Scudo Sports

Maltepe

@Murat Ekmekçi
:) Cumartesi pazar veya hafta içi birkaç gün önceden belli olursa halletmeye çalışıp halledebilirsemde HERTÜRLÜ :) İlker abi gelebilse çok daha güzel olurdu tabi :) bencede ihale soner abiye kaldı gerçi her türlü ona kalıyo :p

Scudo
24 Ağustos Cumartesi ya da 25 Ağustos Pazar günü, Kartal'dan Yalova'ya geçiş, Yalova'dan Orhangazi'ye pedallama, ilçe içinde ufak bir tur, tarihi mekanlara bir göz atma, market alışverişi, sonra İznik gölüne varış. Çıkış saati mümkün olan en erken feribot saati - 07:50 - ile yapılacak. Sefer süresi 40 dakika. Kartal'dan binişte sorun çıkma ihtimaline karşı Pendik'e pedallamak gerekebilir(bisiklet sayısında sorun çıkarırlarsa diye, normalde 2 tane diyorlar ama biz gittiğimizde 4 tane vardı, biraz rica ile ben o feribota Tiger tankımı bile koyarım).
Duruma göre gölün yanındaki Orhangazi İznik yolunu da pedallayabiliriz ya da sıcağa rüzgara göre dönüş saatinde oynama yaparız.
Orhangazi plajı yüzmek isteyene açık, isteyen havlu getirebilir, hiç olmadı ayakları sokarız.
Dönüş 19:30 Yalova İskele'den Kartal'a. Ona göre gölden dönüş saatine, yorgunluğumuzu ekleyerek gidiş süremizi 1.5 ile çarpıp ona göre karar vereceğiz. 19:30'dan sonraki sefer 21:15'de, bukadar beklemek istemeyiz tabi. Öneriler, tavsiyeler?
http://imageshack.com/a/img197/9361/ril8.jpg

Efendim biri benimi çağırdı.
Arkadaş hakikaten şaban filmindeki mazluma çevirdiniz.bende bi bilal inci erol taş yada nuri alço hiç olmadı idolüm sabata ( li van klif) olmak istiyorum :agla:
Hee bi de Çarşamba günü saat uygun. Haftasonu planlarını da çay içerken tartışırız. Plan ve rota güzel murat.

@Soner sevinç
En fazla Tuco var İyi, Kötü,Çirkin'den hali ile ben Blondie oluyorum!! :)
İlker gelsin de ona geçirek değil mi? :mlk:
Soner olmadı Adem var, cüzi bir miktar karşılığı(on trilyon dolar) yazının yönünü ona çevirebilirim ;)
Çarşamba akşamı görüşürüz, kenesiz günler ve geceler diliyorum.

evet beyler akşam tam saat-tam yer-rota duruma göre ve gelecekler

Kesin bilgi.

Bulusma saati ; 19:00
Bulusma yeri ; Bakireler tapinagi
Rota ; Spontane belirlenecek

Katilanlar ;

1) Murat
2) Soner
3) İlker

Yok mu arttiran gencler :)

beni biraz sallantıdayım, büyük ihtimal geleceğim ama birşey çıkma ihtimali var, sorun çıkarsa 18:00 gibi buradan atarım. Aslında Kadıköy'e gitmişken Deltabisiklet'ten gidon aynası almak istiyorum. Özellikle karayollarına çıktığımızda arkadan gelen araçları takip etmek kendi sıhhatimiz açısından fena olmaz. Acep Delta kaçta kapanıyor?

akşam fener arsenal maçı var haberimiz var değilmi? ben yeni öğrendim de

@Murat Ekmekçi
Murat abi güzergah ve plan gayet güzel, geleceğim kesin olmamakla birlikte soruyorum :) hangi gün ? günü kesinleştirebilirseniz ona göre işyerine çıtlatıyim bu aralar biraz yogun işten izin almak mesele.

Pendik tarafina pedallamay ne dersiniz beyler ? Bu arada Fenerbahceye sans diliyorum ( buna ihtiyaclari var :D )

Adem, İznik Gölünü Cumartesi yapalım ki Pazar dinlenmek isteyenler dinlenir, istemeyenlerle duruma göre büyükadaya gideriz. Yukarıdaki mesajı cumartesi olarak editleyeceğim.
Soner haklı, bugün fenerin maçı var, neyapsak ki, Kadıköy'ün hem insan hem araç trafiği yoğun olur. Maltepe-Pendik-Bostancı-Maltepe yapabiliriz. Maltepe'de çayımızı içer sonra eve döner arsenalimizin maçının özetine bakarız :)

bu tarafa gelecek görünüyorsunuz :D 19:00 gibi atalar da aynı yerde olacağım beni alırsınız geçerken;)

Tamamdir o zaman. Murat biz 19:00 da bulusalim maltepede ordan devam ederiz Sonere dogru.

@Muskulpesent
Yok abi maalesef bugün işteyim. Cumartesi acısını çıkartacağız inş. :)

selamun aleyküm ben maltepe zümrütevlerde oturuyorum 10 yıldır bisiklet kullanıyorum
Şu aralar yeni bir bisiklet alıcam (sedona 731) aldığım zaman size katılmayı çok isterim
eğer kabul ederseniz

Geri