Scudo Sports

ng 650 düşünüyorum ne dersiniz?

1.65 boyundakı eşinizin 16 inç kullanabilir.Daha sonra uzamayacağına göre 16 inç yeter.

Scudo
@tikkany

24 jant olanı deneyebilir, bence olabilir eğer 24 jantını denemek isterse.

ama yok 26jant olmalı diyorsanız, NG450 var tam eşinize göre boyu, ng650nin neredeyse aynısı.hatta ekipman olarak daha güzel bence, gidonu kolları falan daha hoşuma gitti, ama boyum fazla ona :D o yüzden düşünemiyorum bile :)

forumu gezinin bir de en verimli bisiklet boyları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

teşekkür ederim, gösterdim ama benim hatunu sarmadı pek, direk bayan bisikleti istiyor...

sanırım confort 24 alıcaz, fikri olupda paylaşan olursa sevinirim....

@tikkany

şekli ne ya da nasıl olursa olsun sana şunu diyim, sanırım ümit comforttan bahsediyosun, alüminyum gövdeli olsun alacağın bisiklet en kötü,

HI-tEN olmasın yani.Bir de bisiklete binerken boyuna tam olmalı bence sağlık açısından.

Bisiklet alırken boyuna muhakkak olmalı bisiklet. Olası bel ağrıları ya da sırt ağrıları olsun kamburluk riski de olabildiğini okumuştum,

seçerken boy öncelik olsun sonra zevkiniz olursa keyfini rahatlıkla çıkarırsınız alacağınız bisikletin kullanırken tam verimle...

Bu arada (link)dan girip boyunuza uygun bisikletin kadro boyunu hesaplayabilirsiniz...

Sadece tavsiyem, şimdiden hayırlı olsun.

@tikkany

valla hiç bilmiyorum ama bi bayan için bence de hoş bisiklet,

gözlemlediğim olumsuz yönleri; önde süspansiyonu yok ve çelik gövde

en iyisi satan yerlere gidin bence, bisikletlere gidin bizzat yakından bakın, fırsat olursa deneyin bisiklet rahat mı değil mi diye.

ümit comfort anladım bu arada kusura bakmayın :)

ümiti gittim sorgulattım sayfada sepetli arka bagajlı süslü bi bisiklet çıkınca şaşırdım,

hatta salcanoyu telefonla arayıp da kadro boyunu soranlar oluyo bisikletler hakkında, bu yolu deneyebilirsiniz.

Paylaşım amaçlı bir de bir dosya yolluyorum, bir powerpoint dosyası bu.Umarım işinize yarar...

(link)

• Beğen
Tepkiler: westblood
İlgine teşekkür ederim bu bisikleti 150 ytl gibi bir fiyata alıcam bir tanıdık vasıtasıyla en cazip gelen yönü o oldu bana :))))

bndede salcano ng650 nin 2007 modeli yani ng 600 var çok memnunum fakat sonradan gördüğüm bir salcano modeli daha var salcano imsomnia ng 650 ile aynı özelliklere sahip ama bir değişik özellliği mekanik disk fren sistemi olması hem önde hem arkada bunu alırsanız daha iyi olur

Imsomnia'yı Hi-ten çelik kadro olduğu için fazla önermiyorlar yani disk frene bakıp da fren güzelmiş die almanızı tavsiye etmem.
Aliminyum kadro alın V-fren alın daha iyi olur ...

@İbrahimBAKAN

iki bisikleti de yan yana koyalım, ne farkı olabilir diye inceleyelim mi?

görünüş olarak senin bisikletin daha hoş geliyo bana, ben seleyi,gidonu,gidon boğazını,bi de maşayı farklı gördüm..

sendekinde ahead gidon boğazı var, gidonu farklı bi de.

kadronun biçimi aynı dikkat ederseniz,

http://img213.imageshack.us/img213/5844/b650qj9.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/763/zzzsalcanong600qx9.jpg
(link)

kalan her şeyi aynı yani.

Süspansiyonuyla selesinden şikayet edenler olmuş ng600de.sende öyle bi sorun oldu mu?

seninkinin boyası,süslemesi daha çok hoşuma gitmişti, bi de modifiye edilmiş halini yayınlayanların sayfalarına bakmıştım, o yüzden bu salcano ng 600 karar kıldım.siparişte sorunlar oldu geri çektiler mecburen, şimdi ng650'yi alıcam.
ng650ye de binip boyuma bakabildim rahat mı değil mi diye,binerken çok hoşuma gitti, resimden farklı göründü gözüme orda.

- bu arada arkadaşın dediği doğru imsomnia'nın kadrosu çelik.

merhaba kardeşim benım sana tavsiyem fıyat ucuz dıye celık kadro bısıklet alma derım kardeşim sana bunu ılerleyen zamanlarda anlarsın yok bısıklet olsun nasıl olursa olsun diosan celık kadro al cunku ınsan kullandiği aletten zevk almalıkı bır dahakı sefere istek daha cok olsun içinde bır anlık heves demesın şuanda zaten kalıte bısıkletlerde celık kadro olayı kalmadı diye düşünuyorum bu benım şahsı fıkrım sadece yınede sen bılırsın tabıkı bu arada bende salgona alcaktım ama daha sonra vazgectım arazıdekı performansı nasıl olduğunu bılmediğim için ama siz arazıye cıkmayacağinız için asvalt yolda hiç bir sorunla karşilaşmayacağinı düşünuyorum gönul rahatlığıyla kullanabılırsın zaten burdakı salganosu olan arkadaşlar gayet memnun bısıkletlerınden başka model düşünursen sana yardımcı olmaya calişirım butcenı bıraz daha zorlasan yanı bıraz araştır daha sonra kafanda şekıllen modellerı yazarsın buraya umarım bıraz olsun yardımcı olmuşumdur sana kardeşş...

• Beğen
Tepkiler: celil.mayaoglu
@sessiz_dj

bence de haklısın, mesele amacına hizmet edebilmesi, mutlu edebilmesi.

öncelikle foruma yeni üye oldum. düşük bir bütçeye sahibim. Bir haftadır bisiklet almak istyorum fakat umit evolution, umit canoa ve salcano ng650 arasında biraz kararsızım. Ancak salcano ng650 çok hoşuma gitti. Acaba bu bisiklet gunde 30-40 kilometre arası yapmayı dusunen bir sürücü için uygunmudur. en azından kar yağana kadar kullanmaya kararlıyım.

Eğer uygun diyorsanız hiç dusunmeden gidip salcano ng650 alıcam . Saygılar.

@gokhancan

öncelikle hoş geldiniz, boyunuza uygun bisikleti almanız faydalı olur, salcano ng650 17.5" kadro boyuna sahip olup 1.75-1.80m arası boya sahip kişiler için ideal genellikle. Aldıktan sonra aksaklık çıkmaması açısından önemli olabiliyor, bu başlığın önceki sayfalarını da okursanız fikriniz olabilir, hatta boyunuza göre hangi kadro boyunda bisikleti almanız gerektiği konusunda da fikriniz olur..

Gidip deneyin satın almadan önce, bu markalar her yerde bulunabilir olup deneyerek en sağlıklı kararı vermede yardımcı olur, fakat bisikletlerde niçin kadro boyu önemlidir, ölçüleri ne olmalıdırın cevaplarını da öğrenmenizde yarar var.

Slm kardeşim öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyorum daha sonra 30 - 40 km yol yapabilirsin bısıkletinle arazı ya da atlayıp zıplamazsan sorun yaşamıyacağinı düşünuyorum vede bısıkletin seni yolda bırakmıyacağinı ama arazi ya da atlama hareket yaparım dıosan bu konuda sana bir şey diyemem kardeşim ne kadar dayanacaği konusunda ama normal şartlarda salgona senın işini görceğinı düşünuyorum bırde boyun ne kadar onu bılmıyorum benım gibi kısa boylusan 165 boyun varsa bu kadro boyu sana yuksek gelir senın için uygun kadro 16 ınc net olarak boyunu belirtirsen sana hangı boy kadronun uygun olduğunu söyleyebilirim kardeş....

Geri