@engin güner
sen ne diyorsun, benim giderleri görsen dilin uçuklar ,elektrik 16 ytl ayda su 9 ytl internet kablo 29 sınırsız ,kablo tve 7 ytl valla yazın ben doğal gaza sadece 7 ytl veriyorum ayda oda ocak, doğal gaz sobası var bende, aşağı yakınca üst yakınca yan yakınca ben ısınıyorum benim daire ortada sokağa bakan duvar yok bende ondan ısınıyorum....
yalnız malesef bu gün kolon tarafında tavanda bir çökme oldu çöken tarafı elimle indirince 5 cm lik bir yer açıldı bide ne göreyim midye kabukları senin anlayacağın deniz kumu kullanılmış binada 35 yıllık bina ve demirler alttan gözüktü çürümüş kolonun yanı burası bu kötü nedeni kolonların içindeki demirler çürümüş ... 1999 depreminde bi şey olmadı yalnız bizim zemin aşağı kadar 25 km kayalık alan ...şimdi 25 km den gelecek olan 7.3 lük depreme karşı bu bina ne olacak bakalım zati bütün istanbulu çok kötü bir akıbet bekliyor ,tehlike artık çok yakın yakacık taraflarında çok katlı binalara bakalım ne olacak ,avrupa yakası bitecek, ışık ara uyardı geliyor dedi deprem...yandık valla... tek tesellim yukarda inşaat var ve orda kolon içindeki demiri elle tuttum sağlam durmakta ...