@gokhancan
aman ha dikkat et üstad, 2gündür kasıklarım çok fena ağrıyo, 2gün fena abandım, kas gevşeticilerle zor duruyorum dikkat et, o yokuşlara fazla abandım üstüne eve gelip duş aldıktan sonra üstüm de açık kalmış, fena da soğuk alınca felaket romatizmal bi ağrı çekiyorum. Bu arada amatör bakım amaçlı; yamayla pompa aldım 5ytlye, ellerim için de sedona marka eldiven aldım ucuza xl, denedim alırken rahat da baya, sürerken nasıl olucak merak ediyorum. bi de km saati aldım 10milyona, hepsinin en ucuzunu seçtim sirkeciden geçerken, çünkü öevcut param ancak yetti, bir de her zaman oradan geçemem diye aldım hemen.
Elcikler çok sert, bi de çok pürüzlü, uzun süre bisiklete hasar olmadıkça parça marça almam, bi de güzel seleye vidasız monte edilebilen çamurluk düşünüyorum arkaya. bi tane gördüm çok güzeldi, şimdi acelesi yok da, bir daha ki sefere onu da alırım. Sudan geçerken tişört batmasın, çamurluk severim ben bisiklette bence olmalı
disk fren alma bence, eski stil en iyi, hem bisiklete özgü. sırf arabaya özendirmek için kazandırılmış görüntü bence, hatta bununla yetinmeyip araba jantı gibi sadece tek taraftan göbeğe bağlantılı süspansiyonlu maşalardan tasarlamışlar, canondale marka bisikletlerde gördüm
http://video.cannondale.com/images/08/bikes/CE/spec/8VT2_grn.jpg
değişik bir şey tabi, hoş da baya.Bu benim fikrim, bence bisiklet, bisiklet olduğuyla güzel.