artık photobucket kullanmanın zamanı dediğin gibi. Pazar günü Karaburun'a varım yalnız aşırı sağanak yağış olursa kıvırırım :)

vay be bizim kurbağa emekli oldu demek artık vıraklamayacak...
kurbağayı zıplatmayı zar zor öğrendim şimdi buket yapmaya hiç uğraşamam...)))
buket dedinizde aklıma geldi yıllar yıllar önce buket adında bir kızdan hoşlanıyordum..:):):):):)şimdi napıyodur acaba..:):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

zati uyuyamadık he babam gol atıyoruz burda ....brezilya türkiye 4-4 brezilyayı eledi türkiye ne maçtı geliyorum pasımı onura verdim ..emme yatmıştır herhal ...sabah beni yakala onur derim ...
image shack a üye olmakmı ...valla image den vazgeçmece....
yalnızzzzzzzzzzzzzz ben tek dönecem yahu...beni ekeceksiniz.....

:) :) :) :)

günaydın aytek vede onur babo....
mahşerin üç atlısı ne düşünüyor eminönünden zıplayarak tempo 35-40 ları görerek gitmece .....karaburun ...120 km ..tekrar dönüş eminönü... az mola ....
enerji barımı alayım .....
muzlar yoldan......
köpekler için mama......
kask zati var .....
eldiven var......
ayakkabı kılıfı var.....
kar maskesi var......
bisiklet pantolun var forma var termaller var:......
daha ne olsun......su var.......
protein alıyoruz hafta içi.......
haşlanmış dana eti ile türlü yaptım akşam afiyetle yedim etsiz sebze yemek olmuyor.......
dönüşte tekrar eminönü olursa sevinirim emme size terse gelecek bilirim.....
trenle zıplama yaparsınız bende gemiyle tek geçerim hiç sevmiyorum şu anadolu yakasından tek gelmeyi ,vede dönmeyi, bide gemiye binmeyi...köprüden geçerek gelmek var adam gibi.....
cehennem gibi uzağız yahu...
son durum yarı gelmek düşüncesi ağır basmakta ......

:) :) :) :) :) :)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/8_int.jpg
Low clouds

High Temperature
6°C

RealFeel®
0°C

Winds
NNE 19

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

not
koko rampası gibi rampa isterim aytek....

havaya bakarmısın ya Karaburun hava böyle olursa çok kötü olur bu havada bisiklet keyif için olmaz ancak antreman için binilir ben bilmem siz bakın hava yağışsız olur ve çok soğuk olmazsa yapalım derim size bağlıyım...
olursa Eminönüne gelir tekrar Eminönüne döneriz seni bırakmayız...

@Hasip Çehre

o.k
yalnız akşam -2 derece bu kar serpiştirme olayı kısa mesafe yüksek tempoda sorun yok ama uzun mesafe yüksek tempoda ne olur durduğumuz an üşüme bence kısa mesafe antremanlara devam
ben bu pazar başıbüyük rampalarında çalışma yapar ,dönerim kısa mesafe yüksek tempo kışın bundan gayrısi üşüme ve hasta olma durumu yazında biliyorsun 40 derecelerde pek yüksek tempo arıza çıkarabilir yazın çok erkenden kalkarak 06.00 -09.00 arası işi bitirmek bence çok verimli
mesafeler uzak olduğu için buluşma olmayabilir yalnız yazın kesin ne olursa olsun 50 derecelerde uzun yollara varım ama tempo benim için riskli olabilir lay lom lom yaparız...

:) :) :) :) :) :)

Çavuş hava şuan 1 derece...
Yarın sıcaklık 2 ve 6 derece arasında buda şehir içi sıcaklık değeri...
düşünsene sabah 07:30 civarı ve geneceğimiz rota üzerinde sıcaklık nasıl olur artıkın düşün + rüzgar durumunuda bilmiyoruz...
sonuçş olarak şunu demek istiyorum bu tur bu şartlarda yapılabilinir yapılırda değer mi o var her türlü rizikolar var ; zemin ıslak olacak,rüzgarlı olacak,çok soğuk olacak....
biz sonuçta sırt çantası yada heybe bagaj yapmayacağız...
benim için bu şartlarda yapılmaya değecek bi tur değil sonuçta elimizin altı bi yer ve bir çok kez yaptığımız rota ben ve Sn.Berberci için ama sen illa gidelim dersen gideriz... ama bence ...yeme otur oturduğun yerde havası bu hava..:):):):):):):):)

Geri