Scudo Sports

Maltepe

beyler yarın için bi plan varsa yazın öğleden sonra boşum bi yüzünüzü görelim :)

Scudo
@Anonim
Ailenden izin kağıdı ve nüfus müdürlüğünden ikametgah ilmuhaberi getirirsen olabilir :p
Şaka bir yana akşam turlarımıza iştirak edebilirsin. Uzun turlarda veyahut şehirdışı turlarda 18 yaş sınırımız var(yaşın 15 gözüküyor), performans olarak bizi geçeceğinden şüphem olmasa da allah korusun başına birşey gelse ailene hiçbirimiz açıklayamayız.
Tez vakitte bisikletine kavuşman dileği ile.
Gelelim bu akşamki tura. İlker, Soner ve bendeniz Maltepe-Kartal-Caddebostan-Maltepe yaptık. Hemi de orta tempolu yaptık, güzel antreman oldu, Caddebostan seyyar çaycı teyzede yapılan muhabbetin tadı damakta kaldı. Muhabbet ara ara ergenlik çağına inse de seviyemizi korumayı başardık :)
Soner'in Çanakkale'deki ıssız bucaksız arsalarından, İlker'in kaybolan kilolarından bahsettik!! İyiydi be denize karşı püfür püfür, çay felan.
Dip Not: Lipton İce Tea çay değildir, çaya hakarettir.

• Beğen
Tepkiler: Soner sevinç
@Uğurcan İnözü
Genç üstad, sen ne yaptın PAB ile ada'ya geçtin mi?
Cumartesi Orhangazi- İznik gölü planı var. Sıcak ve rüzgarı etkisi ile mesafe kısa olsa da yorucu geçmesi bekleniyor. Oraya iştirak edebilirsin. Detaylar önceki sayfalarda.
Bunun dışında göl öncesi bacak kaslarını dinlendirmek için perşembe-pazar tur planımız yok.

Cidden guzel oldu bacaklar pedali, gonuller hos sohbeti ozlemisti :)

Her ne kadar cumartesi gerceklesicek buyuk tura katilamasamda bir sonrakine mutlaka dahil olucam. İkancim aramiza hosgeldin bu arada elbette aramiza dahil olabilirsin ammavelakin muratinda dedigi gibi uzun turlar sorun olabilir mazallah basina bisey gelse ebeveynlerine diyebilecek birseyimiz olmaz. Sabah turlarimiz oluyor yada aksam cok gec vakitlere kadar surmeyen turlarimiz. Bunlara dahil olabilirsin.

Cumartesi günkü plana çok katılmak isityorum ama iş güç bırakmıyor peşimi acaba maaşıma zam işime son mu istesem ?

Zaten çok uzak olan turlara gelmeye açıkçası gözüm yemiyor da
40-50 km lik gezilerinize katılmak isterim
Aileme gelince saat problemim yok gece istediğim kadar kalabilirim

murat geziler ve tura açmıyormusun konuyu belki başka iştirak eden olur ;)

@Uğurcan İnözü
İnan bana herkes aynı şeyi söylüyor. Maalesef Türkiye, avrupa'nın en çok çalışan işçi sınıflarından birine sahip. Esnek çalışma saati denen şeyin işveren tarafından yorumlanış şekline bitiyorum.
Cumartesi çalışan herkese allah sabır versin.
Şimdiden söyleyeyim de herkes önceden önlemini alsın!
Allah izin verirse 28 Ağustos Çarşamba sahil turu, 1 Eylül Pazar büyük tur(80+), Eylül'ün 2.haftasından itibaren 2 günlük turlar. Yani çadır,mat,uyku tulumlarınızı hazırlamaya başlayın gençler, kamping zamanı.

geçen yıl "motorlu taşıtla" iznik gölüne gittiğimizde tam gölün kenarında çitlerin içinde 2 yada 3 tane at vardı.
acaba duruyorlarmı.:cool:

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
geçen sene ne yaptıysan heyvanata hala seni bekliyorlar, aynı yere gelsin dediler :rolleyes:

Bu gün için pab sahil turuna katılallımmı iznik içinde prova olarak sizler açsından

@Uğurcan İnözü
provayı çarşamba yaptık, bugün recovery(kaslar toparlanacak). Cuma'da kendimizi yormayalım. Sen izin al, patronu tehdit et, istifa et ama gölü kaçırma.

bende zumrutevlerde oturuyorum fakat daha bisikletimi almadım alınca turlarız inşallah (yas 17)

Merhaba dostlar, iznik nasıl dı bir sakatlık olmadı inşallah. Muratın anlatımıyla turun detaylarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

İznik Gölü gezisini kaçıranları ağlatacak fotorafları şehiriçi gezi ve tur fotorafları kısmında paylaşacağım. Linkini gezi ve tur duyurusunda açtığım duyuruya ve de buraya koyacağım.
Hem sürüş olarak hem de doğa olarak 10 numara tur oldu. Buna gelinmez ise İstanbuldan hangi tura gidilir bilmiyorum.

Geri