Scudo Sports

'' nonstoptempo''

@naz34

fıtık için sıcak su kaplıcalar iyi gelebilir ... ağır kaldırmayacaksın bisikleti yukarı taşımayacaksın evet ağır hiç bi şey kaldırma derim ....
geçmiş olsun tekrar..

Scudo
@engin güner

Evet, bir dilim limon unutulmamalı...............:p

yalnız şunları gördüm bunlara karşıyım
belediyenin inşaat işçisi gibi üzerime turuncu bir forma almak bana gelmez itici duruyor farklı bir tasarım çıkartırım belki bir tekstil teknikeri olarak :D
kask takarım hiç bir zaman takmamazlık etmem
iyi bir sosyolog olacak mıyım bilinmez ama
toplum iyi analiz edebilirim.Belki neden bizim insanlar kask takmaz neden takmaz çünkü yeterli bir bilgi birikimleri yok belirli bir görüşle sınırlandırılmış. birilerine biz ne kadar söz söylesek de onlar kendi bildiklerini okurlar
........................

Engin kardeş
Kullanıp kullanmaması kişinin kendi sorumluluğunda olsa da ; bisi. kullanan kişileri mecbur tutamasak da,
KASK kullanımı bakımından bizler ikazımızı yapmalıyız..

K aza
A nında
S eni
K orur

Yazının içinde geçen bir cümlenin altını çizdim.. Bu şekilde bir ifade, "belediye işçilerini küçümsemek şeklinde " yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor..

Çeşitli iş kollarında çalışan bir çok işçi bu tür ( sarı ya da turuncu renkteki ) yelekleri kullanmak zorunda.. İŞ GÜVENLİĞİ ve CAN GÜVENLİĞİ açısından..

Bu bizler için de geçerli..
Çünkü, bisi.kullanıcıları gece gündüz yollardayız.. Bisi.mizin o küçücük farları gece karanlığında bizlerin ne kadar farkedilmemizi sağlayabilir ki..!
Trafikte farkedilmemiz için bu tür giysiler çok gerekli..

Kask'ı önemsediğin kadar ( gece sürüşünde görününürlüğümüzü sağlayan) reflektörlü yelekleri de benimsemeni ve önemsemeni arzu ederim..

Forumda " dikkat dikkat dikkat" başlığı altında bir konu açılmış..
Konu içindeki videoyu İzledikten sonra sen de anlayacaksın bu tür giysilerin ne kadar gerekli olduğunu...................Sağlıcakla
.
.
.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
:D :D orada ki siyasetçi gafını fark ettim sornadan çark ettim o videoyuda izledim ehem nediyem mortmu oldum nettim :D:D :D orada demek istediğim belliydi bizim kendi tarzımızda bir ürün olmasıydı ama öyle bir dedim ki oldu gecenin karanlığında iki voltluk lamba beni bıraktım göstermeyi kendini göstermiyor büyük gaflar serisine bir yenisini daha ekledik :D

• Beğen
Tepkiler: naz34
kudret abi meraba :)
yakacığa inip geldim ama sabahdan beri boyunum ağrıyor birde bel :( sancı da var gelende zıbardım direk uyudum yok belin sol tarafı çok kötü ağrıyor boyunu çevirip kaldıramıyorum ne oldu dün öğlenden beri vardı üşütme desen üşütme değil
bu halde 11 km yaptım

@engin güner

ben gay sür ben genelde ağrılarıma sürüyorum ben şimdi girdim sahilde takıldım ...
başı büyüğe gidecektim gitmedim şimdi süpriz topik birazdan açılacak hazır ol ....geliyor...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Tuesday 2/22/2011
Considerable cloudiness with showers this afternoon
High Temperature: 9°C
RealFeel: 10°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Wednesday 2/23/2011
Rain and drizzle
RealFeel: 8°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Thursday 2/24/2011
Breezy; occasional morning rain and drizzle followed by a shower in spots in the afternoon
High Temperature: 10°C
RealFeel: 5°C
(link) (link)

Friday 2/25/2011
Breezy; occasional rain and drizzle in the morning followed by a shower in spots in the afternoon
High Temperature: 10°C
RealFeel: 4°C
(link)

Saturday 2/26/2011
A couple of showers in the morning; otherwise, low clouds and breezy
RealFeel: 3°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/8_int.jpg
Sunday 2/27/2011
Chilly with low clouds
High Temperature: 5°C
RealFeel: 1°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/8_int.jpg
Monday 2/28/2011
Low clouds
High Temperature: 6°C
RealFeel: 7°C
(link)

Details for Sunday, February 27, 2011
Select a Different Day Tuesday, February 22, 2011 Wednesday, February 23, 2011 Thursday, February 24, 2011 Friday, February 25, 2011 Saturday, February 26, 2011

Chilly with low clouds

High Temperature
5°C

RealFeel®
1°C

Winds
N 19

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

pazar bi yerlerde oluruz......:) :) :) :) :)

manitunun çocukları ve büyülü tekerler
beyazlar bu topraklara gelmeden önce bizler barış içinde yaşayan büyük bir ulustuk farklı kabileler vardı apaçiler çerokiler siyular komançiler navajolar kiovalar
arapaholar dakotalar çeyenler ve diğerleri barış ve huzur içinde yaşıyorduk
kağıt para nedir bilmezdik ateşli silahlarımız yoktu ateş suyunu bilmezdik hiç at görmemiştik
beyazlar herşeyleri ile geldiler hastalıkları ,icadları ama herşeyleri ile ,bir ağaçtaki yapraklardan daha çok geldiler
atları sevdik, onlar dost canlısı idi ,asla beyazlar gibi atlara nal çakmadık ve sırtına eğer koymadık
mahmuzlu çizmelerle atların karnına vurmadık atın yelelerini sevgiyle tuttuk
beyazların bacası tüten demir şeytanını sevmedik
o bütün av hayvanlarımızı kaçırdı
dumanından ağaçların yaprakları öldü
beyazlar her yeri delik deşik edip sarı taşları aradılar sonra bu taşlar için birbirlerini vurdular biz bunları anlamadık anlayamadık
sonra yığınlarca derisi siyah adamları bu kıtaya getirdiler ayaklarına zincir vurdular ve onları sattılar bunları hiç mi hiç anlamadık
biz bu kıtaya ilk adımını atan beyaz adam ameriko vespucinin adını bu kıtaya vermesinide hiç anlamadık bu bizim için kibirdi kibiri sevmedik kibirli olmayı sevmedik
beyazların bu kıtaya getirdikleri atlardan sonra en güzel
olanı bizim için büyülü tekerler di
beyazlar ona bisiklet diyordu biz ise büyülü tekerler
bu büyüyü sevdik düşündük ve taşındık bizi bize sevdiren büyülü tekeri baş tacı yaptık

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi havanın bozmasına canın sıkılmasın, kış bitecek daha kar görmedik. Mevsim hükmünü yapmaz, hava yağmaz ise yazın kavun karpuz bulabilir miyiz onu düşün.... Şunun şurasında bir ay kadar daha kış var, bak erzurum'da millet kar duasına çıkmıştı, daha sonra yağdı mı bilmiyorum, takip etmedim. Ama yağış, soğuk şart. Sevgiler...

doğru yağış olacakki karpuz olsun....
ama hormonlu olmasın ....
şimdi sebze meyve alacağız marketlerden hepsi hormonlu alışverişe gidiyorum ...bakıyorum domatese ,alıyorum ,tatsız bi şey ,hıyar alıyoruz bi garip...
mevsimi olmayan sebze ve meyveler ....yazın domateste, domatese hasret kaldık eski domatesler toprak kokardı ...şimdikiler öylemi, amasya elmasını bilirim ne elmaydı.....dışardan ithal tohum geliyor bunların genleri ile oynamadıkları ne malum ,geni oynanmış tohum benim metabolizmada ne gibi hasar yapacak ,onun için yediğimiz her şey önemli, şimdi süt alıyoruz süt süte benzemiyor lor peyniri de öyle ....ne olacak halimiz böyle.....

:) :) :) :) :)

ucuz domatesimiz israil'den... tek ekimlik tohum, ondan yeni tohum alamıyorsun, ertesi mahsüle gene yeni tohum satınalmak lazım.... bizler de mecbur ve mahkum alıcılar....

@mtsemiz

bu domatesleri hemen incelemeye almalı ne gibi tehditler içermekte ......

bu pazar aytekin erzan ile karaburun düşünmekteyim....
hiç gitmedim bakalım evet derse gideceğim ....
bir de şu vapurlardan bisiklet para olayı .....
inşallah kadıköyden beşiktaşa bisikletten para alınmıyordur...

inşallah kadıköyden beşiktaşa bisikletten para alınmıyordur..kadıköy-beşiktaş'a para alınmamıştı hocam 1-2 hafta önce geçtik.

@melihdaltaban

teşekkürler şimdi bostancı adalar iskelesinden adalara ücret alınmaya başladı bakalım bu işi daha ne kadar ileri boyuta taşıyacaklar.....
gerçi çok kızdığım bi olay da köprüden bisikletle geçemeyişim, bi kez ihlal ettim iki ekip otosu yarı yolda yakaladı nereye dediler bende sarıyere dedim ...
ceza var dediler 150 ytl, iyi dedik döndük fatura kesmediler beni asker zannettiler ,telsizden gelen ses şu idi polis mi o polis mi, gülmemek için kendimi zor tuttum kafamda polis benzeri şapka vardı açıkçası, bu yaz polis şapkası takacağım polis yazacak kafama onu geçireceğim, bu şapkalar kadıköyde satılıyor, evet satıldığına göre yasak değil resmen polis kepi....
yazın takmayı düşünüyorum o vakit trafikteki araçlar beni dikkate alacak tabi ters yönden gideceğim, yavaş tempo ile.......
bu bir nevi protestodur....bu ülkede bisiklete değer verilmemesini bu şekilde protesto etmeyi düşünüyorum.......sessiz ve şiddetsiz...

şuan çok mutluyum gibi
yağmur var hüzünlüyüm gibi
temel psikolojiden geçtim gibi 95 aldım ama oda yeter dimi :D :D: :D
ya amcam idodan emekli belki bu ücreti ayarlayabiliriz :D

@engin güner

Engin kardeş
tebrikler... Güzel bir puan. Yeter de artar bile......:)

.
.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
@engin güner

Tebrikler Engin. Dersi verdiğine sevindim. İleride anketlerle, dolayısıyla ölçeklerle hemhal olursun okuduğun bölüm dolayısıyla.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Geri