Teşekkür ederim tüm merak eden arkadaşlara. Burun ameliyatım başarılı geçti. Sonrası elbette zorluydu. Yüz göz şiş ve mor falan. Ama iyileştim şimdi. Ha bir de narkozdan ayıldığımda donuyordum, dişlerim birbirine çarpıyordu. O kadar üşüyordum ki ağlamaya başladım. O günden beri hala tam olarak ısınamadım dersem abartmış olmam. Yağmurda 10 saat bisiklet sürdük, bu kadar üşümedik ya.
Kudret abi sağol merak edip sormuşsun, Sibel abla sana da teşekkür ederim, ilgilenip cevap yazmışsın. Forumu takip edemedim. Daha doğrusu, turlara katılmaya ara verdiğim için fazla bakmadım. Bilgisayarı bile açmıyorum. Genelde kitap okuma, arada TV, kedimle ilgilenmek şeklinde geçiyor. Bir kaç kez dışarı çıktım fakat burnum çok üşüyor, akıyor, sızlıyor, alerjimden ötürü kaşınıyor v.s. Bu nedenle çabucak eve girmek istiyorum, huzursuz oluyorum. Tabi bu durum yavaş yavaş geçiyor.
Bu kendimi koruma durumu sonlanınca, ben de bisiklete binmeye başlayacağım. Şu an her tür spor yasak zaten.Dr. bu yasağın 1 ay olduğunu soyledi fakat ben 2 ay olarak uzatmaya karar verdim. Çünkü Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır demişler, bisiklet sporu da dışarda yapılan bir spor olduğundan ve burnumu özellikle soğuktan korumak zorunda olduğumdan Nisan'dan itibaren binmem daha hayırlı olacak diye düşünüyorum.
Ayrıca 3 ay boyunca gözlük takmam ve güneşe çıkmam da yasak. Ya da yüksek faktörlü güneş kremi kullanacağım.
Off, kurallar,kurallar... Neyse bunlar da hayatın bir parçası. Sağsalim atlattım ona bakıyorum ben. Yaşasın nefes almak. Yaşasın sağlıklı olmak.
Not: İşe başlama tarihimi senin dediğin gibi yaptım Sibel abla.
Sizleri özledim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle. Herkese selamlar, sevgiler.