Scudo Sports

ng 650 düşünüyorum ne dersiniz?

@semdekor

ben açıyorum 1 saniyede açılıyo hemen şu sayfa (link)

özelden mesaj attım az önce size..

Scudo
izmir bayileri

sırasıyla bayi adı, şehir, adres, ilçe,telefon ve faks biçiminde yolluyorum bilgileri.

IPEKYOLU SAN TIC LTD KAMIL TUNCA BULV. NO;57/B ALTINDAG İzmir 0232 467 25 54 0232 467 0069

UMUT TICARET
RECEP KAHRAMAN FEVZIPASA BULVARI NO:119 CANKAYA İzmir 0232 441 87 58 0232483 19 33

RAFETLER DTM SAN.TIC.LTD.STI. ABDI IPEKCI CAD. NO:188 YESILOVA MAH. ALTINDAG İzmir 0232 461 29 99 0232 435 79 89

GUMUSKAYA MOBILYA-
OZKAN GUMUS 5454 SOK NO;23 CAMBIDI İzmir 0232 462 55 64

GOREN MOTOR/BILAL GOREN
16 EYLUL MAH.3005 SOK.NO:3/A ÇEŞME İzmir 0232 712 88 67 0532 794 82 86 0232 712 22 45

GUNGOR MOBILYA DTM PAZ.TIC.SAN HUKUMET CAD.NO;47/A ALIAGA İzmir 0232 616 88 88 0232 616 96 00

GUMUSKAYA DTM MURAT GUMUSKAYA 454 SOK. NO:23 PAZARYERI CAMDIBI İzmir 0232 462 55 64 0232 458 68 88

işini görür bu umarım..

@semdekor

Tür,Servis Adı,Adres,İlçe, Şehir, Telefon sırasıyla;

Bisiklet MOTORCU İBRAHİM KAZIM DİRİK MAH. 377. SOKAK NO:31/B ALİAĞA İzmir 0232 616 71 49

Bisiklet MOTORSİKLET TAMİRİ SANAYİ SİTESİ D BLOK NO:3 DİKİLİ İzmir 0232 671 77 65

Bisiklet ÖZTÜRK BİSİKLET İSMAİL SİVRİ BULVARI NO:177 BUCA İzmir 0232 442 25 83

Bisiklet ÖZDEMİR BİSİKLET 5360 SOKAK NO:1 ÇAMDİBİ İzmir 0232 462 58 25

Bisiklet BAHRİ DEMİRCİ 175.SOKAK NO:17/A ÇAMDİBİ İzmir 0232 435 68 01

Bisiklet KARDEŞLER MOTOR YILDIRIM BEYAZIT CAD.NO:113 ÇAMDİBİ İzmir 0232 435 29 62

Bisiklet KOCAMAN TİCARET BARBAROS MAH.URGAN LONCASI NO:1 BERGAMA İzmir 0232 631 05 52

Bisiklet ÖZGÜR BİSİKLET ÖNDER CADDESİ NO:15/2 GAZİEMİR İzmir 0232 251 27 48

Bisiklet ALİ BULUT EĞERCİ CAD.NO:28 TORBALI İzmir 0232 856 41 05

Bisiklet MİRAÇ BİSİKLET 4152.SOKAK NO:26/A KARABAĞLAR İzmir 0232 265 16 39

Bisiklet GÖREN MOTOR SANAYİ SİTESİ C BLOK NO:3 ÇEŞME İzmir 0232 712 88 67

Bisiklet MUSTAFA CINIK 1301 SOKAK NO:35/B BASMANE İzmir 0232 484 89 16

Bisiklet CANER BİSİKLET ATATÜRK MAH.1018 SOKAK NO:7/A SELÇUK İzmir 0232 892 30 76

@celil.mayaoglu

Arkadaslar resmen saat sayıyorum :) askerlik gibi oldu bu yaw. Neyse aşşağı yukarı 18 saat sora bisikletimi almış olacağım.

Hemen ilk etaptada Sirkeci bayrampaşa arasını katetmiş olacağım. insallah et kesme (hamlaşma yuzunden ağrılar yaşamam) cunku uzun zamandır işler nedeniyle ne koşabildim nede ağırlık calısmaları ile uğraşabildim.

Bide v frenden memnunmusunuz? ng650 uzerinde bulunan vites sistemi ihtiyacı yeterince karsılıyormu.

asfaltta kaç kilometre hıza kadar çıkabiliyorsunuz. yokuş tırmanışları ve inişleri zorluk cıkarıyormu?

saygılar.

@gokhancan

Merhaba tekrardan bu gun bisikletime kavuştum. Mavi renkte tabiki. Bisikleti sirkeciden almayı dusunurken haşim işcan geçidinde bir tanıdıgım oldugundan dolayı oradan aldım.

250 ytl içerisinde kilidi ile beraber. Yalnız biraz heyecanlandım iyi inceleme fırsatım olmadı urun mükemmel ama frenleri ayarsızmış.(heyecanımın nedenini ne siz sorun ne ben soyliyim bazı durumlarda anksiyete oluyor)

Ama cok memnun kaldım. Sadece ellerim su topladı biraz aapış arası ağrısı oluyor.

saraçhaneden bebeğe kadar bebekte ufak bir dinlenme ardından bebekten evime kadar kullandım.

şu an hiç bişekil de bir ağrı bir acıda hissetmiyorum. Bisikletin aliminyum oluşu nedeniyle acayip derecede yokuşları tırmanmak kolay. Fakat hız olayı biraz yalan gibi. en fazla 40 km/sa cıktıgımı tahmin ediyorum oda yokuş aşağı.

Ama genelinde bisiklet başlangıç için fiyat / performans olarak mukemmel bir de arka suspansiyonların olmaması arkadan darbeleri emmiyor.

iyi kötü bir baslangıç yaptık.

Simdi aklıma çinlilerin bir sözü geldi. 1000 mil'lik bir yolu yürümek sadece bir adımla başlar.

Arkadaşlar birde inanılmaz bişey ya bu istanbul trafiğine mukemmel bir çözüm getirecek insanı ruhen rahatlatacak olan bisiklet yerine nasıl oluyorda motorlu taşıtlar revaçta olabiliyor.

Porche trafikte yürüyemezken ben istediğim gibi geçip gittim.

Bu kadarmı zengin bir ülkeyiz diye sormadan geçemiyorum. trafiğin tıkanması esnasında tonlarca yakıt havaya gidiyor.

Bu gun şunu anladım teknolojinin fazlasıda zarar....

hepinize saygılar.

@gokhancan

aman ha dikkat et üstad, 2gündür kasıklarım çok fena ağrıyo, 2gün fena abandım, kas gevşeticilerle zor duruyorum dikkat et, o yokuşlara fazla abandım üstüne eve gelip duş aldıktan sonra üstüm de açık kalmış, fena da soğuk alınca felaket romatizmal bi ağrı çekiyorum. Bu arada amatör bakım amaçlı; yamayla pompa aldım 5ytlye, ellerim için de sedona marka eldiven aldım ucuza xl, denedim alırken rahat da baya, sürerken nasıl olucak merak ediyorum. bi de km saati aldım 10milyona, hepsinin en ucuzunu seçtim sirkeciden geçerken, çünkü öevcut param ancak yetti, bir de her zaman oradan geçemem diye aldım hemen.
Elcikler çok sert, bi de çok pürüzlü, uzun süre bisiklete hasar olmadıkça parça marça almam, bi de güzel seleye vidasız monte edilebilen çamurluk düşünüyorum arkaya. bi tane gördüm çok güzeldi, şimdi acelesi yok da, bir daha ki sefere onu da alırım. Sudan geçerken tişört batmasın, çamurluk severim ben bisiklette bence olmalı :)

disk fren alma bence, eski stil en iyi, hem bisiklete özgü. sırf arabaya özendirmek için kazandırılmış görüntü bence, hatta bununla yetinmeyip araba jantı gibi sadece tek taraftan göbeğe bağlantılı süspansiyonlu maşalardan tasarlamışlar, canondale marka bisikletlerde gördüm

http://video.cannondale.com/images/08/bikes/CE/spec/8VT2_grn.jpg

değişik bir şey tabi, hoş da baya.Bu benim fikrim, bence bisiklet, bisiklet olduğuyla güzel.

@gokhancan

Bisikletin hayırlı uğurlu olsun, haşim işcanı ben de gezdim baya o fiyata bulamadım ama hayırlı uğurlu olsun bisikletin.

bahsettiğin eksi noktalara ben de tanığım bisikletimde, çözüm olarak eldiven aldım hiç düşünmeden.

arkada da süspansiyon olsa çok rahat olurdu bence de. Bu arada helal olsun iyi kondisyon varmış sende de, bebekten saraçhaneye gittin ordan eve daha ilk günde, ben hız yapamıyorum hiç, yani trafiğe çıkarken zor oluyo sadece, biraz hız imkanım olabilseymiş şehiriçinde kusursuz kullanabileceğime inanırım.

arkadan gelen korna ve minibüs-otobüs gürültüsü ürkütüyo.

bu arada günün lafını yazmışın, bu cümle özetleyen cümle gerçekten. hatta buu toplum hak etmiyor bile teknolojiyi bazen.Aklıma metroların yürüyen merdiveninde koşarak çıkanlar geliyo sadece.Çıkması değil de, duranlara da artislik yapıp saygısızca geçmesi sinir bozucu.En kötüsü de davar sürüsü gibi çoğunluklar bazen.

@celil.mayaoglu

Şimdi insanların hayalindeki şeyleri soyluyorum sıkı durun. 7den 77 ye bir çok insan araba almanın hayali içerisinde. Araba tercih edilmesi bisikletin gidemeyeceği uzun yollar, acil durumlar hallerinde kullanılmalı. Toplu taşımacılık, tam bir kepazelik ama. Yıllardır istanbul şehrinin kanayan yarası. Bulundugum semtte 18 kisilik bir minibüse 40 kişiyi sığdırabiliyorlar.

Kimsede bu durumdan rahatsız olmuyor. Yani halk her şeyi kabulleniyor.

İstanbulun bu hale gelmesinde tek bir sebeb var, oda ekonomik yatırımların ana kentler uzerinde kurulması. Bu tarihi şehirin düştüğü içler acısı durum beni derinden rahatsız ediyor.

bir çok insan artık bisikleti unutmuş. Bisiklet alacağım dediğimde ne yapacaksın bisikleti diyorlar. Bende bisikletin mukemmel bir ulaşım aracı oldugunu soyluyorum. Artık motorsikletler var diyorlar. Bisikletin 5 katı fiyatına daha cok hareketsiz kalmak ve sağlık problemleri...

Ayrıca trafikte tehlike yaşadım. Bisiklet ile kaldırıma yaklaşmamaya özen gösterin. hatta bisikletinizi havanın daha serin oldugu sabah saatlerinde kullanmya özen gösterin. Yalnız dun resmen 1 litre sıvı kaybetmişimdir :))

bu arada bu gun bakırköye gitmeyi dusunuyordum. Yani her gun bir yerlere gitme isteği var. Önce frenlerime bir ayar çektiriyim ve bisikleti boyuma göre ayarliyim. Sora her zaman gidecek bir yerim olacaktır :))

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: nime
@celil.mayaoglu

Celil Bey Merhaba;
Yama seti yerine bir iç lastik alırsanız eğer daha pratik olur hem daha kolay değiştirirsiniz hemde yamalı olarak dolaşmazsınız birde yolda lastiğiniz patlarsa eğer lastiği çıkarmanız için ufak levye ye ihtiyacınız olacaktır.Kazasız belasız sürüşler Hoşcakalın.

• Beğen
Tepkiler: celil.mayaoglu
@bianchimania

Sağlam bir sırt çantası lazım o zaman. Birazda yetenekleri arttırmak. Bu sabah 7de kalktım. Hedef şaştı. Saat 5 gibi kalkmayı dusunuyordum, ama meteerolojiye göre yağmur yağacaktı. ve yağmur yağdı:)

Belgrata gidicektim. Neyseki artık haftaya pazar gunune kaldı.

Yağmurlu havalarda çamurlu bizi korurmu ?

Yok hayır Gökhancan Bey iç lastik katlanıyor piyasada çok ucuza ufak boyutlarda levyeler var hafif 10 -15 cm falan boyutlarında bel çantama sığıyor benim.uzun yolculuklarda sırt çantası şart ikinci bir t-shirt yağmurluk havlu mavlu ama kısa gezilerde bel çantasıyla yedek iç lastiksiz çıkamıyorum alışkanlık oldu.

@bianchimania

yamalı olsun ya dert değil, önceleri yama yapardım, dayanırdı lastiklerim. Hem uğraş olur biraz.Bahsettiğiniz levyeyi nereden bulurum? ama uygun fiyata almak istiyorum, işimi görsün bana kafi.

Bir sırt çantası düşünüyorum, bu yaz arkadaşlarımla ortak yerde buluşup oradan adalara vapurla geçip bi tur düzenlemenin planlarını yapıyoruz ayrıca.Bu bahsettikleriniz benim için ideal fikir oldu. Bu sıralar çok uzun mesafelere çıkmayı düşünmüyorum, buralarda alıştırmalarımı yapıcam şimdilik.Çabuk yoruluyorum, bünye dayanıksız bu sıralar.

Eğer mümkünse o levyenin resmine buradan bakabilir miyim? Nasıl bir şey merak ettim.Aklıma direk o araba jantlarındaki artı şeklindeki levyeler geldi :)
Uygun fiyata alabileceğim yerlerde araştırırım. Teşekkür ederim ayrıca bilgileriniz için. Forumun bu başlığı tam bir paylaşım alanı oldu kendi çapında ve oldukça yeterli bilgilere sahip bir yer özelliği kazandı.

@gokhancan

sadece yağmurlu havalarda suların içinden hızla geçerken sıçrattığınız suları ensenizde hissetmezsiniz iyice, ya da üstünüze yerdeki çamurlu suyu sıçratmazsınız.Üstünüz batmaz kısaca.

bu arada gördüm o levyeyi, şaşırdım levye deyince, o sorun değil çok fazla. Olması gücenmem elimle süre süre getiririm eve kadar yakın mesafedeyim bu sıralar şimdilik.

@celil.mayaoglu

arkadaşlar bu gun arka tekerleğimin civatalarının iyi sıkılmadıgını farkettim. kısaca bisikletin tekerleği balans ayarı yapılması lazım.
On gobekte sorun yok ama tekerlek balans ayarı yapılmalı. bisikleti aldıgımız gibi tamirciyemi gidicez.
sizinde buna benzer sorunlarınız oldumu. Arka tekerin sağa sola sallanması cok can sıkıcı bişey. Elime anahtar alıp civatayı sıkiyim dedim civata boşta gibi bişeydi.

Bisiklete iyice bir bakm yapmak lazım bu gun onu anladım. saygılar.

@gokhancan

uğraşma tamire götür, hatta garantisini aldıysan servis ücretsiz yapar daha 2gün oldu.

@celil.mayaoglu

Tamirciler kapalı oldugundan dolayı yarın aksam gidicem.

saygılar.

tamamdır salcano ng650 almaya karar verdim, daha hiç görmedim bisikleti yarın bisikletçileri gezmeyi düşünüyorum.

salcanonun yerden yüksekliği ne kadar, celil hani sen demişsin ya apış arandan 4-5cm aşağıda olması ayakta durman açısından iyidir diye. Ölçme imkanınız varsa topraktan ortadaki demirin :)p) en üst noktasına kadar olan uzaklık kaç cm?

@buraksisman

yerden yüksekliği 77cm, en üst noktası zaten selenin bağlandığı yer, 77cm işte ideal max. yükseklik. Ama git en iyi bisikletçiye dene üstünde kendini, ya da yanına getir bisikleti, ordan da anlarsın zaten bakınca.

• Beğen
Tepkiler: buraksisman
@gokhancan

zaten sıkmaman gerekiyo, aldıktan yaklaşık 1 ay sonra servise götürüp sıktırıcaksın, şimdi zamanı değil yani. Garantini de aldıysan bedava yaparlar. garantisiz almamak gibi bir hatan olmasın tanıdık da olsa. işine yarar.

Geri